Tisztitsd le,majd izzásig melegitsed fel mindenhol!!majd tedd a vizbe, huzd le a hengerfejet(egyformán!!) majd tölcsed fel vizzel,járasd a motort ahol folyik kicsit huzzál rá(ha nemmegy lazitsad vissza,kezd elöröl.Nehogy meg/kiszakitsad,a csavarok álá rázalátéttet tegyél.Türelem játék ....érthetö
Összedobtam mtx-et, csak megpróbáltam zsidóskodni a tömítéssel.
Összeraktam először hütés nélkül hogy jó e a "megjavított" tömítés, pöcc röff, szép hangja van, veszi a gázt. Fogom összerakom, víz bele, berúgom, kb 4 mp mulva nagy puffanás és leáll, power kamrából folyik a víz , kipuffból is kiöntöttem fél liter vizet .
Úgyhogy el kell menjek azért a tömítésért
Tökmind1 ki csinálja nem mondják meg az eredményt....SZIVATÁS!!!Én nemtudom de most kellenének a jogvédök vagy valaki....+az autókra ez az uv-s festés a 2000évj utániaknál kötelezövé akarják tenni...20eFt na ez is vazzzzzeee......most kellene belázadni,és nem a traktoros parasztoknak
De épp az akaszt ki nagyon. Most átbasztak, de nem tudom azt mondani, hogy jó, totál figyelmetlen voltam, és legközelebb nem fordul elő. Mert semmi nem garantálja hogy rendben van a gép.
Az eredetvizsgát basznak elvégezni az eladók, egyszerűen az a "szokásjog", hogy mivel a vevő érdeke, csinálja meg ő. És akkor még át is megy az eredetvizsgán, akkor is ha sáros.
Hát az 100, hogy ez nem lessz többet. Eredetvizsgát előre kérem, ha gond neki az ára és alku tárgya, akkor majd ráírjuk a motor vételárára. Ha nem megy bele bassza meg. (Csak az a gas, hogy így nem fogok motort kapni...jogszabályba/rendeletbe/akármibe kéne foglalni, hogy az eladó köteles eredetvizsgát csinálni.)
Akkor már többször is lett mondva neki azért ez az ujj rendszer is.ha nincs müszaki nem irják át(állitolag idéglenesen kivonatni sem lehet+a bevizsgállásnál nemtudod az eredményt,csak mikor iratod/nád át )ezekután vegyél valamit is....vazze mi lesz vajon még
Minekután a kapitányságon az eligazítónak az volt a kérdése, hogy tettem-e már feljelentést...nálam a labda, és csak az én vaj szívemen múlik, hogy belerúgok-e. Ezt az eladó valószínűleg fel is fogja fogni, ha szembesítem a tényekkel, amiket papírok igazolnak, és teljes mértékben együtt fog működni, a saját érdekében. Ha nem, akkor mit veszíthetek, feljelentem úgy ahogy azt ilyenkor kell, és ez van.
Nyáron összegyűlytök egy másik motorra, jövő tavaszra kitolom a jogsit, akkor már nagy A-t tehetek(ha nem módosítják 24évre a korhatárt.) Ha feljelentést teszek, akkor biztos, hogy ebben a szezonban már nem ülök motorra. (De ha nem működik együtt, és nem teszek akkor is...)
Szerintem bele fog menni a peren kívüli visszaboltolás, papírtisztázás, és új adásvételi variációba. Ezzel jár a legjobban.
azt csak akkor ha megállapitotta a rendörség(papirod van róla)hogy büncselekmény történt a barátom 2évig pereskedet majd meg1ezet az eladóval hogy az visszavásárolja.....csak hab a tortán:a bevizsgálo cég csak akkor fizetne(2 nagy A-t kapot+rendörségi szakvéleményt hogy büncselekményböl származik az autó)ha a biroság is megállapitja hogy gázos....aztán kezdödik a bevizsgálloval a per....1-2-xxx év ennyit a magyar jogrendröl,gyorsaságrol.....
Az ex-felülcsövesem meg most mitogerinél van éppen
Összeraktam először hütés nélkül hogy jó e a "megjavított" tömítés, pöcc röff, szép hangja van, veszi a gázt. Fogom összerakom, víz bele, berúgom, kb 4 mp mulva nagy puffanás és leáll, power kamrából folyik a víz , kipuffból is kiöntöttem fél liter vizet .
Úgyhogy el kell menjek azért a tömítésért
t öbb mint 4 perc kelett ahhoz, hogy rájöjjön a hisztis picsa
Az eredetvizsgát basznak elvégezni az eladók, egyszerűen az a "szokásjog", hogy mivel a vevő érdeke, csinálja meg ő. És akkor még át is megy az eredetvizsgán, akkor is ha sáros.
Hát az 100, hogy ez nem lessz többet. Eredetvizsgát előre kérem, ha gond neki az ára és alku tárgya, akkor majd ráírjuk a motor vételárára. Ha nem megy bele bassza meg. (Csak az a gas, hogy így nem fogok motort kapni...jogszabályba/rendeletbe/akármibe kéne foglalni, hogy az eladó köteles eredetvizsgát csinálni.)
thx
Nyáron összegyűlytök egy másik motorra, jövő tavaszra kitolom a jogsit, akkor már nagy A-t tehetek(ha nem módosítják 24évre a korhatárt.) Ha feljelentést teszek, akkor biztos, hogy ebben a szezonban már nem ülök motorra. (De ha nem működik együtt, és nem teszek akkor is...)
Szerintem bele fog menni a peren kívüli visszaboltolás, papírtisztázás, és új adásvételi variációba. Ezzel jár a legjobban.