Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És szerinted ingyen van 1 rendszám????
Ha jövőhéten is körözik akkor tényleg kérek viszont...
Lehet hogy hülye vagyok de mivel te megvetted ezért miért nem mondod bent a következöt.Adjanak 1rendszámot a régit meg körözgessék(vidd be a régit és ad le.,rongált,törött stb.....)Tökmind1 nekik hogy lemondják/vagy leadják+ha leadod hivatalbol értesitik a tulajt hogy megvan ENNYI
Kiborul a bili...
A héten kelett volna jelenteni az ományirodában, ohgy megvan a k. rendszám, azaz most jelenleg nem éne körözniük a rendszámot....de körözik
Felhívom...ma elintézi. Csakhogy az érdi okmányiroda délig van nyitva pénteken, szal nemtom hogy fogja leintézni...
Tele van a t...öm már.
ÉS még fogom is, éppen most is azt teszem
Szóvel te ársaztod el 2T szeméttel a videók résézt az oldalnak

Na de most megyek még tanulni, mert holnap gépelemekből vizsgázok, ez az utsó vizsgám, nem kéne rajta megbaszatni magam...
Neked nincs túl sok
Tyűűvazze!! Újak az adatlapok, és rajta vannak a feltöltött videók is:D:D:D
Még körözik amúgy A héten kéne elintéznie a nevezetes ex-tulajnak
És hol nem tartasz
Zűrös....ugyanmár, csak kötelezőhátralék, meg forgalmikörözés, meg rendszémkörözés, és ez a 3 egymástól függetlenül
Veszek egy saját műjégpályát erre a célra
Ez is igaz
Ha én meg milliomos lennék aztsem tudnám hol/mi az a Balaton
Ha a balaton mellett laknék egyrész boldog lennék, másrész meg lenne már egy jégmotorom(mz)
Korcsolyázni is annyira tudsz mint zürös motort venni ..........
Szögesgumival a balatonon pirítanék egyet szivesen
Ugyebár tilos a jégre menni, de ráhajtani???
Az a vicc, hogy tilos korsolyázni mert beszakadhat, és ezt a partiőrség Lada nivával ellenőrzi a jégen járőrőzve (Ja a gumin hólánc sincs )
Szerintem egy pár korcsolyával a lábamon megszivathatnám őket...csak egy koszorúzás, és a niva megy tovább egyenesen, csak maga körül forogva
Jó neked menjél motorosszánkozni
Átfestettem a kormányomat,KÉK igy már jó
nekem is laknak rokonaim toronto-ban.....
Játék van de csak telefonra (nokia) és ahogy néztem elég gagyi Én elvagyok a téllel,a motorosszán(nekem-hoski )nagyon vonz barátom kint él canadába nagy motoros de aztmondta semmi motor nemmegy akkorát+élvezet, mint a motorosszán...pedig nem rigákkal közlekedik
Én várom mert terep mocim van és lehet benne csúszkálni, monjuk elöbb szárazon kéne gyakorolni
nem bírtam már motorozás nélkül! először csak a garázsba mentem ki, hogy ne legyek bent a kurva szobában. aztán kint volt a sityakom, akkor már csak megyek 1 karikát, de a kesztyűért lusta voltam bemenni....én nem várom a havat, utálom a telet és a hideget is!
Azt hittem játék , az érdekelt volna
De micsoda? Megtalálom a neten ha fent van
Nem játék film...miért van sm játék