Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézz be a 250es RS topicba valaki TZRt akar venni!!!! Már írtam neki....
vagy egy robotot
nem, akkor veszek 1 bringát 800ezerért
És ha a GS-nemjön össze milesz keeway enduro
Mikell még yamaha yz cross rendszámos
nemnem
Ezt akkor nem kéred http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=53595
ez mind igaz...
Igen mentem! Tudom hogy nem egy versenymotor, nem is várhatsz el többet 50lótol! Viszont nem pörög mint az állat, igénytelen a blokkja, jó futómű és fékek, alacsony szervízköltség! Nekem tetszik, végsebesség 190környéke, fogyasztása alacsony stb.
Mentél már GS500al én többet vártam...de nem(annyira rossz)
úgy jött hogy: nézegettem a "nagyobb" 4Tket, és mindnek volt valami kis baja, de találtam 1 GSt ami elég pofássan néz ki és az ára is kedvező!!!
TZRrr ez a gs500hogy jött nem burkoltat vagy crosst akartál..vagy nagyon fiatal a gs+jó az ára
Hát szerintem keres valami okos emberkét valamelyik topikban..én láttatlanban állorészt+feszszabályzot cserélnék...de amugy tökhülye vagyok az elektromossághoz vagy probáldmeg igy eladni,igaz elégnagy a bukta
Vagy elkapták a beprogramozott robotot amivel elküldte a rendszámot a rendörségre,az meg köpött ki a betanitó mestere
ne ijezgess márr

Tehát akkor nincs kiút ebből a helyzetből? ENnyi elszált valamia gépbe.Kiderithetetlen
Asszem megkeresem a NASA számát,hátha tudnak segiteni de lehet ők is kevesek ehez
lehet most csempészi a rendőr kapitány íróasztala alá a rendszámot, aztán hétfőn bemegy és véletlenül meglesz....
Ezt a hivőnek mond tényleg mivan vele csönd semmi okositás......lehet hogy valami robotot hajkurász (vagy öt a robot )
2008 körözött papírokkal, összetörve.....
Huuu...állitolag igénytelen gép de nézdmeg rendesen eléggé tulkinálat van...évjárat
Akkor szerencsésen hazaértetek! Helyes! Na chevy megyek jövő héten mocit nézni GS500!!!
Szerintem a Yamaha szerviz vagy elhajt vagy drága lesz
Na csá srácok!én lettem az új tulaj!
Nah szevasztok
Asszem ez a szerelő nem fog összejönni.Szal szerintetek vigyem hivatalos yamaha szervízbe?
Dunaújvárosban lakok,nem tom hol van a közelben.Mennyit kérhetnek érte,hogy megnézik mi bassza szét a tekercset.Csak új alkatrészt ne keljen venni