Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked aztán nem olcsó hobbijaid vannak,modell,motor...
ELég masszív és nagy álvány kell, a kamera is elég nehéz, kamera az van rendes studiós, de ilyen állvány nincs, és erre nincs sok pénz, 20ból kell majd valahogy kihozni
A vezetékekkel majd csinálj valamit(lentkeréknél a deklibe ahogy bemennek,ne ázzon be)
Ja vágom...olyan kamerallványt lehet kapni nem?

Amúgy, hogy egy kis motorról is beszéljük:
A blokk összerakva, fullos, és fénylik mint salamon töke...
Nem hiszem, hogy a blokkból az olaj folyt volna, de ha mégis az csak az olajdekninél lehet, és nem középen. Valószínűleg a kipufógónál jött ki a lé, és az folyt végig a blokk allján...
Nem függ össze a két dolog, kell az álvány filmezéshez, és kell majd a hajó is.
Szerintem vízálló kamera kell Vagy vízzáról hermetikus tokba építsd, a lence elött egy üveglappal...
Hát max balatonban közlekedne, ez a legnagyobb, kb másfél méter lenne a gép, de még tervbe van, elöbb egy olyan kamera álvány kell csináljak, ami tudjátok ilyen magas a tetején egy rúdon van a kam és mindig vizszintesen, elég stabilnak kell lenni mert nem valami kis vacak kamera kerülne rá.
Terjedenk, csak szarul...milyen táv kell?
A szöveg értehető, meg lehet simán csinálni, csak nem valami elegáns, elég egszerű dolog, le tudnám másolni akármelyik profit tárvirányítót csak sajna az enyém elég nagy lenne.
Nem tudod véletlen hogy a rádió hullámok hogy terjednek a víz alatt?
Valahogy kell jeleket küldeni a tengeralatjáróban lévő p1esnek
Nem akarlak szivatni, deeeeee...még pár éve csináltam egy szervót
Meg hozzá 4 csatornás digitális proporcionális távirányítót. (bocs a trágár szövegért )
Tudom csinálsz1et+rendszámot is kalapálsz/fesres magadnak
Az hogy otthon nehezebb egy ilyet csinálni mint megkere3sni a 12öt és megvenni
Hát tényleg komolyabb az elektronikájuk...
Csak tudnám, hogy mi kerül ezen a powerszrvón 12ezrbe bontottan...
Alakítsd át modell szervómotorosra, az még nekem is van egy pár.
Én most egy tengeralattjárót fogok csinálni haverral, kamerás meg minden
Rg n egyszerübb volt egy csöppet, neked volt úgyhogy tudod miről beszélek.
Powerszelep összerak, powerszervó szétkap...
Megzsíroztam a fogaskerekeket, hogy csöndesebb legyen, meg a kíváncsiság.
Kúrvaegyszerű kis szerkezet:
Van benne egy 12Vos DC motor, ami egy fogaskerékáttételen kertsztül meghajtja a kimenőtengelyt(amire a bowdenek is rá vannak fűzve), és a kimenőtengely fogaskereke csatlakozik egy 7,5KOhm-os potméterre, ami visszajelszi a vezérlőnek a szelep pillanatnyi állását, és a vezérlő az alapján dönt, hogy merre tekeri a motort. A dolognak ott a szépséghibája, hogy modernebb szervókban benne van egy kifejezetten szervóvezérlő áramkör, ami a szelepvezérlőtől csak egy PWM jelet kap, és annak megfelelően belövi a pozíciót.
De itt a csatlakozásokon keresztülmegy a potméter vezetéke, és ha valamelyik csatlakozó kicsit rosszabb. a kábel is öregszik, és pl. megnő a vezetékek ellenállása mondjuk 300Ohm-ot akkor máris rosszhelyen áll a szervó. (PWM-nél meg a küldött impulzusok szélessége számít, és egy ellenállásváltozáskor csak az amplitudó csökkenne, ami viszont nem számít sehova)
Nem gondoltam, hogy ilyen fapados dolog ez a powervezérlés...

Amúgy sokkal csendesebb hangja lett megzsírozva, már nem "darál" annyira.
Jólett kérj n1másik rendszámot és tutti nemfogsz szivni
Ezt még lehet pólírozgatni. Csak értelme nincs
600as vászonal eszedtem a retket, aztán még egy 2000essel pelpolíroztam...
A lágy rászáll, és seggreesik rajta
Vegyél a fekete piacon egy AK-t, tartsd a fejéhez és egyből az igazat fogja mondani....
Felhívtam az ex-tulajt...
"ő hétfőn mindent elintázett..."
De még mindíg körözik az a qrva rendszámot!!!
Bejelentetted, hogy meglett????
"Nem mert azt ő el sem vesztette"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
É s mondom neki, hogy teljesen különböző időpontban jelentette be a rendszám, és a forgalmi eltűnését, tehát nem kavarhatták össze, és mondom, hogy az ügyintéző szerint az ő aláírása van a bejelentésen, és a rendsszám is úgy néz ki, mint amit barbár módon lefeszegettek...de neeem, ő nem vesztette el akkor sem.
A faszért tagadja le???????

Most már kúrva kíváncsi vagyok, hogy mi áll e mögött.
Innentől kezdve feldughatják maguknak a csekkeket, eljárást is indíthatnak akár, mert az elküldött e-mail igazol az én részemről mindnet...
Nem indul hidd el.
Benne van a szerzpdésben ha nem fizetek akkor megszűnik, arra az időre is visszamenőleg amit nem fizettem, de ezt pont leszarom
És eljárás indul(hat) ellened...

Így kell ezt vazzeg:

Üdvözlöm!

Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás:
Szayer Géza Csaba
Szerződésszám: 261749878
Yamaha TZR50
alvázszám: 2RJ-000759

A segédmotorkerékpárt még 2006 öszén eladtam, a biztosítást még decemberben le is mondtam személyesen a 18kerültei ügyfélszolgálaton(az adásvételit lefénymásolták), ennek ellenére kijött ismét egy fizetési felszólítás, és egy csekk.

Csatolva küldöm az adásvételi mindkét oldalát scannelve.
Nem szeretnék mégegy csekket kapni ezügyben önöktől!

Tisztlettel, Szayer Géza
Szard le, a következőben meg azt fogják közölni hogyha nem fizetsz megszűnik a bizti