Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is megyek. jóéjt....
Nekem szerncsére nem törnek a csontjaim
Mondjuk térdem már vagy 5 éve fájdogál motoros balesett miat ahol utas voltam, azóta remegek a hátsó ülés gondolatától is
Na jóéjt az uraknak megyek ledölök készülök a holnapi kinlodásra...sziasztok
ne is legyen
Az a baj mindig a régi sérülésekre esem,de még motorozás miatt nemvolt komoly törés vagy mütét,zuzodás,huzodás,ficam....
Bringa mi?
Én fejemet még nem basztam be soha, illetve belevágták már a falba , de mivel nincs benne semmi
De lábamat meg karomát már jópárszor bebasztam de rendesen
Én is egyszer szépen bebasztam a fejem...a földön fekve egész magamnál voltam, aztán felálltam, pár lépés és le kelett gugolnom. Hazaszerencsétlenkedtem, bezuhantam az ágyba, forgott körülöttem minden, egyszercsak fel kelett ugranom hányi, de akkor éreztem egy olyat...részleges farizomszakadás 1 hétig alig bírtam mozdulni!!! viccen kívül 45perces hadművelet volt kimenni a retyóra, melynek fénypontján nyugodtan összeszarhattam magam a fájdalomtól.

Feltenném a videót, de igazából az esés pont nem látszik, csak hallani.(de azt naggyon)
Meg nem motoros, meg szar a minőség, és különbenis, rajtam röhögne mindneki
ÁÁÁÁÁÁ..dehogy vége az ökörködésnek tavaszra jolenne ha maradna valami belölem,jön a supermoto szezon
egyszer talpig gipszbe vág a moci
Van ez igy ...de ez most nagy volt
Haver is amikor elesett az rg-mel, rögötn felált, odament mocihoz, felállította, rágyújtott egy cigire és leájult róla
Faaaasz, kell neked motorozni
Tudsz élni
Igazábol csak abbol tudom hogy nagy volt hogy mindenem fáj+elájultam de csak ugy 5perc után ugrot be az utolsó dolog hogy megyek le a hegyröl....haverok is csak azt látták hogy fekszem és nem mozdulok....felráztak és mikor láttam a motort dombra támasztva,elsökérdés,benzincsapot elzártátok ...majd összeáll a kép....
Csak sokat kell vele baszakodni, most kitalálta hogy nem jó a fúvóka , keveset kap, amikor összeraktam akkor fasza volt, mondjuk akkor nme ilyen idő volt, de olyan sokat nem változott.
jólvan, bocs
Ezt most miért írod ide?
mér nagyot estél? Tesóm is repült egyet, neki a lábujja féj...
Én most meffogattam amig nemjön rendbe minden porcikám nemmegyek motorozni ez a mai intö jel volt...
Mér mitszoptál be az MTX-el
igen, most írják a nevemre! Szombaton a kereskedésben megcsinálták az eredetiségvizsgát, meg ők elintézik az átírást is. Hétfőn megcsinálják, keddre itt lesz! Így legalább nem kell 2 napot elbasznom az okmányköcsögöknél
Jó neked, mtx-et nem csak szerelni kell, kicsit beszoptam ezzel is , de megpróbálok faragni belőle valamit, most visszakapom az rg-met, azt eladom mégegyszer , és akkor lesz pénzem
Most irják a nevedre reméljük nem márciusban fog esni a hó
Végülis szerleni kell(ett) főként, költeni komolyan nem kelett rá, esetleg egy rugóstag, ha kell majd.
Én még sosem ültem krosszmocin...kúrvára kipróbálnám egyszer, de nem hiszem, hogy lecserélném a gyorsaságit. Amúgy itt van tőlünk 600méterre egy krossz pálya.