Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon vigyázz magadra, nyitott szemmel aludjál, mert rádküldök egy pár speciális robotot
Te tudod miröl álmodjál a vdanirol ö is szokott rolad
Arról álmodok az éjszaka, hogy holnap délben arra ébredek, hogy felhív az ex-tulaj, hogy most jön az okmányirodából, és elintézte a rendszámot is, aztán felekelek, elmegyek az okmányirodába, és átirják.

Szép is lenne...valószínűleg, én fogom felhívni délután, hogy elintézte-e, és lessz vmi kifogása, aztán megyek okmányirodába, és kérek egy új rendszámot.
Irjál 1összeszerelö/szökös programot ...holnap mész papirt intézni vagy mi lesz(vagy irány a fegyverboltba )
Csak az alkatrészeket kobozták el
És a robotot megfigyelik gondolom+heti 1x jelentkeznie kell a yardon
Csak feltételes szabadlábrahelyezés
Na igazam lett...a robotjával megküzdöttek a rendörökkel most engedték ki öket
Összeverted a rendőrkapitányságot?
Fogalmazzunk úgy, hogy kijózanodtam
Na mivan elökerültél
Ha végre el lenne intézve az átírás, akkor már a héten gőzerővel foglalkozhatnék a motorral, mert nincs suli...de szép is lenne...mert még MINDÍG körözik
Még a kérelmet is el kell fogadniuk nekik, mert ha nem akkor:
Ha 1 hónapon belül nem iratom át, 60napra kivonják még.
Ha kicsúszok az 1 hónapoból(amire már látok esélyt), akkor fél év! De akkor aztán világvége!!
És milyen hangjuk van amikor 17et pörögnek
Aranyos kis szerkentyűk
Ez a legjobb paródia
Bár nem pont ez a rész.
Biciklit én tudok rögtön 800ért, van egy pár bolt, már csak egy kevéske pénz kéne
Csak olvastam hogy van neked turbinád.
Nekem csak kicsir régebbi motorjaim vannak.
De mindkettő elég öreg és már kezd ritka is lenni.
http://vdani666.extra.hu/model...
Nincs, péntek este, meg szombaton 3szor ma már csak kétszer volt időm elmenni az okmányirodába meg a rendőrségre, de mindíg zárva volt mindkettő...lehet, ohgy a hétvége miatt???? (amúgy balatonbogláron voltam , kellemes a víz )

Majd holnap kezdődik a következő menet

TZRr: Itt van neked robotkúrva: http://www.thavid.hu/tetves1.z...

Akinek bicikli kell: www.speedbike.hu most nincs 800ért asszem(rendelni kell ), de majd szezonra betárazunk
Szayerg! van valami fejlemény?
De, hébehóba...
meggondolom.................................................. ....meggondoltam .......szayergtöl biztos kapunk ....másnem 1robotot
chevy! cseréld be az ns1re a tzr-t! biztos nagy üzlet lenne
hELLÓSZTOK!!!!
Eladó egy honda ns-1!!!
"96-os évjárat!!!!!!
I.á:200Eft
vagy veszek egy robotkurvát! majd mondom szayergnek hogy gyártson nekem egyet
Bringába a hivő tud segiteni az legalább nem rendszám köteles(nem körözik )
Köszi láttam én is irtam a TZR250be..szerintem ez hivott engem papirnélkül szeretne,de köszi még1x