Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Magyar Tv tényleg az ilyenekre izgul , mint a blikk , undorító
Vazze a vdani a cbr125 topikba nyomul,szerintem mindjárt vesz 1et
hehe,,, "szayerg és a TZR átírása, este a Fókuszban"
Nemmondod menjbe és ülösztrájk majd küldjük a RTL-t
Crosskormányt hozza
Ma is kikészültem egy percre, hogy még körözik a motort , de ez nagyon rendbehozott
miért várod a postást!

Ja szayerg, nem is mondtam hogy nekem már a múlt héten meg volt a forgalmi....de mégis be kell mennem az okmányirodába mert lejárt a személyim.
Üdv az uraknak .Már megint az a TZR250 téma (legalább ez csak félig off )nemmintha itt lenne idenemillö téma........Egyértelmü a felülcsöves a jobb (már másnál is lehetne jobb )...nem jött a postás
De igen.
a régi tzr-rel nem pályáztál?
De az se volt rossz, 7 évig nálam volt, nagyon szerettem De aztán nekiálltam pályázni, jött az NSR250, GSX-R.... De most visszatértem a TZR-hez
Ez elég hülye kérdés volt Szerinted?
ja, fasza! Melyik a jobb a mostani vagy a felülcsöves...
nagyon tutin néz ki, elfogadnám
De a mostani állapota se rossz, majd Geri tesz fel róla képet bizti
Mitogeri TZR-je enyém volt még anno pár gazdival ezelőtt, akkor igy nézett ki.
én a www.netrisk.hu néztem
6litertől 8,5ig kb.
Sziasztok
Mennyit eszik egy ilyen gép
chevy: Mi annak a biztosítós oldalnak a neve ahol meg lehet nézni h melyik a legolcsóbb bizti...elfelejtettem a címet!?

Mitogeri: Nincs képed a tzr-ről?
nemkell tőle tartani,motorhibásat kell venni,és összekell rakni rendesen.nemtudok neked most súlyt mondani,majd legközelebb rámérek.
Kurva jól jártál ezzel a motorral
Evenx!
Te szerintem a Hajduszoboszló-i Tzr gondolsz. Én most vettem egy nsr-t de tzr akartam és elmentünk megnézni hát egy hulladék a gép. A váz elvan menve, a Blokk az kuka, de a fesés is hagy némi kivánnivalót. Bukott motor mert nincs meg az eredeti hütőlye meg nincs meg a maszk hozzá sem.Szal sztem nem érdemes vele kinlódni mert hulladék. Ez a Tzr egy lila fehér. Jah az aksi is kuka volt a kipufogó amilyen jó a képen olyan szar a hangja .
Na széles utat barátaim.
Nyomok egy képet az nsr-em ről
Látom a képeid közt a Mito vázat. Nagyon szimpik nekem a mitok kialakításai, csak félek tőlük motorikusan Kb. hány kiló az a váz ami a képen van telókkal, és lengőkarral?