Most hívtam fel az érdi kapitányságot...
Felveszi valami hangján is érezni, hogy szarik az egészbe szatyor: "Ez az okmányiroda dolga..."
A jó ...anyátokat az okmányiroda dolga...pont egy járműkörözés, amit az érdi kapitányság adott ki, nyilván az okmányiroda dolga. "Jó kapcsolom az ügyeletes tisztet"
Elsírom a problémám, és megkérdezem, hogy mégis mi a szar van ezzel a motorral? "Telefonon nem adunk ki információt, jöjjön be személyesen." Indulok!
Jó reggelt! Én mindig Yamaha párti voltam, nekem nagyon bejönnek az új gépek! A Kawasaki már évek óta ronda motorokat épít, kivéve a ZZR1400at és a Z sorozatot! A Suzukival nincs bajom, de az új Gixxer 1000en nagyon elkúrták a kipuffot, bár a Yoshimura dobbal orvosolható az a probléma! Tegnap voltam megnézni a pályát, még elég kezdetleges szerintem, bár a többiek szerint jó, van 6-8ugrató, mandínerek. Nekem annyira nem tetszik....megyek kiganézom a szobámat!
Én meg megyek lomexbe, aztán meg benézek a suliba is 3 rövidített órára , csak tudnám minek, programozás órára bemenni(2db), én magyarázok a tanárnak (ez már azért ciki egy számtek suliban , kalmár lászló szki----ide senki ne jöjjön ha jót akar magának), meg egy darab angol, amin olyan hülye a tanár hogy az már szánalmas kb egy 5 éves gyerek értelmi szintje tényleg nagyon gáz, meg az egész suli gáz
Ki beszél motorról?
Én csak 2 kerekű autókról beszélek amiből a suzuki és a honda a kirány, yamahából csak rd-t vennék vagy rz-t.
És mit keresel te itt? Nem kéne melózni?
Szerintem a K7-es speed kínálatból még a yamaha nyúlt a legkisebb szarba. A kawa egy förmedvény, a szutyuki is csúnyán melléfogott, nekem nagyon nem tetszik az új első lámpa...(meg még sokaknak) A honda is még egész tűrhető, de valahogy a tavalyi jobban tetszik(az ideihez képest), és nem csak nekem. A yamaha volt az egyik aki nem cseszte el az L-finesse formai irányzatot, ami még igencsak divatban van...
Izlésficamos a srác TZRrr...KDX,CRM,RMX,WR200/250 rendszámosat találsz elég sokat,(3-400ekörül..)késöbb átépited supermotonak...én azt csinálnám (a CRM250amit belinkeltem nézted )
Kibazott yamaha kovács hirdetés, már unom, itt van a hegy lábánál a buszmegállóban, hú de rondák az új yamahák, és nincs terepmotor a kirakatban szóval egy szar az egész.
Mondom, hogy most kiborult a bili...holnap reggel telefonálok érdre, és megmondják mi van a motrral.
Megkérdezem, hogy járt-e a tulaj szerdán a rendőrségen.
Utána telefonálok a tulajnak, és megkérdezem tőle, hogy járt-e a rendőrségen múlt hét szardán. Szépen ki fog ez derülni, utána valószínűleg eljárás indul a volt tulaj ellen, mert joga sem lett volna elidegeníteni a körözött motort.
Ja meg a másik érdekesség, hogy tőlem nem veszik át az adásvételit, és nem irathatom át mert körözik, de a volt tulajtól az érdi okmányiroda elveszi az adásvételit, hogy eladta.
És akkor még 160ért kínálta...
Vazz már akkor felhívtam, csak nem vette fel a telefot. Az lett volna szép...160at adni ezért a körözött gebaszospapíros fostalicskáért.
Felhívtam az érdi rkp.-t felvette egy ügyeletes, azt mondta, hogy ő most nem tud segíteni, de holnap 8-16-ig hívjam őket, és vlaszeg tisztázni tudjuk a dolgot...
De végre valaki nem azzal kezdte, hogy "nem adunk ki információt", meg "ne tőlem kérdezze", meg "az előző tulaj tudja csak intézni".
Arra jutottam, hogy ez a vas nekem eddig kicsit kevesebb mint 180ba van a kifizetett átírási szarokkal együtt. Legvégső esetben, szétbelezem totál, vázat blokkházat elásom, és kiárulom az egészet alkatrészenként.
Ja meg a másik szépsége a dolognak, hogy a nyilvántartásban nem is a rendszámot körözik, hanem a motort. Tehát nem a rendszám veszett el. Itt már 100, hogy sáros a tulaj...
(Esetleg nem fizette be a kötelező biztosítást, és ezért vonták ki, meg körözik, de majd kiderül.)
Milyen csizmát vettél? Néztem még 250es banditát meg 250es zeal-t, szerintem azok is faszák, szóval nemtom h mi lesz.....a kx is tetszik de nincs annyi lóvém h 2 motort vegyek
Felveszi valami hangján is érezni, hogy szarik az egészbe szatyor: "Ez az okmányiroda dolga..."
A jó ...anyátokat az okmányiroda dolga...pont egy járműkörözés, amit az érdi kapitányság adott ki, nyilván az okmányiroda dolga. "Jó kapcsolom az ügyeletes tisztet"
Elsírom a problémám, és megkérdezem, hogy mégis mi a szar van ezzel a motorral? "Telefonon nem adunk ki információt, jöjjön be személyesen." Indulok!