Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áááá...én igazi büdös paraszt vagyok (ha az akkarok lenni )legalábbis a haverok szerint....
hát azért du 4 körül erdöben nem sokat látsz...(nem nyáron persze)
Ja tényleg, te városi gyerek vagy
igen azt is de utcán megyek ki a földre ha jön a yard szemböl csak nem annyira basztat....akkut én még WR-CRM ben nem láttam
Mért ne?
éjszaka?
Mert gondolom nem csak pályán akarja használni, henem mondjuk endurozni is akar párszor.
Mert az alsó tekercs adja a gyúlytásnak a kraftot sztem.
Amúgy robi55ös kapálógépen csak 1 tekercs van, az adja a kakaót, és abból szugerálja a gyúlytáselektronika a jelet is, hogy mikor gyúltson.
nehogymá lámpát rakjá az YZre.... ..........mi a fasznak rá???
Mtx -em elvan aksi nélkül, így is faszán világít a lámpája, és nem hinném hogy hazakurja mert kb. 4 éve minimum így megy.
köszi akku nemvan ezekben a tekercsböl az 1-ik gyujtásé....nem ez a kép az YZ-jé....
Ja bocs: DTben van 3 tekercs 3szög alakban, TZRben qrvasok tekercs körben
A TZR-ben középen 3 generátortekercs van középen, és a gyúlytásjeladó tekercse pedig a dobon kívül van.
A 3 áramot termelő tekercsek egyik kivezetése egymáshoz van kötve. A másik 3 kivezetés bemegy a feszültségszabályzóba. A feszülstégszabályzónak egy másik 3as csatlakozója van. Az egyik a test, a másik az aksi pozitív pólusa, a 3. is pozitív, de azt a gyúltáskapcsoló kapcsolja.

Valsózínűleg 2 tekercsnél is ugyanígy van minden kivéve, hogy a fesszültségszabályzóhoz két tekercskivezetés fog csak bemmenni.

Teáht szerintem kell az YZhez:
generátortekercsek
feszültségszabályzó
aksi
meg lámpák
az irtam
....világító tekercs!
szayerg!!!te vágod az elektromos részt:na mikell ahoz hogy lámpás legyen az YZ-m 1.kép WR generator.2kép:YZ generator..v-tekercs,fesszabájzo....és még mi (tudom lámpa )kell még valami??
na mi ez a punnyadás motorozni kell ma kétszer megnéztem az anyaföldet ..mert holnap is megyünk holnap nem lesz kedvem fetrengeni ..........remélem..ugy tervezem
jó neked,,,énis beneveznék egy YZ-re vagy vmi hasonló kis vadállatra.
na én mentem crossolni(vagy valami hasonlót csinálni )
Ja csak nincs miből
Eladom r/c autómat, abból megveszem dugót, aztán veszek egy másikat, végre egy nitrósat.
szerintem dugozd+...igy elég nehéz eladni+ha müxik többet kapsz érte
Mit vársz mikor keljek? Tegnap nagy hosszú és nagyon szar napom volt
Lebuktam
Kell a pénz, az rh 250 x re.
Egyébként nem adnám el mert tényleg fasza kis motor.
Megvirradt miért adod el az MTX-et kell a CBR mi kis állnok
Végetek van, elkaparlak titeket érte