Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most hívtam fel az érdi kapitányságot...
Felveszi valami hangján is érezni, hogy szarik az egészbe szatyor: "Ez az okmányiroda dolga..."
A jó ...anyátokat az okmányiroda dolga...pont egy járműkörözés, amit az érdi kapitányság adott ki, nyilván az okmányiroda dolga. "Jó kapcsolom az ügyeletes tisztet"
Elsírom a problémám, és megkérdezem, hogy mégis mi a szar van ezzel a motorral? "Telefonon nem adunk ki információt, jöjjön be személyesen." Indulok!
Jó reggelt! Én mindig Yamaha párti voltam, nekem nagyon bejönnek az új gépek! A Kawasaki már évek óta ronda motorokat épít, kivéve a ZZR1400at és a Z sorozatot! A Suzukival nincs bajom, de az új Gixxer 1000en nagyon elkúrták a kipuffot, bár a Yoshimura dobbal orvosolható az a probléma! Tegnap voltam megnézni a pályát, még elég kezdetleges szerintem, bár a többiek szerint jó, van 6-8ugrató, mandínerek. Nekem annyira nem tetszik....megyek kiganézom a szobámat!
Én meg megyek lomexbe, aztán meg benézek a suliba is 3 rövidített órára , csak tudnám minek, programozás órára bemenni(2db), én magyarázok a tanárnak (ez már azért ciki egy számtek suliban , kalmár lászló szki----ide senki ne jöjjön ha jót akar magának), meg egy darab angol, amin olyan hülye a tanár hogy az már szánalmas kb egy 5 éves gyerek értelmi szintje tényleg nagyon gáz, meg az egész suli gáz
Én itthon pihiztettem a bordáimat(mert holnap ha a bordáim is szeretnék dagonyázás )én itthon dolgozom.....de nem sokat
Ki beszél motorról?
Én csak 2 kerekű autókról beszélek amiből a suzuki és a honda a kirány, yamahából csak rd-t vennék vagy rz-t.
És mit keresel te itt? Nem kéne melózni?
Motorrol beszélünk.....
És még mielött azt mondanátok hogy nem láttam még az idei modelleket, csak naponta 2x megyek el suzuki és honda kereskedések elött
Nekem pont a fordítottja tetszik a listádnak.
Szerintem a K7-es speed kínálatból még a yamaha nyúlt a legkisebb szarba. A kawa egy förmedvény, a szutyuki is csúnyán melléfogott, nekem nagyon nem tetszik az új első lámpa...(meg még sokaknak) A honda is még egész tűrhető, de valahogy a tavalyi jobban tetszik(az ideihez képest), és nem csak nekem. A yamaha volt az egyik aki nem cseszte el az L-finesse formai irányzatot, ami még igencsak divatban van...
Izlésficamos a srác TZRrr...KDX,CRM,RMX,WR200/250 rendszámosat találsz elég sokat,(3-400ekörül..)késöbb átépited supermotonak...én azt csinálnám (a CRM250amit belinkeltem nézted )
Rondák az új Yamahák? miről beszélsz......
Kibazott yamaha kovács hirdetés, már unom, itt van a hegy lábánál a buszmegállóban, hú de rondák az új yamahák, és nincs terepmotor a kirakatban szóval egy szar az egész.
itt megtudod nézni www.nagyvas.hu
ahogy mondod, az lett volna még az extra sz.pás...de ez se gyenge eresztés
Hy all!!!nektem h mA-os az akutok,mert kellne vennem 1et mert bekulált a TüZéRbe!!!mit ajánlotok mit vegyek és ha tudtok árat lécci mondjatok!!!!!!!!!
Mondom, hogy most kiborult a bili...holnap reggel telefonálok érdre, és megmondják mi van a motrral.
Megkérdezem, hogy járt-e a tulaj szerdán a rendőrségen.
Utána telefonálok a tulajnak, és megkérdezem tőle, hogy járt-e a rendőrségen múlt hét szardán. Szépen ki fog ez derülni, utána valószínűleg eljárás indul a volt tulaj ellen, mert joga sem lett volna elidegeníteni a körözött motort.

Ja meg a másik érdekesség, hogy tőlem nem veszik át az adásvételit, és nem irathatom át mert körözik, de a volt tulajtól az érdi okmányiroda elveszi az adásvételit, hogy eladta.

Ez az ügy holnap szépen ki fog bomlani.
ja és a bevizsgálohoz is miért nemtudta hogy körözik ne légy nyuszi mert rábaszol
Miért nem mész el hozzá fogd+a kezét be a yardra a papirokkal,vagy vissza a pénz....szerintem ez a megoldás gyorsabb lenne
lehet akkor még nem körözték, aztán most hogy körözik, engedett az árból.
És akkor még 160ért kínálta...
Vazz már akkor felhívtam, csak nem vette fel a telefot. Az lett volna szép...160at adni ezért a körözött gebaszospapíros fostalicskáért.
PL:ezt aztán átfaragod supermotonak..http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=54064
Ezt
húúú bazski ez jó nagy szopás...még jó hogy annak idején nem ezta motort vette meg...(mert gondolkoztam rajta...)hát őszinte részvétem....
Felhívtam az érdi rkp.-t felvette egy ügyeletes, azt mondta, hogy ő most nem tud segíteni, de holnap 8-16-ig hívjam őket, és vlaszeg tisztázni tudjuk a dolgot...
De végre valaki nem azzal kezdte, hogy "nem adunk ki információt", meg "ne tőlem kérdezze", meg "az előző tulaj tudja csak intézni".

Arra jutottam, hogy ez a vas nekem eddig kicsit kevesebb mint 180ba van a kifizetett átírási szarokkal együtt. Legvégső esetben, szétbelezem totál, vázat blokkházat elásom, és kiárulom az egészet alkatrészenként.

Ja meg a másik szépsége a dolognak, hogy a nyilvántartásban nem is a rendszámot körözik, hanem a motort. Tehát nem a rendszám veszett el. Itt már 100, hogy sáros a tulaj...
(Esetleg nem fizette be a kötelező biztosítást, és ezért vonták ki, meg körözik, de majd kiderül.)
Milyen csizmát vettél? Néztem még 250es banditát meg 250es zeal-t, szerintem azok is faszák, szóval nemtom h mi lesz.....a kx is tetszik de nincs annyi lóvém h 2 motort vegyek