Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet nemszoktam babrálni mert jó az ugy ahogy van
Igez, ez a 3MA-é volt. Nem hosszú, pont passzol rá, sztem csak régen láttad a tied
Te ez kicsit nem hosszu (ez a 3ma-hoz csináltad?)mert most kétségeim vannak/lettek ...lehet hogy ciki...
Nekem nem kell magyarázni csak az YZ-nél stimmel mondjuk a TDR-nél tökmind1
Pláne a speckó rezoimmal, ahhhh....
Évjárartról megg annyit, hogy tudom, M.o, papirvvilág, de aki nincs tisztába a modellekkel, azt igeneis meg tudják téveszteni és simán beeszi hogy 91-es Amikor legjobb esetben is 88-ig gyártották azt a tipust, közbe meg volt 2 évig +MA, 91ben meg már jött a 3XV
Ez igy van a(3ma) hangot meg nemlehet überelni semmivel az csak arra tipusra/hoz van
Igen, van De azért a 3MA egy más világ sztem... Mind technikailag, mind formailag, a hangja pedig...
Nem félek de az az öreg nekem tetszet mondjuk az a szin ....évjárat...tudod a papirvilág (de tényleg nem rossz amugy...de gondolom van fogalmad rola )
Szayerg, mikor látod már be hogy azt kellett volna már az elején amit a chevyvel szajkózunk hetek óta?
Tényleg irigylésre méltó a türelmed és az optimizmusod!
Na meg ez nem 3MA, meg soha az életben nem volt 91-es, ez egy régi ős TZR , szép pirosra lepacsmagolva a 3MA sokkal komolyabb, úgyhogy ne félj chevy ,
ne oda hanem hozzá menj,hiába jelented fel semmi nem fog történni.Se motorod se pénzed
hát lehet de nem ezzen mulik.....
Így nehéz lessz eladni a 3MA-t:
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=49961
Hát ja
jó, holnap dél a határidő... felhívom, hogy hol a papír, és ha nem azt mondja, hogy percek kérdése és küldi, akkor go rkp.
Adatlap"tavaszig motort csinálok belöle" legyen miböl itt még nagyon bizakodó volt a srác...
Hát tényleg részvétem ne legyen igazam de tul nyögvenyelös ez az ügy ...nehogy bukjad a dolgot (se pénz/motor+fejfájás )
Na jó8 mindenkinek, én megyek szenvedni, kibaszott betegség
Na végre vannak képek az adatlapodon
Én a helyedben már nem lennék ennyire nyugodt, ezt irigylem
milyen meglapő: körözik...
Olyan időhúzás szaga van ennek az "elküldöm a papírt" dolognak
Hol van az még
A forgatókönyv szerint ma este kapom meg a scannelt papírt amit a zsernyákságon kapott, hogy "3 napon belül el van intézve..."
Egyelőre papír nuku, de tényleg: megnézem körözik-e még a nyilvántartásban bízok a csodában
óóóh te kis válogatos na elintézted a motorpapirját vagy már csomagolsz a dutyira
Ja az email még mindíg nem jött meg a papírokkal ...mikor fogom én ezt megérteni
ismerem, de itt nincs olyan ami nekem kéne...