Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

( És ha időpontot se kértem )
Tehát csekk befizetése után 15 nappal nem iratom át, akkor baszhatom a csekket????
szerintem nem bukod,haver idöpontot kért kb 30nap mulvára kapta,aztmondják ha bementél idöpontot kérni akkor nem áll a 15nap...
akkor pereld be az előző gazdit! jól meg lehet szorongani, aztán egyből észhez fog térni! vagy csak fenyítsd meg......
Lehet érdekel a kamionróldugó, de csak ha már rendeződött az átírás, tehét pár éven belül...
Úgybírom, hogy mikor szétb@sz az ideg(motor meg a vizsgák miatt), akkor a rádióban bemondják a nagy életbölcsességet:
"Az idegeskedés saját magunk büntetése, mások hibái miatt."
Majd netezés közben mikor percek óta b@szakszik a freemail, és erölködnöm kell, hogy ne verjem szét a billentyűzetet, akkor felugrik egy ablak: "Ideges? ..." (valami reklám, de már nem volt idelye hogy elolvassam...)

A motort még ma is körözik, és valószínű fogják is legalább addig, míg kedden nem intézkedek. Még azt esne jól tudni, hogy amit forgalmira, törzskönyvre, és vagyonszerzési illetékre befizettem majd 15 rugót, az akkor is használható lessz(megvan a csekk letéphető oldala...), ha fél év múlva iratom csak át. (Nem lepődnék meg, ha azt mondanák, hogy azt már baszhatom, és nem kapom vissza, ha befizettem.)
mennyibe került?
Itt se volt semmi brutális, csak a szokásos.
Megvana dugó , polini(asso-werke)
én sem észleltem semmit aludtam mint 1csecsemő
felétek volt 200as szél, mert nállunk semmi, vagy csak kurva gyorsan ment és észere sem vettük...
Ok.
Köszi.
Enyémbe remélem jó lesz, mert nem könnyű 180asba dugót találni
Nem tudom, de hamarosan meg fogom tudni hogy mi lesz, majd szólok.
Na meg beírhatnád hogy mennyi a hajtókar
Nincs véletlen féláron af1 125 sintesibe való dugó, inkább olasz érdekelne.
Hali! Lehetséges hogy tudok szerezni dugattyút,hajtókart, csapágyakat stb. kamionról , ha valakit érdekel szóljon! Egyik ismerősöm motor alkatrészeket szállított a múltkor és szólt hogy van közötte TZR cumó is! Le is esett egy dugattyú(Prox) ingyen. Aztán köcsög unokatesóm elkezdett baszakodni hogy neki is szerezzek a DTbe vagy adjam el neki amit "találtam". Mondom NEM! Erre besértődött a paraszt. Lehúztuk a hengert az enyémről és odaadtam neki a régit, abban is volt kb 2000km, a méret ugyan az volt úgyhogy felhasználtam a készletet. Ma beszéltem a sofőrrel, és mondta h a közeljövőben ismét alkatrészt fog szállítani. Majd körülnézek, ha kell valami szóljatok és megnézem h van-e! Na pá...
henger=dugó ,
a hengerfejen meg a dugón voltak nyomok
ELöbb inkább hazahozom a hengert-dugót, és felpróbálom.
Mert nyomok vannak a hengerfejen meg a hengeren is, lehet nem belevaló volt a dugó vagy ki tudja de én azért megnézem, lehet hogy vastagabb tömítés kell majd, és erre a mocira mondták hogy karban volt tartva , persze, láttad volna a légszűrőjét vagy akármilyét, csöpögött mindenből a mocsok
a régit vigyed,lesz vagy3-4e körül
Nem azért cseréltem ki mert nem ment, hanem azért mert már csörgött szegény, de menni ment.
Holnap elhozom dugót megnézem mennyiért csinálnak tömítést stb.
Csak véres a torka
Csak dugócsere, semmi baja.
Mi a baja az MTX-nek?
Megjött az eszed ha müxik elöb elmegy mintha besem indul nemnagyon vannak már emberkék akik megmernek venni 1üzemképtelent........
Csak átszerveztem kicsit a dolgaimat, több pénz nincs, de most van dugó, pedig még egy hónapot mondtak rá, szóval megcsinálom most, és eladom gyorsan(azért nem annyira )
Na ne hogyhogy megcsinálod (bankot raboltál...lotto...)
igen a Jókai téren.