Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miaz az eurobot ............fizetöeszköz boton na mi tényleg
Huu...beneszarjál kurva nehéz állittani a szintet,van vagy 5perc (le,szét,allit,megnéz,felrak )...
Ha világot akarok látni megoldom olcsóbban...
Eurobot versenyen indulunk, a magyar előnöntőben valszeg tarolunk ( csak így nagyképűen )
Az országos döntő pedig onnantól franciaországban van, kb 1hét ingyenélés
Oda vissza benya, meg a költőpénz...kb. kijön az egyész 40-50ből (ja és saját kocsival megyünk, tehát nem kell tömegközlekedni, hanem teljesen mobilisak vagyunk, ami kúrvajó dolog)

Az egész robot összes általunk csinált szerkezeti eleme karbon kompozitból van. néha megspékelve egy kis szendvicsszerkezettel , a koncepciónkat se nagyon lehet megfúrni, szerintem jók az esélyeink...
Hát igen ennél is ez a leggázabb, meg általában az összes mocinál, de elöbb a felniket csinálom meg, ki kell centírozni, hátsóból hiányzik vagy öt küllő, meg első gumi is el van fordulva, csoda hogy nem szakadt ki a szelep, de persze gondosan szervizelt motor volt
90 perc+ a Müncheni életbe való betekintés, ami nempiskóta
Azon nálam a legszarabb állítani
A szintet azt tudom ellenőrizni az alsó csővel, de ha nem jó, akkor nincs rá lehetőség hogy felülről egy csavarral valahogy buzeráljam az úszót vagy a tűszelepét, hanem le kell szedni a karbi úszóházát, ahhoz meg le kell szedni a karbit, ha látni is akarsz valamit...........
Megy a kicsike
Összeraktuk nagyon fasza volt, de a karbival már láttam hogy gondok lesznek, de imádkoztam hogy ne legyen, hát mégis van, állítani kell benzinszinten, egyébként kurvára megy
Ti valamit nagyon félreértettetek, komlett tömítés szettet kaptam szállítással együtt 3880ért.
Már rég megvolt a próbakör.
étem! az egész korrekt ár.
Ez az amit sosem fogok megérteni ennyi lét 90perc szurkolásért...
a belépő nem drága, kb 10 rongy környékén lesz, csak szerezni nehéz...énis csak úgytudok menni hogy Győri Bayern klubtag vagyok és tudok menni a srácokkal, 45ezerért kivisznek, ami sztem nemsok, Bundesliga meccsre meg 30 körül. jegy+út(bussazl)
mennyibe kerül a belépő? Jó neked.....
Nemtudom nemvoltam ott..(otthagytam a gépmühelyesnél..)de azt tudom nagyon pofik már minden lehetöségget kiprobáltam,ez volt az uccso mentsváram...de bejött..(különben a cimbimé volt a henger....)
És hogy szedték ki nektek?? Felfúrták precízen magátmérővel, és kivakarták a mentet?
igen az jó csak ott nincs hely mi is megprobáltuk mindennel...ráadásképpen nem egyvonalban(ferdén) volt a törés pedig vannak célszerszámok is...igy jártunk
Nekem egyszer sikerült beletörni egy 50ccmes kapálógépbe (ott nem a hengerbe, hanem a forgattyúházba, mert egy csavarkötés tartja a hegert és a fejet)
Simán kijött a csonk, a klasszikus módszerrel. M6os menet volt. 2,5es fúróval belefúrtam a csavarba, abba beletekertem egy M3as balos menetfúrót, és abba kelett volna elvielg beletekerni egy balos 3as csavart, de már a menetfúráskor megindult kifelé a csonk.

Amúgy van egy olyan trükköm is, amit nem tanítanak az egyetemen mert kicsit barbár...
van egy fél cm széles lapos favésőm(elég kemény anyagból persze). ha a beletört csonk nincs nagyon beletépve csak nem lóg ki belőle semi, és mélyen van, akkor a vésőt bele a lyukba, nagykalapácsot neki, aztán a véső nyelével ki tudom tekerni a csonkot...nagyon sokszor összejött a dolog, a vésőt meg megélezni lessz a legkisebb gondom.
Dani...te meg ne tökölj menj aztán csináltass,bonyolultabbakat is csinálnak
ami fogja a hengerfejet az beletud törni a hengerbe(persze töben..)elviekben azt x lehuzás után cserélni szokták...
Az ászokcsavar, ami a hengerből kilóg? Iagzából arra kell figyelni, hogy a menetek ne legyenek olajosak, zsírosak, mert a menetsúrlódási tényező nagyon kicsit lessz, és az szervízkönyvben előírt kulcsnyomaték sokkal nagyobb összeszorítóerőt eredményez, mint kéne és beletörik a csavar...
Azzal a lehuzásnál vigyázz pikk/pakk töbe beletörik a töcsavar!!Viztérben nemkicsit fáradt/gyengült el....tapasztalat kivenni meg a gépmühely tudja(3000Ft.... )
Vegyél nekem is 60ért egyet! Na mind1, hol van az még...egyelőre legyen 1 papíros TZRem
vdani:csináltatni ott a Jókain(simán megcsinálják..)szayerg:itthon hármat veszek ennyiböl,és azt nemsajnálom szétvágni+marad rengeteg alkatrésszem(feltéve ha szeretsz+tudsz bütykölni )
Ez a dugónál fém? hát azt nem csinálsz, de gyanítom, hogy aki tömítést csinált volna neked, az se csinálta volna fémből a közepét...
rg 6-7 körüli kompresszió: én kivágnám egy lapból(fémgyűrű nélkül), lekenném hermetikkel, megtépem nyomatékkulccsal és az isten se vési le a büdös életbe. chevy ismeri itt csak a hermetiket???? Régi cseh-szlovák CSODASZER!!! Sajna már legalább 10éve nem lehet kapni, de nekem még egy szinte full dobozzal van a k. büdös lekvárból.

Amúgy egy hőre nem lágyuló polimer, azon belül duromer, méghozzá bakelit, csak nyersen. És valami olyan katalizátorral keverték el, amitől hőre térhálósodik.(megköt mint atom) Valszeg azért tilthatták be, mert a bakelit elve nagyon rákkeltő, már a pora nagyon veszélyes ha belélegzik, namost akkor ha oligomer formájában párolog...az már tényleg tűdőrák annak aki naponta két generált csinál. De én nem dohányzom, inkább hermetiket szívok szökőévente félszer
És hogy csinálsz ilyet?
Én nem tudok, fém + ilyen valami tömítést csinálni, főleg nem a dugónál, ott elég pontosan kell illeszkednie.