Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg rutinnak tényleg nincs semmi értelme.
Engem meg mindig dícsért az oktatóm , mások elött is
Aztán forgalomból már megbuktam , elsőre direkt olyan helyre vitt a biztos ahol nem lehnem megbukni, hogy rohadna meg.
Te nemmind1 neked ha gyorsabban megvan...mellesleg gondolj bele mindig kimész oda,idö+pénz
Én ugy csináltam felhivtam mondtam neki 100éve motorozok nemigen szeretnék ott szerepelni.Kimentem kérdezte mivel szeretnék menni,mondom mind1 Megnézett mondta hogy néha szerepeljek(lássanak)azt jolvan.kb 4-5x mentem majd aláirtam az össz órát neki..hu ez kicsit nagyképüen hangzott de igy volt tényleg!
És szerintem tzr-el nem a legjobb azon a pályán menni.
Annyival nem olcsóbb
énis azon gondolkozok hogy a jogsit saját motorral teszem le, mert így ugye olcsóbb is...csak a yard...
Ja ki kellett fizetni, de lusta voltam elmenni újpestre ezért , mert amikor elmenetm a sulihoz azt mondták hogy van itt óbudán, de aztán kiderült hogy csak az autósoknak, én meg mehettem újpestre
És amit nem vezettél le azt ki kellett pengetni? Mert ha igen, akkor levezetem b@szákmeg.
Én csak simán nem vezettem le a forgalom felét , ami egyébként is elég kevéske.
nem a biztossal, ha nem az okítóval
Ez így gyakorlat? Mi van azokkal a motorokkal, amiket a suli ad? Azokat gondolom a rutinpályánál legarázsolják...nem lenne értelme elvinni őket.

Ilyenbe csak úgy mennék bele, hogy meg tudom dumálni a biztossal, hogy egyhuzamba lenyomom a rutinvizsgához, aztán rutinvizsga. Aztán egy nap reggeltől estig lenyomom a forgalmihoz, és egy másik nap vizsga. A vizsgalapra meg ráírunk kamu időpontokat, mintha nem egyszerre vezettem volna le.
Ezt még nem érdemes mérni
És te miben(mennyi) méred a sajátjaidat....
Igen 8ast kell,csak nem tolva rükvercben tükörböl vagy padlogáz eröcsusztatással
Volt már eddig 2 autóm, meg fater milliókban méri a megtett kilómétereket.
Hát ez bennevan a pakliban közeli pályát kell választani(én a XI.böl jártam a Nagykörösire,igaz autóval )
Az autót is 8-as alakban kell tolni?

Na jó, tegyük fel, hogy én viszem a motort, mert az olcsóbb, és az én motoromnak már nem lehet ártani. De hogy viszem oda? Qrva szar érzés lenne ha vizsgára menet megállít a rendőr, és utána 2 évig nem kaphatok jogsit, mert engedély nélkül vezettem...
Amugy soförködni sem 1xüb ....hidd el az is nagyon lefáraszt+általában nincs...(vagy tök részeg )
de szánalmas. ez csak azért van hogy mégjobban lehúzzanak!
Rakodó vagy haveromnak nemjutott eszébe ez a szó és mondta tudod a navigátor..
Nem gondoljátok nevetségesnek ezt a rutinvizsgát?
Mert szerintem szánalmas
Majd lesz valahogy, még ráérek, nyáron kéne egy autós jogsi, rutin biztos megy amennyi parkoltam már eddig
Én találtam 1srácot(a mai napik találkozunk/dumálgatunk) aki szintén felfogásban mint én ott ökörködtünk mint állat,az oktató látta reménytelenül hüjék vagyunk Persze párba motoroztunk+vizsgáztunk Ja tényleg.ha kell valakinek Bp-n jó oktató(a Nagykörösin van a Pálya )tudom ajánlani 1 normális oktatot
én már tavaj szóltam az oktatónak hogy meg akarom csinálni az A-t! mondta hogy szól ha lesz idő/hely! Aztán párszor hívtam hogy mivan jöhetek mert kéne jogsi. mondta hogy majd szól. azóta is szól....de mihelyt lehet menni rutinpályára egyből megyek....