Újjabb meglepetés a motoron.
Nézegettem elöl a teleszkópot, mert ugye azt is le kell majd kapni a szimering miatt. Az alsó kiflinél a telószárat úgy rögzítik, hogy 1-1 M8as, 14es kulcsnyílású csavarral összeszorítják a besliccelt kiflit. (19es csavar)
Az egyik oldalon lévő csavar egy 17 kulcsnyilású, de nem az eredeti, de remélhetőleg M8as
A jobb oldalon lévő egy 10es kulcsnyílású, valsózínűleg M6-os csavar, alatta egy bazinagy alátéttel, ohgy bele essen a feje a furatba. Mi az istent csináltak ezek itt is????? Hogy van ott 6os csavar? Beletépték a 8ast, és belefúrtak egy 6os menetet??? Hogy lehet ember ilyen nemnormális?
Ebben az egész jogsiban az a nagycsomó időpocsékolás érint negatívan! A kresszet bárki megcsinálja, a rutin egy vicc, forgalomban meg akinek már van valamilyan jogsija/tapasztalata nem lehet gond....szerintem
Én ugy jártam(nem jártam ) elmélet heti3 alkalom/4óra -rá 1hét vizsga,átmentem rögtön telefon a gyakoktatónak...kb 2hét mulva vizsga.. kell jó gyakoktató Nagykörösin oktat?(citroen mögött)
Hát én szeretném letudni a dolgot márc végére...
Úgy kéne a dolgot, hogy március 1ig meglegyen a kressz, és után rögtön rutin. De félek nem lessz ez ilyen gyors.
Én ugy mentem mondtam mivan ha nemmegyek be okitásra,majd jol nemtudok semmit bukta lesz.....megmutattam magam vagy 3x elsöre meglett.......szerintem nem kötelezö bejárni,max ha nincs jógsíd vagy sikhülye vagy
Március 1-től lehet vezetni, akkor el is kezdem, minél hamarabb meglegyen (max 2hét)! Itt az utcában lakik az oktató, oda megyek és 27rugóba fog kerülni.
NÉzd át jobban, van ott elektromos autó, hidrogénmeghajtásról meg vagy 50-60oldalnyi anyag van, jó nagy oldalnyi, most ezzel kisérletezgetek, csak kéne egy kis 4t blokk, valami fűnyíróból, nehéz szerezni(ingyé )
Én inkább a földön járok. És a mocimmal is elégedett vagyok, hogy egy kalorikus gép hajtja. Még így is kúrvanehéz átírni, hogy adnám be az okmányirodának, hogy ez csak annyi energiát vesz el az éterből, hogy még A korláttal vezethető...
OFF:Na jó, amúgy nyitott vagyok én az ilyenekre, olvasgattam is már az oldalt, de ha termelhetsz ingyenenergiát egy napkollektorral is, akkor minek ezzel tökölni. Még a napkollektort se veszik meg az emberek, mert "mivan ha nem süt a nap" , pedig az tényleg bizonyítottan jó, és ahhoz képest nem olyan drága. ON
Szayerg neked: http://fenykapu.free-energy.hu...
Bár gondolom már ismerted de van rajta elég sok érdekesség, csak meg kell találni az oldalban, elég sokminden van rajta
Nézegettem elöl a teleszkópot, mert ugye azt is le kell majd kapni a szimering miatt. Az alsó kiflinél a telószárat úgy rögzítik, hogy 1-1 M8as, 14es kulcsnyílású csavarral összeszorítják a besliccelt kiflit. (19es csavar)
Az egyik oldalon lévő csavar egy 17 kulcsnyilású, de nem az eredeti, de remélhetőleg M8as
A jobb oldalon lévő egy 10es kulcsnyílású, valsózínűleg M6-os csavar, alatta egy bazinagy alátéttel, ohgy bele essen a feje a furatba. Mi az istent csináltak ezek itt is????? Hogy van ott 6os csavar? Beletépték a 8ast, és belefúrtak egy 6os menetet??? Hogy lehet ember ilyen nemnormális?
Úgy kéne a dolgot, hogy március 1ig meglegyen a kressz, és után rögtön rutin. De félek nem lessz ez ilyen gyors.
Nekem még végig kell szopni egy kreszvizsgát is
Jogsira mikor mész, hova?
A nitrót is azért nem jó használni, mert 6szorannyi víz keletkezik utána, és korrózió...
OFF:Na jó, amúgy nyitott vagyok én az ilyenekre, olvasgattam is már az oldalt, de ha termelhetsz ingyenenergiát egy napkollektorral is, akkor minek ezzel tökölni. Még a napkollektort se veszik meg az emberek, mert "mivan ha nem süt a nap" , pedig az tényleg bizonyítottan jó, és ahhoz képest nem olyan drága. ON
Bár gondolom már ismerted de van rajta elég sok érdekesség, csak meg kell találni az oldalban, elég sokminden van rajta
tel:06209375199
email:bill22@freemail.hu