Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugy legyen
látom kezd beindulni az üzlet TZR alkatrész ügyben! Lassan elviszik a gépet is!
Nem a vidi az YZ (a 125ös) beállássa...a vidi arrol amit árulnak.
miért furcsa ez a vidi????
Furcsa ez az vidi róla http://www.sportmotor.hu/motor...
nem zakatolt, hip-hop leált, tiszta olyan volt mintha megszorult volna, de aztán szerencsére nem. néztem a wr-t.........
És nem zakatolt már elötte nézted a rendszámos WR250 et...
voltam pályán most értem haza! geci hideg volt kint! Képzeld megszorult 1 YZ! De aztán szétszedtük még ott és kiderült hogy a főtengelycsapágy szorult meg.....
Hivő(szayerg)hol van ....ja biztos kergetti valami rosszul programozott robot
Én ezt vágom,csak nemszeretném azt amit velem csinált 1-2köcsög,minden szép és jó aztán döbbentem...inkább leirok mindent rola és korrekt vagyok de ki tudja....sajna mindenki aki hiv kis kw papir legyen(tegnap isPl papir nélkül adjam el...a f...se épitgeti,gondolom féláron szerette volna)+nembütykölnek már az emberek...meg én nem külsöre veszek motort(attol hogy szép még lehet szar )sokan erre izgulnak szép legyen....mondjuk nemértem hogy miért jobb 1 125ccm 300e ért na de a lényeg elvihetnék már ....március végéig nemviszik el kezdem az YZ-t supermotositani
nemtom, szerintem az a problem, legalábbis számomra hogy sok a rizsa a hirdetésedben! Én azokat már alapból elutasítom akik fényezik a motorjukat!! Szerintem próbáld meg egyszerűbben és több sikered lesz...asszem ennyi! Ez csak az én véleményem,,,
Az korrekt bárcsak nekem vinnék már el a TZR-t
nem titok! 10ezer mínusz volt a meghirdetett árból!
Majd jön a másik szived vállasztotja ...szabad megkérdezni alku volt ha nem tittok...
ja elment szegénykém.....
na, elvitték?
De nagyon sajnálom szegényt! Kurva jó gép volt..TZR ......csak már kicsi volt nekem!! Majd jön a következő
De jön a következő
Nincs motorom geccc!!! Megárvult a garázs!!!! Áhhhhhhhhhhhhh
Jóéjt
Ha te mondod na mentem aludni,holnap 1kis vásárlás(universalmotor megnézzük a nagy akciót..mit adnak ingyé )aztán lehet hogy du polirozás szia
kawasaki h2 blokk
Me jó azért, nem mintha a yamaha nem lenne az.