Vazze, átmentem dinamikából...
Eredményhirdetés: úgy 80% karó, annak kb. a fele azért szóbelizhet a 2esért, a maradék 2es, de 3as, vagy jobb az NINCS. Maga volt az extázis, amikor megtudtam, hogy éppen átcsúsztam felülről súrolva a lécet...
Robesz nem az én világom nem mondom volt már,csak többet állt mint ment (nem azért mert rossz volt )aztán mindig eladás lett a vége mondjuk 1jégrobizást kiprobálnék az is jó játék lehet
, jó is az, bár én nem igazán szoktam fázni, kivéve most, de most beteg vagyok
Robeszra meg fel nem ülnék (nehogy itt megsértődjön valaki, mert nem neki mondtam)
Én voltam ma is bokrot ugrani ..........WR-böl 200/250/450/500 tecc ...TZRrr.... nagyon válogatos/finnyás ....de igaza van ami bejön neki azt kell venni
Üdv! Megnéztem de ezek nem tetszenek Ha terepmotor veszek akkor csakis krosszt (kx, yz, sx)! Lehet megvan a kiszemelt préda , de addig nem mondok semmit ameddig az enyém megvan.....
http://www.kepesmotor.hu/motoros_ruha/i?p=13684&c=4045#p
Pont az én méretem, Spidi, és púposhátú
Eredményhirdetés: úgy 80% karó, annak kb. a fele azért szóbelizhet a 2esért, a maradék 2es, de 3as, vagy jobb az NINCS. Maga volt az extázis, amikor megtudtam, hogy éppen átcsúsztam felülről súrolva a lécet...
A scannelt papírok még nem érkeztek meg...
Robeszra meg fel nem ülnék (nehogy itt megsértődjön valaki, mert nem neki mondtam)
Én pl nem vennék cross mocit, meg ugratni nem igazán szeretek, szóval csak enduro.