Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Magyarázd el nekik..itt a rendszám megtaláltad dugják a seggükbe mert ugyis rongált(mert kikel cserélni ha rongált)....nemtökmind1 ki találja meg megvan aztán kész...........IDIOTA 1TÁRSASÁG
De a tiédet valószínűleg nem körözték
Nekem is volt rendszámom de átirásnál kértem 1ujat(EU-s t kaptam).....szoval lehet....
1 rendszáma van a mocinak, és ezt így nem lehet megjátszani, de az működik, hogy ezt leadom a rendőrségen, ők adnak egy papírt, és utána kérhetek újjat. Érti ezt valaki???

Na másik, a kedves drága ex-tulaj BENT SEM JÁRT az okmányirodában. Hát megérdemelne egy feljelentést. Az egyszerűen ki van zárva, hogy nem találták volna meg a píprt, le van jegyzőkönyvezve rendesen, és bármikor elő tudják szedni...
Ez 1faszság...miért ne kérhetnéd a rendszámot minek csinálnának a régire forgalmit/törzskönyvet,mikor ez igy ésszerübb...nekem is igy csinálták...leadták az adásvételivel a régi rendszámot.........söt haver elhagyta és bement hogy elveszet és kapott másik rendszámot(más betü+szám eu-sat...)
Megérdeklődtem telefonon, hogy kérhetek-e újjat, de nem kérhetek, előbb az átírási lószart kell benyújtani, és az után/mellé lehetne a rendszámot. Míg nem az enyém a motor, addig baszhatom az egészet...

(Amúgy tényleg vicces, hogy 1 hónapban 20 lekérdezést csinálhatsz max, és most február 1én az első lekérdezés után kiírja, hogy már csak 14 lekérdezésed van ebben a hónapban )

Természetesen még most is körözik...most felhívom az érdi okmányirodát, aztán megérdeklődöm azt is, hogy mi van, ha ezt a rendszámot beviszem a rendőrségre, és leadom, hogy megtaláltam a motor hátulján...
Ez az online lekérdezés szerintem 1SZAR tudsz mondani valamit ami közszolgáltat és müxik(online...)BM,önkormi.....KÉRJ MÁSIK RENDSZÁMOT MONDVÁN ,MERT RONGÁLT!!!ÉS NEMLESZ TÖBB BAJOD Az a pár1000Ft már nemszámit.....
Hogy az a rühes........................................................ .!!!!
"A jármű körözés alatt áll?: IGEN"

Múlthét kedden azt mondja za ügyintéző, hogy elötte a papír mely szerint 2005 november valahanyadikán bejelentette a csaj, hogy elvesztette a rendszámot.

Ma felhív a csaj, hogy 9kor volt bent az okmányirodában, és nem veszett el a rendszám, áttúrtak vagy 50 aktát, és nem találtak papírt mi szerint azt ő elvesztette volna...és elfaxolták a rendőrségnek a körözés visszavonását.

NEM BŰŰŰŰZLIK ITT VALALMI????????????????

Úgyis csak pénteken tudnám átiratni, holnap felhívom az érdi okmányirodát, és ha nem járt bent a csaj, és nem mondja az ügyintéző, hogy elötte van a papír, amin bejelentette, hogy megtalálta a rendszámot, akkor szépen felhívom, hogy fel van jelentve.
biztos lejött mind
Ennek a TZRnek mintha kisebb lenne az olajtartálya!
A régiből leengedtem az olajat, és rátöltöttem egy full teli literes repsolt, és még bőven lehetett volna bele önteni.
Ebből is most leengedtem azt a molcsodát ami volt benne, és még bele se fért a literes flakkon mikor szinte csurig volt. Pedig formára full olyan a tartály mit a régi, vagy a múltkor átbasztak az olajjal.
Király holnap teszt YZ450
Ez egy művészi fotó
Talán nem tetszik???
Na azért neesünk át a lo tuloldalára ez nem olasz...de ezt te is vágod nem rossz a gs igénytelen
lehet hogy annyit tud, csak 1 szezonban 5ször kell szétlapátolni.....
mi ez a KIT a tévéböl...holvan a michael
Kurvára nem...nem aztmondom hogy jobb mint a gixer.....csak ezen meglepődött....de mint momdtam már sokan meglepödnek azon mittud a 2T 250ccm....(annyit tud mint a GS500... )
lehet hogy így van
Szerintem félreérted.
Gondolom úgy állt hozzá a dologhoz hogy szar kis 250es, csak nem számolt az isteni 2 ütemmel
alakul
és téged az érdekel hogy más hogyan tud motorozni A gsxres ürge meg elég amatőr lehetett, mert ezek szerint a gixxert sem használta ki....
Ja..a barátom mostment motort nézni(YZ450 rendszámos)lehet hogy holnap tesztnap
Csak ugy mondom..aki most érdeklödik rá és kiprobálta aztmonta nemgondolta volna hogy ennyire megy-meglepödött... (GSXR-e van...600vagy 750 )
értem én, én sem szeretem ha valaki elmondja meg próbál rábeszélni hogy mennyire jó, mennyire szép...undorító
Jolvan értelek de én nemfogom rámelegiteni,ha kell felhiv.......
figyelj őt azért akarták beszopatni mert 50esként adta el, de neked rendben vannak a papírok, nem nalátod akkor meg nem járhatsz úgy......ha meg olyan veszi meg aki balfasz, hát így járt