Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sikerült felhívni őket!!!!

A forgalomból ki van tiltva, mert nem fizették a kötelezőt, de aszonták azzal nem nekem kell baszakodni, mert én csak bemutatom, hogy megkötöttem 2007re, és forgalombahelyezik nekem.
A körözés
Ők sem tudják megmondani, hogy miért körözik!
DE azt megmondta, hogy 2006 február 9én adta ki a körözést az érdi rendőrkapitányság, de a rendőrkapitányság sem tudja, hogy miért.
Ezt már nem lehet fokozni...
Ezt qrva okmányirdoát Két telefonszám van, az egyik folyamatosan foglalt(nyilván mellé van téve a kagyló), a másik folyamatosan kicsöng(azt élből kihúzták a falból...)
Nehogy véletlen el lehessen intézni bármit is egyszerűbben, mint 100km autózással, és személyes üvöltözéssel
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=45079

Ez még nemrég 159ért volt fent, és mikor hívtam decemberben, mondta, hogy szervízben mert elektronikai hibája van, és keressem januárban. Érdekes, hogy az emberek úgy gondolják, hogyha kicserélnek valamit a motoron, ami egyáltalán nem kopó alkatrész, csak náluk épp beszart, azt rá kell írni az árára... az CDI, a power vezérló panel, és a gyújtótekercs nem kopik, a 15éves gyúlytáselektronika is úgyanolyan jó mint a vadi új, arról meg senki nem tehet, hogy neki épp beszart.
Na mind1, csak így eszembejutott, hogyha erre vártam volna...
mert még nem jött meg az okmányirodától kapott papír e-mailben
De telefonálok egyet...
Megelőztél!
De te miért nem a papirjaidat intézed?
Ha a gyári áttételed van (16/45), akkor 130 szemes lánc kell, a mérete/tipusa pedig 428-as
Itt a kép a manualból...
Hali!

Nem tudjátok, hogy a "88 tzr125-re milyen lánc megy? Pontosabban hány láncszem?
Hát szerintem nem kék üléshez a piros kabi supermotohoz jó lenne mert ügye van a kék hiperszuper nagyonjó mindenrealkalmas.....stb motorom
hát sajna piros:) de szerintem jol néz ki csak nekem nem kell:) mert van 2 overálom meg 1 kabátom is igy ez felesleges
Az "eredeti" yamaha szín piros-fehér! Jól mutatna az yz-hez...
Ha nem piros lenne érdekelne....
ha nem motorvásárlás előtt állnék akkor megvenném, de így nincs plussz lóvém sajna....
srácok kurva jó áron eladó a kabim 2x volt rajtam: http://www.kepesmotor.hu/motoros_kabat/i?p=13404&c=4042 itt a link akit érdekel e-mail........
Egy fél fióknyi már van! ahhoz képest, hogy csak adásvételi, forgalmi, meg törzykönyv kéne legyen...
Én már mondtam(tapasztalatbol)basznak fizetni.....vagy gyözd kivárni
"Az eredetvizsgálat azóta nagyon sokat fejlődött, és komolyabb szabályok is érvényesek..."
mint pl. ránéz és: "Szerintem ez eredeti" Bazdmeg, ha egyszer lopott volt az a kúrva kocsi, és nem szürte ki a vizsgálat mia kötelező, és a reket pénzt kell érte fizetni, akkor fizessék ki neki! Azért van felelőségbiztosításuk azoknak a szaroknak.
Nem nézek magyar tv-t
Nézdmeg lelehet tölteni az adást 100kb
Bazzeg, mire a Te neveden lesz a gép, addigra egy irodányi akta lesz róla...
Hát ciki.
Kurva kis betük, most villog tőle a szemem
Ezt láttátok tegnap szayerg figyelmedbe(de mindenkinek)ajánlom bevizsgállás http://www.mtv.hu/cikk.php?id=178790 érdemes megnézni
Nem fejlemény...
Felhívtam tulaj, és rákérdeztem a kötelező biztosítás dologra. hát ott a kavarás
"Amíg nem használtam nem fizettem be" De elvielg ezt is lerendezte az okmányirodában, és papírt kapott róla, mait bescannel, és elküld.
Vazzeg, ez már nagyon kész
Hiába kéred az eladótol attol még lehet gázos ..(nemtudodmeg csak az átiráskor mi az eredmény...)
Miért is fogom visszaviszem mondom neki,te nemtudom átiratni a te f...ságod miatt,ha 1üt elmentek elintézni az elején kiderült volna az biztos .........Én vettem autót este megnéztem elöleget adtam,reggel döbbentem ,fogtam visszamentem elmondtam mi a gáz vele,lovét(elöleget) már elköltötte mondtam akkor vettem 1autót féláron Nem tetszet neki de ez van nemtudta visszaadni igy járt