Ja amúgy sztem ha veszel vmit, akkor kérd az eladótól az eredetvizsgát, basszameg a jó k anyját, amíg az nincs meg meg se nézed a kocsit...(ha nagyon fáj neki az a költség, akkor majd ráírjátok a vételárra)a rendszámot meg érdemes megkérdezni még telefonon mielött megmozdulnál, és lecsekkolni, hogy nem sáros-e.
bár tudtam volna ezt korábban, hogy meg lehet nézni neten...
Csak tudod az adásvétel az nem úgy működik, amit csak úgy vissza lehet csereberélni, ha meggondolom magamat. Max úgy ment volna ha megfenyegetem hogy azonnal feljelentem...de nagyon nem volt mire fenyegetőzni, mert úgy néz ki teljesen tiszta a motor, csak a hatóság a hihetetlen segg.
Én már nemisnagyon szeretnék papiros(magyar)jármüvet venni,itt amiota változott a bevizsgállás sok kétes jármü kerül elö.Én biztos belenyulok 1-be Most tervezem az autócserét....hát vazze kivsit ockodom töle
Még egyáltalán nem biztos, hogy az eladó a hibás! Még itt a lőrinci okmányirodában mikor felhívtak valami belügyest, akkor azt mondták, hogy elveszett rendszámként körözik. Van egy olyan gyanúm, hogy egyszerűen HÜLYÉK, valaki valamit elbaszott a nyilvántartásban.
Voltam megint a rendőrségen...hát ami ott történt az mindent visz
Elsírom a gondom, előveszem a scannelt-kinyomtatott papírt. Ok szól az ügyeletes balféknek...
10perc várakozás a kisebbségiekkel, majd kijön, hogy minden randben van, és is nem körözik...
"De hát ma néztem a nyilvántartásban, és körözik, és forgalomba sincsen, és körés alatt van..."
Megnézik...hát azt a rendszám tényleg körözés alatt van. "De miéééééééééért körözik?????? "
"Hát azt mi nem tudjuk"
Menjek az okményirodába...Érdi okmányirodában csak délig dolgoznak a naplopók, tehát van egy utam holnap is
Ha ott sem tudják, akkor egy ügyintéző halláskárosodást fog szenvedni, mikor leüvöltöm a fejét
Felhívtam az érdi rkp.-t
elsírom a problémámat az eligazítónak...az kapcsolja az ügyeletes tisztet (szép idegölő zene megy míg felveszi)
neki is elsírom mivan, erre: "És mi vagyunk a körözésirányítók?" iggeeeeeen, jó vákasz...ön nyert egy....
jó, akkor kapcsolja körözésirányítót...idegölö zene, majd a végén megszakad a vonal
ÁÁÁÁ Ez reménytelen lessz telefonon, jobb ha betolom a képem.
bár tudtam volna ezt korábban, hogy meg lehet nézni neten...
Tudom, megbiztál az eladóban meg reménykedtél, de akkor is...
Elsírom a gondom, előveszem a scannelt-kinyomtatott papírt. Ok szól az ügyeletes balféknek...
10perc várakozás a kisebbségiekkel, majd kijön, hogy minden randben van, és is nem körözik...
"De hát ma néztem a nyilvántartásban, és körözik, és forgalomba sincsen, és körés alatt van..."
Megnézik...hát azt a rendszám tényleg körözés alatt van. "De miéééééééééért körözik?????? "
"Hát azt mi nem tudjuk"
Menjek az okményirodába...Érdi okmányirodában csak délig dolgoznak a naplopók, tehát van egy utam holnap is
Ha ott sem tudják, akkor egy ügyintéző halláskárosodást fog szenvedni, mikor leüvöltöm a fejét
csak annyit akartam mondani ,hogy akit hibátlan gyári állapotú 125ös Mito érdekel ugy h tzr 125 csere,szoljon
Bővebb info itt
csak a vételáráért bérlem felújításra
elsírom a problémámat az eligazítónak...az kapcsolja az ügyeletes tisztet (szép idegölő zene megy míg felveszi)
neki is elsírom mivan, erre: "És mi vagyunk a körözésirányítók?" iggeeeeeen, jó vákasz...ön nyert egy....
jó, akkor kapcsolja körözésirányítót...idegölö zene, majd a végén megszakad a vonal
ÁÁÁÁ Ez reménytelen lessz telefonon, jobb ha betolom a képem.
Most már legalább van valami fejlemény
(mégha néha nem is látszik )
10én jelentette be az elveszett forgalmi megkerülését. Valószíynűleg tiszta gép, csak a rendőrségen seggek