Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TZRrr-ez nekem tetszik neked http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=969696&co mmand=ugras&screenwidth=1024
Épp a dinamikára próbáltam rágyúrni...
Holnap fognak megvágni másodszorra, és ebben a félévben utóljára.
Szar érzés, mikor megsúgják neked, hogy mi lessz a holnap vizsgában, de itthon az összes jegyzet használatával sem tudod megoldani órák alatt
Mivan vazze ráhibáztam
Tudom hogy unod de elmondom a crossra rendszám csak eladáskor jó ...szarrá pörgi magát utcán+üórás,ellenben az endurokkal(PL:amit linkeltem az a CRM250 szép is és -crosst is birja mint 1 125cross 45le) ha meg a külseje nem tetszik azt áttudod alakitani jó nem fárasztalak de meggondolnám a helyedben
Nagy a csend(viharelötti )
Én már múlt héten megsikáltam a moccot , azóta csak egyszer volt olyan idő hogy motorozzak vele. Még a hátsó felni át kell törölnöm mert szétbassza a felnire a lánc-spray-t! Na, senki nem jelentkezik a TZRért?
Na miez a nagy lapulás lehet hogy a TZRrr...gépét fényezi,szayerg lement gyurni(mert valakit nagyon elfog verni )vdani 666...az MTX hengerfejtömitését faragja(közben szidja a rohat 4t tulajokat de nagyon ).... ....
2Tben csak krosszmocit vennék, de azokon nincs renszám....meg csak 25ös kéne.
Értem vagy mégsem
nem kell enduro, főleg nem 2Tben. Nem is nézek addig másikat am3ddig ez nem kelt el. Aztán meg itt maradok motor nélkül...
Nehéz ügy ez a motorvállasztás (föleg ha kicsi a pénztárca...)a supermotositható motorokat abszolut ellenzed?
néztem fzr-eket, lehet az lesz, 400as.
szombaton jönnek nézni
Na mivan motor eladás/vétel ügyben
felejtsd el
Kizárt dolog max valamelyik másik országban
Elképzelem amint jövőhéten lekérem a nyilvántartást, és az van ott, hogy nem kőrözik, és forgalomban van. Aztán bemegyek az okményirodába, ami nyitva van az ügyfélfogadási idelyében, nem két órás várakozással bejutok az ügyintázőhöz, akinek kipakolok minden papírt, majd megírjuk az átírási kérelmet, és kipostázzák köv. hétre a forgalmit törzskönyvet.
Ez megtörténhet??
Ugy jegyen légy kemény mint a dermedt kutyaszar
Amúgy ha elküldi a rendőrségen kapott papírokat, akkor tényleg semmi gas, csak a rendőrségen kell szétrúgni az illetékes seggét, akinek valszeg már rég elsűllyedt a fiókjában az ügy, és nem is tud róla.
ezaz, csak keményen....
Azért úgy érzem kezd fosni
Felhívtam a régi tulajt, azt mondta, hogy ő volt bent rendőrségen, okmányirodában is, és rendezte még múlt szerdán.
Én mondtam, hogy márpedig még körözik, és nincs forgalomban. És megemlítettem, hogy a rendőrségen azt kérdezték, hogy tettem-e már feljelentést.
Tiltakozott, hogy nincsen semmi sumák, és a rendőrségen, meg az okmányirodában is kapott papírt róla, azt elfaxolja/scanneli és email.
Montam ok, de ha kedd reggelig nem érkezik meg, és még körözik a motort akkor megyek rkp.-re.
így igaz, ott a pont
Te én ugyveszem szarnak rád(igazábol szerintem nemérdekel senkit ott a te problémád-az is lehet van neki ott spanja ....)te meg még vársz 1+1+1xxx napot,minél többet huzzák az idöt annál rosszabb/reményteleneb az ügy .Én a helyedben már rég rövidre zártam volna a történetet.VIDD vissza aztán majd keresel más motort DE te ugylátom nagyon álltatod magadat,de nemkell megfogadni a tanácsokat csak már többen mondták neked........SZERINTEM!!!