Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jujj, pedig ha lemondtad akkor törölniük kellett VOLNA az adatbázisból.....
Bazzeg, kijön egy cseek megint az allianztól, hogy fizessem be a régi TZRem 2007es kötelezőjét
Mikor már voltam bent hogy eladtam! A rohadás kivan ezekkel, hogy ilyenekkel próbálkoznak...
Majdnem befizettem mert azt hittem, hogy az új TZRemé Épp, hogy leesett, hogy ez allianzos számla, és nem K-H-s.
akkor csak lesz saját rendszámos mocid rövidesen
Motoroztam egy kevest!Nem volt az a nászéjszakai hőség,de jó volt!Csak a hó miatt jöttem haza!

Haladás.
na királyság...sínen van az ügy...vagy gumin?!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ vazzeeeeeg
"A lekérdezett jármű forgalomban van."

Már csak a rendszámot körözik De szerintem az már egy telefonnal intézhető...
Vettem hőálló valamit.
Egy 5 grammos kis alutasak 300HUF
ABS fékeknél kennek vele valamit, a lényeg, hogy 1400C-ig hőálló...
ez az eredetiség vizsgálat egy nagy kamu! Csak azért van hogy mégtöbb lóvét húzzonak ki a zsebünkből! Pedig a motor és alvázszámot mi is le tudjuk ellenőrizni, merthogy ők csak ennyit csinálnak....
Semmi nemfogják megmutatni neked az elözöt......lenne pédám rola de az meredek lenne ide leirva. .....a lényeg hogy szarnak rá mivolt az elözö bevizsgállásnál
És mivan ha én látom, hogy ez a moccot pl. 2 éve vette az előző tulaj, mert ugye a forgalmiból kiderül, és akkor már volt eredetvizsga, és én ezt számon akarom kérni? Csak nem küldenek el a p...ába.
Hali!Keresek 1988-as Yamaha tzr 125-höz alkatrészeket!
Szinte minden érdekel!

email:bill22@freemail.hu
tel:06209375199
megsugom a kutyanemnézi a fotókat,ez csak a vakulj paraszt+fizess
32ezer az nem szalonállpaot?
És eredetvizsgán lefotózzák a kmórát, hogy ha a köv tulaj veszi, akkor kiderüljön ha visszatekertek belőle 50ezret...
Olyan rohadt kíváncsi vagyok, hogy ki szerelte ezt a motort korábban...eltörném a kezét
Annyi még egy 2t nél is szalon állapot.
nem lesz motorgenerál! Ez nem 2T! Ja és 18ezer kilcsi van benne, szalon állapot...
elék jaja olvasgatom itt az okításokat ezerrel, csak nem tudok hozzzászólni , scak magamba nevetek
Ja, pedig be volt tervezve ma is egy kör, erdőbe már biztos elolvadt a tükörjég, jó lett volna, de ebben szélben biztos átfújt volna egy kamaz elé
Jaj csak 300km jol beöltözöl nyélen hazaszálguldasz aztán kezdödik a motorgeneráll .....ma jólett volna az idő csak nagyon fujt
Mi peugeot boxerrel szoktuk széllítgatni ha kell, de az kicsit nagy, ügyeskedni kell a kitámasztással, meg ilyen eus szabvány hajóanyaggal van bevonva az egész belseje, hófehér, azon csöppet meglátszanak a foltok , úgyhogy még takargatni is kell.
Viszont akár egy goldwing is beférne
jah, meg ingyen van fater cégétől, csak hétköznap használják.
utánfutó 1-2 ezer forint egy napra, de a vito az tényleg sokkal elegánsabb megoldás
csak kíváncsi voltam pár dologra, amikre választ kaptam a manualból! Szombaton megyek megnézni, mert csak akkora tudtunk kölcsönkérni egy Vitot! 300Km-ert meg nem akarok levezetni ilyen baszott hidegben.
Mind1, találtam egy bronzkorongot a hűtőszekrénybe, majd esztergálok egyet...

Ezt a motort már megcsinálom, és többet a kúrva életbe el nem adom senkinek! (hacsak nem ad érte 300at.)
Már másnap...de végülis legalább nem unatkozik