Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az elég sok ilyen állapotban, az a telórögzítés is életveszélyes, meg még egy pár dolog, de jó moci lesz belőle:D
Hazahoztam érdről, 47km-t!!!!
Nem szoktam sértődni Fasza, bár még szokatlan, meg parázok a zsaruktól! Se jogsi, se forgalmi. Bár a forgalmit kedden megkapom, jogsira meg csak március elsejétől lehet menni rutinra....
én is csak elégszarul vagyok minden porcikám fáj meg 1hajlot kormány,törött sárvédöm és szakadt ülésem....+van 1kis emlékezett kiesésem...na jó a kredenczöd gs nem meg sértödni poén volt
Voltam ma pályán
Szerintem te is épphogy megúsztad, ha mentél vele.
Gondoltam kimosom a láncot, meg letakarítom a hátsó lánckereket is, hogy mire megvan a rugóstag már csak össze kelljen rakni a mocit. A lánckerék subickolásakor vettem észre, hogy mindjárt leesik a felniről. Az ember esze megáll...ez a sokadik főalkatrész, aminek nincsenek meghúzva a csavarjai. (volt még kipufogó, gyertya!!!, első sárvédő... )
Ha ezt a motort nem én veszem, hanem valami analfabéta az biztos meghal vele.
Noszogatni kell téged de megy ez neked többet ésszel mint.....(ez nem mindig igaz )vazze elkellett mennem autóval,be-kiszállás rémálom(majdnem beszartam a fájdalomtol )holnap önkormi rokimatricát igényelek ...mi lessz velem holnap
Kijött! Már csak az a bajom chevy 5letével, hogy nem én jöttem rá.
A gumi elnyíródott keresztbe és a hüvely belső felületén még ott maradt a gumiból, és az se úgy néz ki mint, ami le akar jönni... (de jól hangzik ez a mondat )
Húzom...jön is de kúrvanehezen. Most kell egy nagyobbtávtartó mert a satun húztem keresztül, de az pont kevés...
meglessz ez.
A másikoldalra csinálsz távtartot,ami megtámaszkodik a gátloszélén azért hogy ahogy csavarral huzatod kifelé legyen hova menie a perselynek...érthetö valamennyire
Ezekből nekem melyik van?
Na jó, teszek még 1 próbát...
Kijön az, erő+ész kell hozzá
Már rájöttem, hogy arra gondolt, hogy dugjak át rajta egy 10es csavart anyát a végére, és húzzam ki a csavarral. De fog az kijönni...
Nem pont
Mielött valaki errejáró félreértené, a képen látható "csodálatos" és életveszélyes munkát nem én alkottam, hanem így sózták rám a motort.
Így?
Felejtős, inkább megcsinálom rendesen...
Dogjál át 1hosszu csavart valami U vasat csinálj a másikoldalra 1anya a csavarra,és huzzasd ki..érthetö ...ma szószerint ajulásig motoroztam ugyhogy 1kicsit tompa vagyok (valszeg 1kis agyrázkodásom van,de ettöl függetlenül jovolt )
Nem jön ki a szétbarmolt persely sehogy sem.
Befűrészeltem egy sliccet belülről a perselybe, hogy össze lehessen csukni egy erőfogóval, de nem jön ki így se. Megmelegítettem hőlégfúvóval, hátha felpuhul kicsit a gumi, de úgyse adta magát. Nagyon benne van. Esetleg ki lehetne fúrni valami 16os fúróval.
értem, de utánvétellel is megveheted
Csak a rosseb megy most érte tatabányára...
Előbb meg kell csináni a régit, azt meglátom az mit tud.
annyit lazán megér
Erről mi a vélemeényetek?
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=50285

Hamár úgyis fargani kell...
Kúrvajól néz ki!
Ilyen airbrush-t nem csinálnak ingyen gondolom...
hehe...
meg amit még mostanába csináltak filmet az a konyec volt...sztem nem vmi nagy film...stáblista végén ott is van a neve lol...