Lehet érdekel a kamionróldugó, de csak ha már rendeződött az átírás, tehét pár éven belül...
Úgybírom, hogy mikor szétb@sz az ideg(motor meg a vizsgák miatt), akkor a rádióban bemondják a nagy életbölcsességet:
"Az idegeskedés saját magunk büntetése, mások hibái miatt."
Majd netezés közben mikor percek óta b@szakszik a freemail, és erölködnöm kell, hogy ne verjem szét a billentyűzetet, akkor felugrik egy ablak: "Ideges? ..." (valami reklám, de már nem volt idelye hogy elolvassam...)
A motort még ma is körözik, és valószínű fogják is legalább addig, míg kedden nem intézkedek. Még azt esne jól tudni, hogy amit forgalmira, törzskönyvre, és vagyonszerzési illetékre befizettem majd 15 rugót, az akkor is használható lessz(megvan a csekk letéphető oldala...), ha fél év múlva iratom csak át. (Nem lepődnék meg, ha azt mondanák, hogy azt már baszhatom, és nem kapom vissza, ha befizettem.)
Hali! Lehetséges hogy tudok szerezni dugattyút,hajtókart, csapágyakat stb. kamionról , ha valakit érdekel szóljon! Egyik ismerősöm motor alkatrészeket szállított a múltkor és szólt hogy van közötte TZR cumó is! Le is esett egy dugattyú(Prox) ingyen. Aztán köcsög unokatesóm elkezdett baszakodni hogy neki is szerezzek a DTbe vagy adjam el neki amit "találtam". Mondom NEM! Erre besértődött a paraszt. Lehúztuk a hengert az enyémről és odaadtam neki a régit, abban is volt kb 2000km, a méret ugyan az volt úgyhogy felhasználtam a készletet. Ma beszéltem a sofőrrel, és mondta h a közeljövőben ismét alkatrészt fog szállítani. Majd körülnézek, ha kell valami szóljatok és megnézem h van-e! Na pá...
ELöbb inkább hazahozom a hengert-dugót, és felpróbálom.
Mert nyomok vannak a hengerfejen meg a hengeren is, lehet nem belevaló volt a dugó vagy ki tudja de én azért megnézem, lehet hogy vastagabb tömítés kell majd, és erre a mocira mondták hogy karban volt tartva , persze, láttad volna a légszűrőjét vagy akármilyét, csöpögött mindenből a mocsok
Nem azért cseréltem ki mert nem ment, hanem azért mert már csörgött szegény, de menni ment.
Holnap elhozom dugót megnézem mennyiért csinálnak tömítést stb.
Csak átszerveztem kicsit a dolgaimat, több pénz nincs, de most van dugó, pedig még egy hónapot mondtak rá, szóval megcsinálom most, és eladom gyorsan(azért nem annyira )
Úgybírom, hogy mikor szétb@sz az ideg(motor meg a vizsgák miatt), akkor a rádióban bemondják a nagy életbölcsességet:
"Az idegeskedés saját magunk büntetése, mások hibái miatt."
Majd netezés közben mikor percek óta b@szakszik a freemail, és erölködnöm kell, hogy ne verjem szét a billentyűzetet, akkor felugrik egy ablak: "Ideges? ..." (valami reklám, de már nem volt idelye hogy elolvassam...)
A motort még ma is körözik, és valószínű fogják is legalább addig, míg kedden nem intézkedek. Még azt esne jól tudni, hogy amit forgalmira, törzskönyvre, és vagyonszerzési illetékre befizettem majd 15 rugót, az akkor is használható lessz(megvan a csekk letéphető oldala...), ha fél év múlva iratom csak át. (Nem lepődnék meg, ha azt mondanák, hogy azt már baszhatom, és nem kapom vissza, ha befizettem.)
Megvana dugó , polini(asso-werke)
Köszi.
Enyémbe remélem jó lesz, mert nem könnyű 180asba dugót találni
a hengerfejen meg a dugón voltak nyomok
Mert nyomok vannak a hengerfejen meg a hengeren is, lehet nem belevaló volt a dugó vagy ki tudja de én azért megnézem, lehet hogy vastagabb tömítés kell majd, és erre a mocira mondták hogy karban volt tartva , persze, láttad volna a légszűrőjét vagy akármilyét, csöpögött mindenből a mocsok
Holnap elhozom dugót megnézem mennyiért csinálnak tömítést stb.