A forgalomból ki van tiltva, mert nem fizették a kötelezőt, de aszonták azzal nem nekem kell baszakodni, mert én csak bemutatom, hogy megkötöttem 2007re, és forgalombahelyezik nekem.
A körözés
Ők sem tudják megmondani, hogy miért körözik!
DE azt megmondta, hogy 2006 február 9én adta ki a körözést az érdi rendőrkapitányság, de a rendőrkapitányság sem tudja, hogy miért.
Ezt már nem lehet fokozni...
Ezt qrva okmányirdoát Két telefonszám van, az egyik folyamatosan foglalt(nyilván mellé van téve a kagyló), a másik folyamatosan kicsöng(azt élből kihúzták a falból...)
Nehogy véletlen el lehessen intézni bármit is egyszerűbben, mint 100km autózással, és személyes üvöltözéssel
Ez még nemrég 159ért volt fent, és mikor hívtam decemberben, mondta, hogy szervízben mert elektronikai hibája van, és keressem januárban. Érdekes, hogy az emberek úgy gondolják, hogyha kicserélnek valamit a motoron, ami egyáltalán nem kopó alkatrész, csak náluk épp beszart, azt rá kell írni az árára... az CDI, a power vezérló panel, és a gyújtótekercs nem kopik, a 15éves gyúlytáselektronika is úgyanolyan jó mint a vadi új, arról meg senki nem tehet, hogy neki épp beszart.
Na mind1, csak így eszembejutott, hogyha erre vártam volna...
"Az eredetvizsgálat azóta nagyon sokat fejlődött, és komolyabb szabályok is érvényesek..."
mint pl. ránéz és: "Szerintem ez eredeti" Bazdmeg, ha egyszer lopott volt az a kúrva kocsi, és nem szürte ki a vizsgálat mia kötelező, és a reket pénzt kell érte fizetni, akkor fizessék ki neki! Azért van felelőségbiztosításuk azoknak a szaroknak.
Nem fejlemény...
Felhívtam tulaj, és rákérdeztem a kötelező biztosítás dologra. hát ott a kavarás
"Amíg nem használtam nem fizettem be" De elvielg ezt is lerendezte az okmányirodában, és papírt kapott róla, mait bescannel, és elküld.
Vazzeg, ez már nagyon kész
Miért is fogom visszaviszem mondom neki,te nemtudom átiratni a te f...ságod miatt,ha 1üt elmentek elintézni az elején kiderült volna az biztos .........Én vettem autót este megnéztem elöleget adtam,reggel döbbentem ,fogtam visszamentem elmondtam mi a gáz vele,lovét(elöleget) már elköltötte mondtam akkor vettem 1autót féláron Nem tetszet neki de ez van nemtudta visszaadni igy járt
A forgalomból ki van tiltva, mert nem fizették a kötelezőt, de aszonták azzal nem nekem kell baszakodni, mert én csak bemutatom, hogy megkötöttem 2007re, és forgalombahelyezik nekem.
A körözés
Ők sem tudják megmondani, hogy miért körözik!
DE azt megmondta, hogy 2006 február 9én adta ki a körözést az érdi rendőrkapitányság, de a rendőrkapitányság sem tudja, hogy miért.
Ezt már nem lehet fokozni...