Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Veszek fasza búvárruhát úgyis itt van a bécsin egy szaküzlet
Csak búvárruha, meg főlé a protektor, jól néznék ki
Haver hozta ugy irták fel nem gyári,már belekukkantottam tetsz
Persze hisz 2t
Mi az sm-s játék neve?
Van egy szuper kesztyűm Nektek, fiúk, az ilyen estekre!
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=18509120 (de keressetek engem ha érdekel, akkor nem kell vaterázni)
Én is használok ilyet, naggggyon jó!
Eddig a legközelebbi motorom a szomszédba volt (simson), de az átlag az 40km
Ja várom a havat nagyon motorosszán bérlés van betervezve Aztmondják nagyon jóóóó játék kikell probálnom
mi a neve?
Én mikor érdről hazahoztam a gépet(47km volt) igancsak 0 fok körül lehetett mire hazaröfögtem. Az ujjaim nem fagytak meg annyira mit a lábujjaim 1 vékony zokniban, meg egy adidas nyári futócipőben...
Ez valami perverzitás én bent tv+pc zés,(ma kaptam 2cd-t supermoto )motorral kapcsolatban max szépitgettés....
Még 2 hónapja, 40km mentem kesztyű nélkül 0 fokban, hát ha nem én lennék biztos hogy lefagynak
Nekem csak feldagadt, de én utánna nem jöttem be hanem tovább szereltem kint, felraktam a kipuff dobot, de így nem olyan poén a hangja
most hogy bent ülök a melegben, olyan mintha tűvel szurkálnák a kezeim.....na mindegy, valamit valamiért!
Ezt én is kipróbáltam, aztán kesztyűben is de úgyis lefagyott
kimentem gurulni egyet, de annyi eszem nem volt hogy kesztyűt is vegyek fel! Most meg nem érzem a kezem
Hát igen, ez a legjobb megoldás
Én meg addig nemnyulok hozzá amig nincs baja
Mért nem, ha te szedted ki, vissza is tudod rakni, én rg-t szép kis polcon vettem, szóvl nekem kellett kitalálni hogy mit hova, mondjuk nem nehéz mert adja magát
Jobb is
De azért van egy bölcs mondás:
"Nem az a jó szakember, aki mindent megcsinál, hanem az aki tudja, hogy mit szabad és mit nem szabad megcsinálnia."
Lásd a hátsó felfüggesztésem...azt nem lett volna szabad "megcsinálni".
Én se nyúlok hozzá bármihez, amíg nincs róla elég infóm. Amíg nem szereztem meg a service manualt a TZR-hez eszembe se jutott kiszerelni a blokkot...
Maradok a benzinszint állitásnál azt legalább tudom mi és hogy kell
A robotban egyetértek vele, projektben van egy ilyen.
Kezdem érteni miért akarsz te mindig mindent házilag megcsinálni +mindent szétszedsz....
Mikrokonroller van benne, egy saját szoftver fut rajta...vérgehajtja a beleprogramozott feladatot.
A többi már csak szenzor, és aktuátortechnika. A pozícionálás, hogy hol a rosebben vagyunk a pályán az nem piskóta...
Meg kell ütközéselkerülőrendszer is stb.
De, tényleg nem nyúlhatsz hozzá, teljesen magától csinálja, ez a lényege a versenynek!!!
Engem eléggé foglalkoztat a téma.
Na ne széticsél már vazze mi az hogy nemlehet irányitani,miért gondolkodik vagy mi vagy te leszel beöltözve bádogba vagy mi a f.......
Egy nemzetközi robotverseny, amit minden évben megrendeznek(aurópában, de a világból bárhonnan lehet rá nevezni), egyetemistáknak elsősorban. (Asszem úgy van, hogy 1 25 év feletti ember lehet csak a csapatban)
www.eurobot.hu
www.eurobot.org

A 2007es verseny lényege, hogy a robotoknak 0,33as sörösdobozokat, meg 0,5literes PET palackokat kell összeszednie a pályán(2x3méter), és szétválogatva 1-1 dobozba beletenni őket. (Meg még vannak elelemk is amiket egy tálkába kell bedobni)
A robotoknak teljesen önműködőnek kell leniük, nem lehet őket irányítani...