Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de még ma beszélj velele, mert aztán a jövő hét csak azzal fog telni hogy utána rohangálsz....
Ezt mondom, most zséppen rendes hangnemben felhívod, ha meg nem mennek a dolgok be lehet keményíteni.
Mondom, hogy elöbb érdi rkp, mert nem tom, hogy igazat mond-e, amíg nem tudom, hogy mi az ábra...
Esetleg lehet azért felhívom, hogyha együtt mennénk be kedden, akkor egy kalap alatt lehetne tisztázni is.
Hívd fel és beszéld meg vele udvariasan a dolgot.
Lefoglalni nincs mire...szerintem jövőhéten minden kiderül, és az eladó érdeke, hogy belemenjen bármibe. Ha egy kis esze van, akkor nem kell pereskedni.
hát nemtudom majd meglátjuk hogy és mint lesz...egyenlőre lehet a jövőhéten bejelentkezek KRESZ-re az legyen meg a többi meg már gyerekjáték
Én is szurkolok, de sok esélyt nem látok
Ö nem az a tipus ö még bizik(legyen igaza)benne hogy rendezödik,a hatoság szarik rá és nemérdekli öket.A végén majd annyit kérdezgeti öket hogy fogják aztán lefoglalják és kezdödik a herce-hurca...(ami nem 1rövid történet lesz,és a vétlen fél jár rosszul )de ne legyen igazam....én már visszacsináltam volna(vagy normálisan vagy bunkomod )De szurkolok a szayergnak
Tényleg inkább vissza kéne vinni, és jól összeverni ha már úgyis ott vagytok
Ahozképest hogy nemkapkodtad el a vásárlást(ugye majd januárban olcsobb lesz....)jol rákurtál ..ne ragaszkodj ahoz a motorhoz vidd vissza!!Sokatfog még fájni a fejed miatta......
Ez olyan dolog, hogy az ember a 2esnek sokkal jobban tud örülni, mint egy 4esnek...(főleg ha az évfolyam felét meghúzták )
Ha tudnátok milyen kúrva boldog lennék egy TZR125tel is
Jó hogy mondod.
Majdnem kifelejtettem a suzuki lt 500 as quadot
Nekem még max 1quad (350banshee vagy YFZ450 de a .....WR500sm lenne a király )
Megértelek
Tudod hogy az álom a suzuki gt, meg a kawasaki h2, de azt nem könnyű beszerezni szabályosan rendszámosan, szóval az még nem lesz egy idejig.
Meg még egy rg 500 kéne.
Szóval kell egy rg 500, gt/h2, cr 500, cr 500 sm , egy idejig wel fog tartani a beszerzése
Nekem amugysem nagyon ttszenek a speedek de az RS nagyon nem biztos jó meg minden de mondjuk ha speed NSR250/TZR250/RGV250(mindegyik sor2,RC,XV)én föleg a szögletes motorokat csipem
Azt el is hiszem, biztos hogy több volt ebbe a dugóban mint amennyit szabadna belerakni.
Most gyári asso-werke van benne, az előző is ez volt.
Egyébként szeretem, mert jó kis moci, meg nagyon kényelmes, és ezen elférek nem úgy mint a kis rg-n.
Egy rs 250et azért elfogadnék így utcára, vagy rgv 250.
Ha vigyázol rá kimegy a világbol......azt mondják(MTX-em nem volt még..de nem is lesz már )Nem veszek több motort(az biztos amig megvan a TZR )
Ja nem is mondtam, csökkentették fater munkaidejét(I15éve dolgozik ott, rendesek mi? ) úgyhogy ugrott az rh, ami lehet jobb is, megcsinálom mtx-et, még 30at ráköltök, akkor már szép is lesz, nem csak jó. Meg veszek rendes felszerelést, és elleszek én ezzel a "kis" 180anassal.
-mostmár jó a hasznaltmotorok.hu
Már egy jó pár órája szar, sőt nekem 3 órája a hasznaltmotorok.hu se jött be.
Kezdődik a DAKAR
Nektek bejön a motor.hu
Volt 1 RD350 elég szarvolt rutinozni vele,a TZR-rel se jobb szerintem....
papír szerint az egyik irányba 6,05 méter, a másik irányba 6 méter a legkisebb fordulási átmérő, amit a kormány enged. Szerintem a pálya végén nem tudok megfordulni vele. Kénytelen vagy belefarolni, aztán egy fél mexkör