Magyarázd el nekik..itt a rendszám megtaláltad dugják a seggükbe mert ugyis rongált(mert kikel cserélni ha rongált)....nemtökmind1 ki találja meg megvan aztán kész...........IDIOTA 1TÁRSASÁG
1 rendszáma van a mocinak, és ezt így nem lehet megjátszani, de az működik, hogy ezt leadom a rendőrségen, ők adnak egy papírt, és utána kérhetek újjat. Érti ezt valaki???
Na másik, a kedves drága ex-tulaj BENT SEM JÁRT az okmányirodában. Hát megérdemelne egy feljelentést. Az egyszerűen ki van zárva, hogy nem találták volna meg a píprt, le van jegyzőkönyvezve rendesen, és bármikor elő tudják szedni...
Ez 1faszság...miért ne kérhetnéd a rendszámot minek csinálnának a régire forgalmit/törzskönyvet,mikor ez igy ésszerübb...nekem is igy csinálták...leadták az adásvételivel a régi rendszámot.........söt haver elhagyta és bement hogy elveszet és kapott másik rendszámot(más betü+szám eu-sat...)
Megérdeklődtem telefonon, hogy kérhetek-e újjat, de nem kérhetek, előbb az átírási lószart kell benyújtani, és az után/mellé lehetne a rendszámot. Míg nem az enyém a motor, addig baszhatom az egészet...
(Amúgy tényleg vicces, hogy 1 hónapban 20 lekérdezést csinálhatsz max, és most február 1én az első lekérdezés után kiírja, hogy már csak 14 lekérdezésed van ebben a hónapban )
Természetesen még most is körözik...most felhívom az érdi okmányirodát, aztán megérdeklődöm azt is, hogy mi van, ha ezt a rendszámot beviszem a rendőrségre, és leadom, hogy megtaláltam a motor hátulján...
Ez az online lekérdezés szerintem 1SZAR tudsz mondani valamit ami közszolgáltat és müxik(online...)BM,önkormi.....KÉRJ MÁSIK RENDSZÁMOT MONDVÁN ,MERT RONGÁLT!!!ÉS NEMLESZ TÖBB BAJOD Az a pár1000Ft már nemszámit.....
Hogy az a rühes........................................................ .!!!!
"A jármű körözés alatt áll?: IGEN"
Múlthét kedden azt mondja za ügyintéző, hogy elötte a papír mely szerint 2005 november valahanyadikán bejelentette a csaj, hogy elvesztette a rendszámot.
Ma felhív a csaj, hogy 9kor volt bent az okmányirodában, és nem veszett el a rendszám, áttúrtak vagy 50 aktát, és nem találtak papírt mi szerint azt ő elvesztette volna...és elfaxolták a rendőrségnek a körözés visszavonását.
NEM BŰŰŰŰZLIK ITT VALALMI????????????????
Úgyis csak pénteken tudnám átiratni, holnap felhívom az érdi okmányirodát, és ha nem járt bent a csaj, és nem mondja az ügyintéző, hogy elötte van a papír, amin bejelentette, hogy megtalálta a rendszámot, akkor szépen felhívom, hogy fel van jelentve.
Ennek a TZRnek mintha kisebb lenne az olajtartálya!
A régiből leengedtem az olajat, és rátöltöttem egy full teli literes repsolt, és még bőven lehetett volna bele önteni.
Ebből is most leengedtem azt a molcsodát ami volt benne, és még bele se fért a literes flakkon mikor szinte csurig volt. Pedig formára full olyan a tartály mit a régi, vagy a múltkor átbasztak az olajjal.
Kurvára nem...nem aztmondom hogy jobb mint a gixer.....csak ezen meglepődött....de mint momdtam már sokan meglepödnek azon mittud a 2T 250ccm....(annyit tud mint a GS500... )
figyelj őt azért akarták beszopatni mert 50esként adta el, de neked rendben vannak a papírok, nem nalátod akkor meg nem járhatsz úgy......ha meg olyan veszi meg aki balfasz, hát így járt
Na másik, a kedves drága ex-tulaj BENT SEM JÁRT az okmányirodában. Hát megérdemelne egy feljelentést. Az egyszerűen ki van zárva, hogy nem találták volna meg a píprt, le van jegyzőkönyvezve rendesen, és bármikor elő tudják szedni...
(Amúgy tényleg vicces, hogy 1 hónapban 20 lekérdezést csinálhatsz max, és most február 1én az első lekérdezés után kiírja, hogy már csak 14 lekérdezésed van ebben a hónapban )
Természetesen még most is körözik...most felhívom az érdi okmányirodát, aztán megérdeklődöm azt is, hogy mi van, ha ezt a rendszámot beviszem a rendőrségre, és leadom, hogy megtaláltam a motor hátulján...
"A jármű körözés alatt áll?: IGEN"
Múlthét kedden azt mondja za ügyintéző, hogy elötte a papír mely szerint 2005 november valahanyadikán bejelentette a csaj, hogy elvesztette a rendszámot.
Ma felhív a csaj, hogy 9kor volt bent az okmányirodában, és nem veszett el a rendszám, áttúrtak vagy 50 aktát, és nem találtak papírt mi szerint azt ő elvesztette volna...és elfaxolták a rendőrségnek a körözés visszavonását.
NEM BŰŰŰŰZLIK ITT VALALMI????????????????
Úgyis csak pénteken tudnám átiratni, holnap felhívom az érdi okmányirodát, és ha nem járt bent a csaj, és nem mondja az ügyintéző, hogy elötte van a papír, amin bejelentette, hogy megtalálta a rendszámot, akkor szépen felhívom, hogy fel van jelentve.
A régiből leengedtem az olajat, és rátöltöttem egy full teli literes repsolt, és még bőven lehetett volna bele önteni.
Ebből is most leengedtem azt a molcsodát ami volt benne, és még bele se fért a literes flakkon mikor szinte csurig volt. Pedig formára full olyan a tartály mit a régi, vagy a múltkor átbasztak az olajjal.
Talán nem tetszik???
Gondolom úgy állt hozzá a dologhoz hogy szar kis 250es, csak nem számolt az isteni 2 ütemmel