Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt hogy érted?
Igen csak az többet tud mint a tied.....
ezt én is láttam mikor annak idején motort nézegettem...asszem volt valami baja, de ne mbiztos, hogy az. enniy pénzért tényleg ingyen van, pályára tökéletes lenne sztem. Vedd meg!
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/131473
Valszeg papír nélküli, de akkor is ingyen van...
Dugócsere már kiejtve mart össze van rakva az egész. Őszig biztos kibírja a mostani...nincs az olyan szar állapotban.
Bakker, ez nem is hasolnít arra, amit kivettem...
Az ábrán a rugóstag felső része nem úgy néz ki. Ez nem az én tüzérembe való szerintem. Amit kivettem az jobban hasonlít a manualban lévő ábrához.
Nameg szerintem 15 az kicsit drága pénz érte, nem is jelentkezett rá senki...szerintem fel fogja tenni következő körben 10ért.
Tényleg dugot nemcserélsz érdemes lenne 1darabig levan a gondod rola..én cserélnék...
De nem lehet 1-2, 2-1ben beállítani Márkaszenyát kell megkérdezni. Az összes képen ábrán a dugó felé fordul, de a gyakorlat meg szerintetek azt mutatja, hogy bele fog érni...egyelőre marad szétszedve.
Nem biztos hogy a dugóba ér bele, ugye elég nagy a kipufogónyilás, és a gyűrű ott nem megy be annyira a horonyba, főleg ha kicsit kopottabb már, tehát kicsit "belóg", észre nem veszed kézzel az tuti, de maghajtod és úgy eltöri mint a szart...
De te tudod...
Ezen a képen 1-1 és 2-2. Szerintem egyik bekötés se szarabb a másiknál. Nem ér bele szal, bekötöm így...
Hát nemtom, nekem nem ér bele(leglábbis úgy látom ), de tényleg az lessz a legtutibb ha megkérdezem a márkaszenyát.
Meg mintha az egyik bowdenem nem lenne eredeti, mert vékonyabb mint a másik.
0-km uj hüvelynél ért bele..........én nekem nemkell képet/rajzot nézni az RD cuccairol,ha kiváncsi vagyok rá átmegyek haverhoz és megnézem
Ja és lehet hogy nektek azért ért bele, mert esetleg fúrva volt már (párszor) a henger, és emiatt a nagyobb dugó közelebb került a szelephez. Legalábbis nálam sincsenek méterek a szelep és a dugó közt, szal ha fúrnék egy tisztességeset lehet hogy ütközne a túlméretes dugóval.
Valószínűleg úgy kötöm majd be, hogy 1-1 és 2-2.
És találtam is, igaz ez egy marketingábra...de azért itt mégiscsak a dugó felé zár a szelep.
Meg van egy ábrám az RD500asról, ahol szintén befelé zár, bár itt nem lehetne azt mondani, hogy nem ér össze a dugóval.
Én kipróbáltam, ha elfordítom a powert a dugó felé, sehogy sem ér bele, legalábbis kézzel forgatva a főtengelyt nem érzek/hallok semmit, rárúgva a berugókarra se hallani semmi rendelleneset.

De lehet, hogy még megkérdezem a márkaszíervízt, mert úgyse lessz kész a hétvégén a gép.

Festettem is a hűtőrácsot, meg a majrérudat. "Prisma color akril lack spray"
Ajnálom mindenkinek, matt fekete festék, és tényleg 10 perc alatt csont száraz, nagyon szépen felhordható, nem folyik meg, és nagyon egyenletes szép matt felületet adott. 400ml-es flakkon volt 890HUF. Nem reklámnak...de tényleg jó.
Nem is rád gondoltam hogy nem tudod ...gondolom ott van 1-2kezdö/elsömotoros..
Kicsit sokáig tartana nem?
Winbe nem bízok, linuxba tényleg át tudod dobni.
De max holnap vagy inkább azután.
szedle winre a 8.oát és át tudom dobni
Most jelenleg win-be semmi
Linuxba meg gaim, az müködne de most nem ott vagyok.
dani 8.oás msned van ?
tudom hogy ezek már régóta alapok, de azért jó ha mindent részletesen tudok a mociról....
Leszedem valahonna, most nincs meg , de jövőhéten nyomhatunk pár kört
dani motogp3 ??? játszunk ?
Kell hozzá még mindig a gumicső, de majd szerzek hozzá, csak ma nem értem rá, ma volt nagyapám temetése, meg más dolgom is volt.
Ja suliban garázdálkodtak a rendszergazdák, az összes gépet leformázták és újrarakták, kivéve haverét amit nem tudom miért hagytak ki. Na mindegy, így kicsit gyorsabbak, meg gondolom az is közre játszott hogy mindenki tudta a rendszergazda kódját, nikita volt , kb 10 mp-be tellett felnyomni.
Most nagyon bedúrvultak, már sokkal brutálabb jelszót használnak, már van benne két szám is, ezt tartott vagy 2 percig felnyomni (és ezek fizetést kapnak )
De ez szügséges volt mivel enélkül egyszerűen nem lehetett használni a gépeket, semmi jugunk nem volt semmihez, egy progit se lehet telepíteni ami írna a windowsba