Jó sokat fogyaszt vazze, az kicsit nehéz lesz, vagy nagyon drága , ezért csináljátok szénszálból , szoftvert ti írjátok?
Mennyi volt a szénszál? Ha nem rakod be abba nagy vákumos meleg dobozba aminek k val kezdpdik a neve( ) akkor mennyivel gyengébb?
www.eurobot.hu www.eurobot.org
Franciaországban megrendezett robotverseny, az oldalakon megtalálod a versenykiírást is.
Azt számolgatom, hopgy a robotunkon ha az összes aktuátor egyszerre üzemel, akkor össz teljesítménye megközelíti az 1kW-t(igen 1 kilówatt!!!)
Most azon vagyunk, hogy keressünk egy GP márkaboltot szponzornak, és adjanak egy talicska aksit...
56 cellát nyír ki a 3 perces futam alatt. Amik nem is biztos, hogy még1szer újratölthetők lesznek egy másik futamra, mert meghallnak a terheléstől... Dehát mindent a győzelemért.
Szia chevy!
Nekem van kormányom, szép kék is (eloxált), ha érdekel keress. Ja, itt meg tudod nézni: http://www.vatera.hu/item/view...
Meg ha bármilyen cucc kell, vagy alkatrész (dugó, fékbetét, lánc/lánckerék...), szólj, és mondok egy árat, ami nagyon barátságos.
Nekem ezekhez a dolgokhoz nincs türelmem...csak unalombol nézem a vaterát.Amugy a teszvesz-en a Polgárdi bontos(szerintem ő az)hirdet sok cuccot TZR-hez
Inkább esztergálok egy kormánysúlyt oké?
Szerintem ha menetet sikerül esztergálni, ami még valamelyest jó is bele, kkor már nem egy bunkó megformázása okoz gondot.
Regisztráltam ezen a csöves vaterán, és még egy szar kérdést sem tehetek fel az eladónak, mert nem vok "megerősített" felhasználó. Mi kell hozzá? Hogy valós-e a bankszámlád utalj át 100forintot nekik, és hogy valós-e a telefonszámod küldj nekik egy emelt díjjas SMS-t. Meg anyátokat azt...
Csakhogy nekem a kormány végében vagy menet, ami ugye kisebb mintha nem lenne, tehát nem 100, hogy belemegy. De most leruccanok a műhelybe, és belepróbálok valamit, hogy milyen menet...
Mennyi volt a szénszál? Ha nem rakod be abba nagy vákumos meleg dobozba aminek k val kezdpdik a neve( ) akkor mennyivel gyengébb?