Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó sokat fogyaszt vazze, az kicsit nehéz lesz, vagy nagyon drága , ezért csináljátok szénszálból , szoftvert ti írjátok?
Mennyi volt a szénszál? Ha nem rakod be abba nagy vákumos meleg dobozba aminek k val kezdpdik a neve( ) akkor mennyivel gyengébb?
Majd ha kész lesz, csinálj róla egy jópár képet, mert engem érdekel.
Csapj az asztalra vazze láttod mindenki szarik rád,ha éppen nem akkor 1másra mutogatnak........
Holnap ismét okmányiroda. Biztos, hogy valahol megint megakadt az ügy. A pár nap letelt...
www.eurobot.hu
www.eurobot.org
Franciaországban megrendezett robotverseny, az oldalakon megtalálod a versenykiírást is.

Azt számolgatom, hopgy a robotunkon ha az összes aktuátor egyszerre üzemel, akkor össz teljesítménye megközelíti az 1kW-t(igen 1 kilówatt!!!)
Most azon vagyunk, hogy keressünk egy GP márkaboltot szponzornak, és adjanak egy talicska aksit...
56 cellát nyír ki a 3 perces futam alatt. Amik nem is biztos, hogy még1szer újratölthetők lesznek egy másik futamra, mert meghallnak a terheléstől... Dehát mindent a győzelemért.
MIlesz ebbol?
Ne is berheld azt ami nem a tied+különben is körözik még
Én csak azért nem szidom, mert anyám ott dolgozik(T-online), és ezért ingyen van a net

Me nem berheltem motort, mert egész nap szénszálas kompozit robotvázat lamináltunk(szendvicsszerkezetűt...)
Megint elküldtem...valami szivás van a rendszerrel (nálam a köcsög t-com hol van hol nincs net+levelezö rendszerek is szivatnak.. )
Még nem kaptam semmi levelet tőled
Észrevettem(visszajött) ujraküldtem (mert csak bemásoltam de nem néztem hogy jó-e...)
bazz, elirtam az emailcimem, még nem kaptam meg, lehet ezért?
somarace@freemail.hu
email ment,és köszi
Persze, nem gond a posta, irj egy mail és megdumáljuk. somarace@freeamail.hu
Szia.Király vagy 6500Ft mert az jó ár+szép kék (feltéve ha utánvéttel elküldöd..)ha eltudod küldeni kell,egyeztessünk(emailba,tel??)
Szia chevy!
Nekem van kormányom, szép kék is (eloxált), ha érdekel keress. Ja, itt meg tudod nézni: http://www.vatera.hu/item/view...
Meg ha bármilyen cucc kell, vagy alkatrész (dugó, fékbetét, lánc/lánckerék...), szólj, és mondok egy árat, ami nagyon barátságos.
igen ő az, már e-maileztem vele, de nincsen neki.
Nekem ezekhez a dolgokhoz nincs türelmem...csak unalombol nézem a vaterát.Amugy a teszvesz-en a Polgárdi bontos(szerintem ő az)hirdet sok cuccot TZR-hez
Inkább esztergálok egy kormánysúlyt oké?
Szerintem ha menetet sikerül esztergálni, ami még valamelyest jó is bele, kkor már nem egy bunkó megformázása okoz gondot.

Regisztráltam ezen a csöves vaterán, és még egy szar kérdést sem tehetek fel az eladónak, mert nem vok "megerősített" felhasználó. Mi kell hozzá? Hogy valós-e a bankszámlád utalj át 100forintot nekik, és hogy valós-e a telefonszámod küldj nekik egy emelt díjjas SMS-t. Meg anyátokat azt...
Ezt már 1x belinkeltem én is kormánxsulyt veddmeg,leszeded a gumit rola és esztergáltatsz megfelelö menetett rá (2000Ft nem a világ...)
14,6mm a belső átmérő.
Talán M18as menet lehet
18*0,8=14,4
Vagy valami isten tudja milyen emelkedésű, és profilszögű őrült menet.
Csakhogy nekem a kormány végében vagy menet, ami ugye kisebb mintha nem lenne, tehát nem 100, hogy belemegy. De most leruccanok a műhelybe, és belepróbálok valamit, hogy milyen menet...
Nemkell hozzá menet nekem a 22kormányomban ilyen van
Kérdezzek még ilyeneket ugye?