Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk én nagyon ügyes voltam, forgalomban is mentem már a 2 rutin órám után.
Mi kisebb pályán gyakoroltunk mint a vizsgán , meg is lepődtem amikor odaálltam hogy mi a fasz van , itt egy ifa is elfér
Nekem nem kellett 8as, és már nem is kell majd, mert már 2év meg lesz szeptemberben, akkor gyorsan megcsinálom az A-t, mondjuk autós jogsi se ártana.
Nézd ez a 8-as+sztender arravan elbirod e a motort ..
Jó, az én csoportomba is volt egy pár arc.
Volt csaj aki nem tudta felrakni a kis mz-t standerre, meg egy másik rutin pályán ki akart nyírni , szembe jött velem, de elég határozottan, de ez csak azért fordulhatott elő, mert oktatok szartak ránk, ott a motor meg a pálya azt engem hagyjál békén, haverok motorját probálgatjuk.
Minden órán ez volt, jöttek a haverok és ott próbálgatták a gépeket meg dumáltak, és néha odaböfögtek hogy mi a faszt csinálsz, és ennyi.
én szerettem a rutinpályát! Főleg amikor a "főnök" elment, és minket együtt hagyott az MZkkel....nem sok gumi maradt rajtuk!
Ezt is megváltoztatnám, mint még sok mindent magyarországon.
Nevetséges ez a rutin, a legjobban a sorok közti mászkálásra emlékeztet amit meg ugye tilt a kressz
Vannak ám akiknek(nem bántásbol mondom)még a 8-as tolás vagy a sztenderre rakás sem ment ...
kopjon/foggyon a másé
Nem a simóval vizsgáztam egyébként.
Nem tudom rutinon hogy lehet megbukni, én még autóval is bevállaltam volna a felét.
te is viheted, úgy olcsóbb.
ADnak mocit, de mehetsz sajáttal is.
De ha már fizetek akkor már had nyúzzam másét,én azért mentem simóval mert itt van a ati központ a hegy aljában, akkor még nem volt rá jogsi, de csak nem fogok gyalogolni
Na ácsi, ha motorra jogsit akarok, és tanulok én viszem a motort??? Vagy vihetem én is? Hogy is van ez?
Én rutinvizsgámon is volt ilyen, azt is meghúzták , én meg beállítottam a szakadt ruhámba, egy szar simsonon, és tökéletsen sikerült.
Én mikor a jogsit csináltam akkor volt 1fazon,kurvalazavagyok mindjárt szétesek full drága ruha+jó motor(talán kawa speed 400-600as)rutinvizsga hivta a barátait is(vagy 8hasonlo figura)na mondanomse kell MEGVÁGTÁK mint a szart csöndben elkullogott
igen vannak ilyenek....a pályán meg az történk hogy ödajött 1 csávó hozzánk (kx-e volt), aztán elkezdett kötekedni, hogy így nem jó a ktm, meg miért ilyen a kormány stb. Aztán amikor kapta a köröket(nem tőlem ) bekussolt, nem is jött oda többet.
Előfordul az ilyen is
Azért én találkoztam divat/megjátszos motorosokkal is drága6szép motor+ruha,ment ám a rongyrázás rendesen.Nem csipem ha valaki futtatja magát mert apu/anyu jol keres+semmi nemszámit neki.Néha mikor megkérdik a motorom évjáratát,mondom 88, csak mosolyt látni az arcukon(+mi a faszt akarsz azzal az öskövülettel+nemérti meg nekem nincs rá lé+sajnálom is erre a hobbyra)Van ezzekböl a lényekböl is....
Általában hasonló eset szokott történni az első spd-s tekerés után .
Ugye nekem is kemény terepen kell kipróbálni hogy ki tudom-e akasztani, balra leszállás jobb láb letételle , jó kis segges közben meg bal lábam még mindig a pedálon
Rákerestem még az FZ400as rendszámára, amivel csak majdnem basztak át, de egy rendes ügyintázőnek köszönhetem, hogy közölte velem a gebaszt...
"A lekérdezett jármű nincs forgalomban" És ahhoz is rendszám, forgalmi stb. megvolt, és nagy valószínűséggel el is sikerült adni neki(mondta, hogy sokan érdeklődtek, de az lehet, hogy üzleti húzás volt csak), mert pár nap múlva már nem volt fent a hirdetés.
Azóta(vagy jó 3 hónapja) az új tulajnak ezek szerint nem sikerült még kimosni a papírokat a szarból.
a motorosok ilyenek általában....
Most azt képzeld el mikor elcsalt a barátom supermotozni(nem versenyszerüen csak ök edzettek)motorok:CRF/RMZ/BERG/SERCO/KTM..a legkisebb is 450es ...na mondom mennyémá a f...ba,mit keresek itt De vazze halál jófejek oktattak/biztattak(sokat köszönhetek nekik ) abszolut nem nagyképüsködtek (pedig csak a két kerekük többe kerül mint a TDR )ajálgatták a motorjaikat...stb.Ha mennek ki szolnak gyere, jokat hülyülünk szoval igazi jó fejek
Én nagymájeren legurultam a garázsba biciklivel, de annyira szépen csináltam, hogy még lefelé bele is tekertem mint a barom, hogy a végén még nagyobbat lehessen fékezni...
A garázs végében volt egy lavor víz.(tudom, most kezdtetek röhögni ) A fal elött farolok, aztán elsőfék is be, és gyönyörűen beemelem a hátsó kereket a helyére, de úgy, hogy tökéletesen párhuzamos a fallal, és faszán egynesúlyban voltam érkezéskor. Már csak le kell szállni a bicikliről. Próbáltam letenni a jobb lábam, amikor észrevettem, hogy a cipőfűzőm rátekeredett a pedálra, és nem tudom róle levenni. Az eldőlés hosszú, és keserves folyamata kezdetét veszi! Reflexből az ajtónak támaszkodok, ami csak rövid ideg nyúlytott támaszt, mert kivágódott. El akartam indulni előre egy fél métert, hogy egyensúlybahozzam, és a másik oldalon leteszem a lábam. Majdnem sikerült az egyensúlybahozás mire megállította a fal az első kereket, de még mindíg jobbra akartam dőlni, így megint az ajtó, ezúttal a kilincs. Azt szépen magamrarántottam esés közben, és fél seggel a lavor vízben. kb. fél percig nem tudtam kimászni a lavorból a röhögéstől.
Én is nyomtam 1 vatta új SXel! A srác az első kanyarban megfeltette, de aztán amit művelt, áhhh
én ma megijedtem kupac szép/nagy/fiatal motor(KTM)full drága rucikban(montam haveroknak mit keresünk mi itt )de kellemeset csalodtam halál jó csapat volt