Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott egyértelműen az oszlop volt a hibás, nameg persze az a harmatgyenge deltabox
Az ex-tulaj ma 10elött hívott, hogy a rendszámot is elintézte, de nem tudom lecsekkolni, hogy körözik-e, mert lejárt az egy hónapban lekérdezhető max 20 jármű, szal várnom kell vele éjfélig, mert akkor már február lessz. Ha minden stimm, akkor holnap átírnám, ha csütörtökön nem lenne zárva az ocsmányiroda, szal legkorábban pénteken...

Addigis összebodom a gépet, vettem bele olajakat: Repsol 2T sintetico, váltóba meg: Motul transoil 10W40(szintetikus)
Még veszek bele hűtőfolyadékot is holnap, aztán ha a blokk redben, akkor még a hátsó felfüggesztéssel kell valamicsodát tenni, és motorom is van.
Persze aztán ugyjárok mint az a valaki az oszlopkiütös sztori....
Hello sziasztok!!! Én 2 napos mazsola vagyok , mert vasárnap vettem meg az ns 125-öt és ma húztam ki maxra a vasat. Tudom hogy ez yamahás fórum de remélem nem gond ha irok.
így soha nem fogod eladni rábeszéld ne le!
Szerintem gyors halál lenne abbol ...gondolom nemvéletlenül 80ccm keres....de inkább az ennyém mint az 260ért
vedd meg inkább chevyjét.....
Hát nemvágom ezeket de a 260sok nagyon,a másikat meg nézdmeg jol(gyujtáskapcsolo elég gáz....valami származási papirt kérjél )+alkatrész van e hozzá(kapni-e blokk gondolom a DT-jé)110-120Km/h szerintem....
soha az életben nem megy 140et! Mese habbal...
Helló

Azt szeretném kérdezni hogy egy Yamahatzr 80 as megéri e vagy nem
yamaha tzr 80

Azt mondta hogy 130-140 a vége.
Mennyi hozzá az alaktrész?

ez egy másik ugyan ilyen tipusu motor
2.

Ez 260 ért adja mig az elsőt csak 140 ért lehet hogy van valami baja?
Vgy csak azért adja ilyen olcson mert egy kicsit rozsdás meg csuszott meg a fék kar törött meg nincs plexi a tankja egy kicsit horpadt
De a jó k...va any..ért irogat unatkozik biztos ez a tipus nemvesz motort ez 1segfej
örülj neki hogy egy ilyen kis idióta viszi el! Lehet hogy 125ösben még csak az MZnek hallotta a hangját...amúgy meg elég ritka motor, szinte sehol nincs róla info, csak a megrögzött 2T fanok és akik benne vannak a "motoros életben" azok vannak tisztában a motorral kapcsolatban....
Mennyi kis idiota van ebben az országban email a TZR-emre...mennyit megy..remélem nem olyan a hangja mint 1 125ccm-nek....visszairtam neki 200Km/h .... ha esetleg olvassa: ténylegesen 300Km/h megy ......
Hahaó valaki léci!
Van valaki aki debrecen vagy közelében lakik?
Ma már jó napom volt, láttam egy fasza kis rd 350et
mert nézegettem a tzr-t és hasonló a plexije mint a cronoé csak a cronoé 17000 iet meg tudok 8500 ért és ez kicsit jobban megéri ha rámegy mert nekem nincsen mert eltört
Hali csak 1 5let volt 1telefont megért volna de te tudod....király az idő gyorsan motorozt(unk)am 1jót
miért olyan fontos
Hello YAMAHÁSOK!
Van valaki aki debrecen vagy környékén lakik?
Nagyon fontos lenne!!!
nem kell! nem akarom a gatyámat rákölteni + nem is tudnám fenntartani....
Még a karbit is letakarítottam, de mostmár süppedek, mert nem találom a csavarokat
Na bepattintottam a helyére a blokkot, jójáték volt fél kézzel egyensúlyozni a blokkal, a másikkal, meg beletalálni a furatba a csavarral...
TZRrr!!én ezt felhivnám FZR1000.....http://www.apronet.com/motor/l...
Ezek általában tényleg nagy parasztok, megszokásból biccentek minden biciklisnek, csak ezek nem köszönnek vissza mert ők valamiért felsőbb rendűek, na ezek imádjuk letekerni a nagy zizegős terepgumival
Te én nemarrol beszélek aki libasorban megy de gondolj bele Egér ut 2x2sáv ö ott teker a külsöben(van kerékpár ut!) a több tonnás tgk meg vagy kicentizi vagy megáll,mert ugye a belsösávban nemtudják miért indexel az a teherautós...akkora dugokkat csinál az a retentöen okos bicajos(az már részletkérdés hogy az életével játszik...)