Bazzeg, kijön egy cseek megint az allianztól, hogy fizessem be a régi TZRem 2007es kötelezőjét
Mikor már voltam bent hogy eladtam! A rohadás kivan ezekkel, hogy ilyenekkel próbálkoznak...
Majdnem befizettem mert azt hittem, hogy az új TZRemé Épp, hogy leesett, hogy ez allianzos számla, és nem K-H-s.
ez az eredetiség vizsgálat egy nagy kamu! Csak azért van hogy mégtöbb lóvét húzzonak ki a zsebünkből! Pedig a motor és alvázszámot mi is le tudjuk ellenőrizni, merthogy ők csak ennyit csinálnak....
Semmi nemfogják megmutatni neked az elözöt......lenne pédám rola de az meredek lenne ide leirva. .....a lényeg hogy szarnak rá mivolt az elözö bevizsgállásnál
És mivan ha én látom, hogy ez a moccot pl. 2 éve vette az előző tulaj, mert ugye a forgalmiból kiderül, és akkor már volt eredetvizsga, és én ezt számon akarom kérni? Csak nem küldenek el a p...ába.
32ezer az nem szalonállpaot?
És eredetvizsgán lefotózzák a kmórát, hogy ha a köv tulaj veszi, akkor kiderüljön ha visszatekertek belőle 50ezret...
Olyan rohadt kíváncsi vagyok, hogy ki szerelte ezt a motort korábban...eltörném a kezét
Mi peugeot boxerrel szoktuk széllítgatni ha kell, de az kicsit nagy, ügyeskedni kell a kitámasztással, meg ilyen eus szabvány hajóanyaggal van bevonva az egész belseje, hófehér, azon csöppet meglátszanak a foltok , úgyhogy még takargatni is kell.
Viszont akár egy goldwing is beférne
csak kíváncsi voltam pár dologra, amikre választ kaptam a manualból! Szombaton megyek megnézni, mert csak akkora tudtunk kölcsönkérni egy Vitot! 300Km-ert meg nem akarok levezetni ilyen baszott hidegben.
Mikor már voltam bent hogy eladtam! A rohadás kivan ezekkel, hogy ilyenekkel próbálkoznak...
Majdnem befizettem mert azt hittem, hogy az új TZRemé Épp, hogy leesett, hogy ez allianzos számla, és nem K-H-s.
Haladás.
"A lekérdezett jármű forgalomban van."
Már csak a rendszámot körözik De szerintem az már egy telefonnal intézhető...
Egy 5 grammos kis alutasak 300HUF
ABS fékeknél kennek vele valamit, a lényeg, hogy 1400C-ig hőálló...
Szinte minden érdekel!
email:bill22@freemail.hu
tel:06209375199
És eredetvizsgán lefotózzák a kmórát, hogy ha a köv tulaj veszi, akkor kiderüljön ha visszatekertek belőle 50ezret...
Olyan rohadt kíváncsi vagyok, hogy ki szerelte ezt a motort korábban...eltörném a kezét
Viszont akár egy goldwing is beférne
Ezt a motort már megcsinálom, és többet a kúrva életbe el nem adom senkinek! (hacsak nem ad érte 300at.)