Lehet hogy hülye vagyok de mivel te megvetted ezért miért nem mondod bent a következöt.Adjanak 1rendszámot a régit meg körözgessék(vidd be a régit és ad le.,rongált,törött stb.....)Tökmind1 nekik hogy lemondják/vagy leadják+ha leadod hivatalbol értesitik a tulajt hogy megvan ENNYI
Kiborul a bili...
A héten kelett volna jelenteni az ományirodában, ohgy megvan a k. rendszám, azaz most jelenleg nem éne körözniük a rendszámot....de körözik
Felhívom...ma elintézi. Csakhogy az érdi okmányiroda délig van nyitva pénteken, szal nemtom hogy fogja leintézni...
Tele van a t...öm már.
Szögesgumival a balatonon pirítanék egyet szivesen
Ugyebár tilos a jégre menni, de ráhajtani???
Az a vicc, hogy tilos korsolyázni mert beszakadhat, és ezt a partiőrség Lada nivával ellenőrzi a jégen járőrőzve (Ja a gumin hólánc sincs )
Szerintem egy pár korcsolyával a lábamon megszivathatnám őket...csak egy koszorúzás, és a niva megy tovább egyenesen, csak maga körül forogva
Játék van de csak telefonra (nokia) és ahogy néztem elég gagyi Én elvagyok a téllel,a motorosszán(nekem-hoski )nagyon vonz barátom kint él canadába nagy motoros de aztmondta semmi motor nemmegy akkorát+élvezet, mint a motorosszán...pedig nem rigákkal közlekedik
nem bírtam már motorozás nélkül! először csak a garázsba mentem ki, hogy ne legyek bent a kurva szobában. aztán kint volt a sityakom, akkor már csak megyek 1 karikát, de a kesztyűért lusta voltam bemenni....én nem várom a havat, utálom a telet és a hideget is!
Ha jövőhéten is körözik akkor tényleg kérek viszont...