Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ez a 25,4es -2*2mm falvastagság, azaz 21,4mm-es belső átmérőjű kormányokban szorulnak, vagy direkt olyanba van, amiben van egy talán M12-M14es menet?
Igen gumis
Ez olyan hogy 1 imbuszcsavart csaarsz és mint 1 konusz/vagy dio(a bicajnál is van )megszorul a kormányban
Imetnél most nézem 2 rongyért.
Honnan a rossebből tudom, hogy jó-e ez TZR-re? Meg ennek mintha nem is lenne menet, hanem egy gumi bakot zőmítene, és az sorulna be a kormánycső végébe.
Lehet hogy inkább esztergálni kell egy "sakkbábút" a kormány végére menettel az olcsóbb...
A legjobb a Hungáriánál kb 2éve nehezen megtaláltam az oldalukon azt a menüt hogy nyitvatartás(most nemtaláltam lehet hogy leszedték)ez volt irva:érdeklödjön személyesen NORMÁLIS (mondjuk legközelebb mentem megjegyeztem....persze nemhatotta meg csak vigyorgott az eladó...)
Nem is power szelep hanem kipufogó szelep , ha már kötözködünk, ezt csak ráakasztották.
Nekem az tetszett most rohadtul a marmatinál, ohgy mikor mondom a szerelőnek a power dolgot kijavít:
nem "páo(v)er" hanem "póver" de vágják amúgy nagyon. Még nem próbáltam náluk használtmotort venni.
Harmatinál ha használtmotort szeretnél venni és nincs ott a tulaj(mármint a HARMATI)szarnak rád+ha gondvan a motorral(pl:akku lemerült)leszarják hát ez nemindul mondják .Yamaha Hungária-mindig megmagyarázzák hogy nekem az nem jó (Pl:olajnál)Universalmotor:echte kamposorru kis köpcös tulaj(1Ft-ért anyukáját is )alkalmazottak mindig kisregényt mondanak motorozásaikrol+lassu a kiszolgállás(NAGYON )Megvagyok áldva itt a környéken lévö boltokkal
Akkor ide jön a bikeberguson, elég segítőkészek, meg nem akarnak átbeszni.
Yamaha harmati
speedbike kerékpárbolt ahol melózgatok néha
Imet a klinikáknál
Nekem már nagyjából kialakult, hogy mit hol. nagykőrősin a motorradhoz az életbe többet nem megyek, azok aztán tirpák parasztok.
Ja tényleg, ritka már az olyan bolt ahol tényleg kiszolgálnak, és nem nekem kell könyörögni.
Ahol rendesek az pl: bluefish, de ez nem motoros
Mondtam neki van csak kicsit görbe (majdnem beleért a tankba)+jol kiröhögtem....ugy szerettem azt amikor ö szolgáltat és várja hogy hajbokoljanak elötte,(pedig forditva kellene lennie...szerintem )ezt 1re több helyen tapasztalom
Én mondam volna, hogy lessz kormány a motoron, csak nem itt veszem meg. És jó hogy ki van téve a kirakatba, legalább tudom, hogy mit kell venni máshol, mert itt nem adnak...
Ja ma márkaszervízben megkérdeztem a szerelőt. A powerszelep a dugattyú felé fordul el, tehát 1-1 és 2-2 a helyes bekötés, és semmilyen körülmények között nem érhet a dugattyúba a szelep.
Be is kötöttem, és beállítottam így...
Szerintem ami beleér az vagy fúrt henger, vagy nem gyári, vagy selejtes gyári.
Off téma:elmentem ma az RMC(Törökbálintra)boltba kormányt szerettem volna venni,kinéztem 1 közepes árut(ugyis elgörbül )2500-10xxezer ft voltak.7000Ft(kék) kérem mondják nincs csak piros azt nem kérem(persze még beszolt az eladó picsa,akkor nemlesz kormány azon a motoron..)mondom ami kivan rakva azt nemlehetne nem az bemutató darab....Jó hozzáállás és csodálkoznak hogy mindenki szidja ezeket a jó boltokat.....
Szívás, matricák +ba azért szoktak keletkezni motorra hogy eltakarjanak valami, sok ilyet láttam már
Nemtom, szerintem akkor szedem le, ha már vettem rugóstagot, és összekapartam a jogsiravalót. Nincs ingyen a festék, ha nagyon ocsmány ami a matrica alatt van. Március elején jön majd meg egyszerre két havi ösztöndíjjam, ami lessz vagy 50, de addig ki kell húzzam minimális költségekkel.
Probáldmeg hölégbefuoval(ha nincs hajszáritoval)megmelegitteni ugy könnyebben lejön.....
CSa kérdés, hogy miért ragasztották rá, lehet hogy nem sok van a gyáriból...
Az imetnél láttam gyári yamaha matrica szettet csak 990Ftért Van asszem 4 féle színben. Olyan vékony, amire rá is lehet lakkozni. Szerintem nagyon megéri, ha fényezni támad kedve az embernek...
szedd le
Azon gondolkodtam ma a műhelyben, hogy le merjem-e szedni a matricákat a gyáriról, vagy rondább lessz.
A tankon van egy söröskorsószerűség, szerintem szigetelőszallagból kiollózva, undorító...
köszi a gyors választ
Még körözik
Hogy áll az átíratás project?