Igen mentem! Tudom hogy nem egy versenymotor, nem is várhatsz el többet 50lótol! Viszont nem pörög mint az állat, igénytelen a blokkja, jó futómű és fékek, alacsony szervízköltség! Nekem tetszik, végsebesség 190környéke, fogyasztása alacsony stb.
Hát szerintem keres valami okos emberkét valamelyik topikban..én láttatlanban állorészt+feszszabályzot cserélnék...de amugy tökhülye vagyok az elektromossághoz vagy probáldmeg igy eladni,igaz elégnagy a bukta
Tehát akkor nincs kiút ebből a helyzetből? ENnyi elszált valamia gépbe.Kiderithetetlen
Asszem megkeresem a NASA számát,hátha tudnak segiteni de lehet ők is kevesek ehez
Nah szevasztok
Asszem ez a szerelő nem fog összejönni.Szal szerintetek vigyem hivatalos yamaha szervízbe?
Dunaújvárosban lakok,nem tom hol van a közelben.Mennyit kérhetnek érte,hogy megnézik mi bassza szét a tekercset.Csak új alkatrészt ne keljen venni
Tehát akkor nincs kiút ebből a helyzetből? ENnyi elszált valamia gépbe.Kiderithetetlen
Asszem megkeresem a NASA számát,hátha tudnak segiteni de lehet ők is kevesek ehez
Asszem ez a szerelő nem fog összejönni.Szal szerintetek vigyem hivatalos yamaha szervízbe?
Dunaújvárosban lakok,nem tom hol van a közelben.Mennyit kérhetnek érte,hogy megnézik mi bassza szét a tekercset.Csak új alkatrészt ne keljen venni