Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyire kapni tzr125hőz alkatrészt ? (idomok stb...)
Chevy a VI kerben vannak tömítés készítők vagy hol?
Mert mtx be holnap lesz dugó és gyorsan szerezni akarok
Nem rosz ötlet , csak jót tenne neki, meg hátha hangolna a blokkon is egy keveset .
Sajan nem az én autóm(mért is sajnálom ezt ?), így be kellett vele állni.
Köszi, remélem jól is fog menni és nem lesz vele semmi gebasz
RG még megvan, szombaton jön egy emberke, addig nem mondom senkinek, azt mondta addig ne adjam el, nem cseszek ki vele.
a suzukit hagyd ki hátha valami formát ver rá a jég vagy valami fa
Tényleg szép kis gép
Rg már rég elment mi?
fasza a géped!
Pedig fújt már jobban is a szél
Milyen idő van nálatok?
Mert engem már kiküldtek hogy parkoljak be az autóval mert vihar lesz
Szép lett
Na, csak hogy ismét kicsit a TZR-ről legyen szó
Tegnap este összeraktam, motorikusan kész, külsőleg meg majd alakul. De már van motorformája
Az jó lesz a crosspályán
van ám találtam 1 cb400at 95ös szép állapotban és az ára is kedvező.
Izgi van mi de biztos visszafogod sirni (föleg ha nemvered ki a fejedböl a4t-250et ) ja csak mellesleg,az a CRMamit belinkeltem egész kellemes volt nálam 1 járkáltam vele,a tulaj terepen használta megvolt vele elégedve
"értem én hogy gőzgép, na de mi hajcsa" Nemtom még mi lesz....ráérek akkor keresgélni ha eladtam az enyémet! Ma motoroztam egyet, utána lemostam, waxoltam meg minden, most ott átt a garázsban várva az új gazdit
hát ez csak részben igaz visszont nemis kell üórázni velük,ami nem 1hátrány(WR-ami a barátomé ami majdnem YZ tök uaz a futomüve mint nekem) depl ez sem annyira gáz www.hasznaltmotorok.hu/hirdete... vagy www.kepesmotor.hu/yamaha/i?p=1... de van még csak keresni kell...............
de azok endurok nem krosszok, meg nem is tetszenek..........
Ja..szurkolunk hogy sikerüljön a biznisz
Te csak 1kérdés:ha a 125cross elég böven(40le körül...) akkor a 250ccm- KDX,RMX,CRM,WR miért nem jó az nem annyira erös senem gyengusz (40-50le)
Van érdeklődő a TZR iránt, hamarossan jönnek megnézni! Nézegettem a 4T 250eseket, a Banditot ismerem, a Zeal-t nem! A Zeal jobban tetszik, Bandittal motoroztam már, semmi gebasz vele......majd meglátjuk h mi lesz, először adjam el az enyémet...Krosszba meg csak rendszámos jöhet szóba, de abból igen kevés van, és azok is drágák.
És akkor mi van legalább kicsit magába szál.....ha meg nem bekaphatja persze ha forditva állna a felállás biztos fellenne háborodva
Ja, meg nemtom, de lehet nem kéne ide leírogatni az ügy menetét, mert lehet hogy valaki ügyben illetékes olvassa, és rajtam röhög, miközben elöbb lép mint én.
Most értem haza a kapitányságról: Elsírtam a problémám: "ok, szólok az illetékesnek"
visszajön: Az ügyeletes tiszt nincs bent, olyan 1 körül érkezik meg. Még jó, hogy van ÜGYELETES tiszt. Biztos másnapos még, ilyen "kora reggeli" órákban.
1-3ig meg temetés, holnap vizsga, hétfőn vizsga, szal jövőhét kedd.

De azt mondta akivel beszéltem, hogy valóban nagyon sántít az egész, és még meg is kérdezte, hogy tettem-e már feljelentést. Remélem, hogy nincs nagy gebasz, csak tényleg valami rövidrezárható dolog.
Na mivan a motor projektel irtam 1 variáciot/kompromissziumot ..láttom érdeklödtél a 4t-250kategoriárol,röviden:szétfogod pörgetni aztán nemgyözöl költeni rá visszasirod a TZR korszakodat SZERINTEM!!(400ccm alatt nem jó a 4t ..de te tudod...vagy nem )
Légy üdvözölve kicsiny(de korrupt+lusta)országunkban 1x sok pénzem+idöm lesz az egész lusta bandát beperlem ...összes hivatalt mert mindenhol semmi sem müxik