Üdv az uraknak .Már megint az a TZR250 téma (legalább ez csak félig off )nemmintha itt lenne idenemillö téma........Egyértelmü a felülcsöves a jobb (már másnál is lehetne jobb )...nem jött a postás
Evenx!
Te szerintem a Hajduszoboszló-i Tzr gondolsz. Én most vettem egy nsr-t de tzr akartam és elmentünk megnézni hát egy hulladék a gép. A váz elvan menve, a Blokk az kuka, de a fesés is hagy némi kivánnivalót. Bukott motor mert nincs meg az eredeti hütőlye meg nincs meg a maszk hozzá sem.Szal sztem nem érdemes vele kinlódni mert hulladék. Ez a Tzr egy lila fehér. Jah az aksi is kuka volt a kipufogó amilyen jó a képen olyan szar a hangja .
Na széles utat barátaim.
Nyomok egy képet az nsr-em ről
Látom a képeid közt a Mito vázat. Nagyon szimpik nekem a mitok kialakításai, csak félek tőlük motorikusan Kb. hány kiló az a váz ami a képen van telókkal, és lengőkarral?
Ja szayerg, nem is mondtam hogy nekem már a múlt héten meg volt a forgalmi....de mégis be kell mennem az okmányirodába mert lejárt a személyim.
Mennyit eszik egy ilyen gép
Mitogeri: Nincs képed a tzr-ről?
Te szerintem a Hajduszoboszló-i Tzr gondolsz. Én most vettem egy nsr-t de tzr akartam és elmentünk megnézni hát egy hulladék a gép. A váz elvan menve, a Blokk az kuka, de a fesés is hagy némi kivánnivalót. Bukott motor mert nincs meg az eredeti hütőlye meg nincs meg a maszk hozzá sem.Szal sztem nem érdemes vele kinlódni mert hulladék. Ez a Tzr egy lila fehér. Jah az aksi is kuka volt a kipufogó amilyen jó a képen olyan szar a hangja .
Na széles utat barátaim.
Nyomok egy képet az nsr-em ről