Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ha megnézem majd a filmet tudni fogom hogy hol volt az ami nem ismerős
nah látod azt nemtudtam, hogy ott is, azt tudom fateromék jártak minden fele...
De ez malossi 180as !!!!
Akkor ez több helyen is volt
Mert Pilisborosjenőn és a csobánkai laktanya között forgattak egy csomót
hy all!!!ha valaki tudja, hogy hol lehet a kuplunghoz hézagállító csavart kapni? az lécci írjon mert sehol nem találok!!!!gondolom ez a csavar ugyanolyan a tzrekbe,de lehet h nem!!!
Jolnéz ki mennyivolt (airbush nagyon feldobja )
Helló Tzr-sek!
Én egy Tzr-t akartam venni az Rd útán de Nsr-lett belőlle.
De szerintem jó ez is.(remélem )
Széles útat!
voltam is vele valami nagy kráterbe, ott valami falu volt berendezve, marha nagy volt így forgatást látni...
fateromék csinálták a háttérteknikát az eragonba celldömölkre gondolsz?
Majd holnap megyek arrafelé, valszeg piliskör lesz, lehet jönnek majd a sárkányok, de nem valószínű, mert film szerint biztos kiírtották őket
Csak el ne kapjon egy sárkány cangázás közben!
Tök poén, megy a mozikban egy eragon nevű film, itt vették fel a kedvenc erdőmben, furcsa ott sárkányokat látni ahol bringázni szoktam, de már elég rég forgatták, legalább 1.5 éve volt, felépítettek egy egész falut
Felvették a jegyzőkönyvet...napokon belül leveszik a körözési listáról. Még akkor lennék igazán boldog, ha hivatalból eljárás indulna az ex-tulaj ellen, jogtalan elidegenítés miatt.
jah király
Na üdv, jó a vas
Faszán nyomod hallod-e......Mivan a rendszámmal?
Most fényezem a kipufogót.
Azt ne mondjátok, hogy nincs humorérzékem
holnap reggel csinálok képet! most is akartam csak lemerült az a kurva akku a fényképezőben, most töltöm..
Pattintsd fel az adatlapodra a képeket de sürgősen!
megvan az új gép...
Szerintem az az alja nálam a TDR/TZR250-nél biztosan....mindent átlehet faragni amugy nézdmeg sokmindent hirdet,az a Polgárdi motorbontos lesz...szerintem
Az nem a teteje?
Valahogy nagyon nem úgy néz ki egyik vége sem...biztos, hogy esztergálni kell hozzá ezt-azt.
Nelepödj meg a vége nemugyanaz mint a tied...(villás végü az alja)
Írtam neki méretegyeztetés céljából...
Lehet állitani a csillapitást és szelepelt.