az eredetvizsgát meglehet hosszabbitani(önkormiban mondjuk biztos iratnék papirt hogy én itt voltam...önhibámon kivül stb...)....na költöttem mais csizma 28000Ft...de muszály volt barátom ott ült mellettem az autóban vegyél csizmát,mondom nincs lém most adott kölcsön nemhagyott békén lefestettem a kipufot+kitömtem/égettem a hátso dobot.(+30Le )
Na, most rájött, hogy mégiscsak működik.
És kivonták a forgalomból.(Átiratás késése miatt, azaz egyelőre min. két hónapra)
Bazdki, azt monta az ügyintéző, hogy kérelmet írunk, hogy önhibámon kívül nem lett átiratva. Bementem még 15napon belül. Másik ügyintéző: "Ha lejár a 15 nap, nem tudok mit csinálni" Már ekkor majdnem szétrobbantam, hogy a faszt nem lehet mit csinálni, mondtam a kérelmet, jó nem gond még nem vonjuk ki. (Nem írtunk semmit.)
A rendeletben az áll, hogy a 15 nap lejárta utána felszólító levelet küldenek, mejnek kézhezvételétől számított 3napon belül még át lehet iratni, és csak az után vonják ki. ERRE KI VAN VONVA A FORGALOMBÓL.
HOLNAP REGGEL BEMEGYEK, ÉS LEBONTOM A BERENDEZÉST!
Naszóval, mint kiderül a gépjárműkeresőt csak véglegesen regisztrált felhasználók használhatják, akik személyesen megerősítik regisztrációjukat az okmáyirodában(persze ezt a portálon SEHOL sem írták)...megtettem, érvényesítettem személyesen.
Hazajöttem, és valóban meg is jelent a rublika, ahova beírhatom a rendszámot. Zsír
Beírom a rendszámot, katt a "keresés" gombra. tölt...majd:
"FIGYELEM!
Hiba a rendszerben, kérjük próbálja meg később. Megértését köszönjük."
EZ AZ ORSZÁG EGY KÚRVANAGY VILLOGÓ RÓZSASZÍN LOL TÁBLA
amúgy én is szedtem már szét ügyintázőt, amikor 17éves koromban kiderül, hogy elírták a nevemet az anyakönyvi kivonatban. Lehegyták az "á" ról az ékezetet , és azóta tudom, hogy hivatalos nemven Szayer. Hát akkor kicsit lebontottam a jónép idegeit
Én ezt értem de a hivatalok 1más közt komonikálnak(elvben)akkor ki nem végzi a munkáját valamelyik irodista köcsög nem hiszem el hogy ez a fáratság(amiért fizetik)nagyon komplikált ügy amit nemlehetne rövidre zárni...mondjuk itt a XI.ben is fasszopo büdös bagázs(NEM) dolgozik,én már sirattam meg ügyintézöt nem kicsit a fönöke hallotta az egész vitát...nemgyözött elnézést kérni(rossz napja van a kolléganönek mondta,nem érdekel menjen portásnak,vagy ne jöjjön be dolgozni ).Hozzáteszem én kulturáltan érdeklödtem,és kérdezni mertem.....
Az Érdi rendőrkapitányságon kellene az asztalra csapni, a okmányirodában nem tehetnek róla, hogy körözik, ott csak szimplán faszok...
Az érdi rendőrkapitányságra meg el is kell menni, és nekem még van két húzos vizsgám pénteken, meg hétfőn, ja meg holnap egy temetés, szal jövőhéten lessz asztalracsapás ha még mindíg bajuk van.
Te én már biztos az asztalra csaptam volna de tényleg kikel hivatni az irodábol a gorét/csoportvezetöt,történjen már valami,ez vazze bekaphatják(én elmondanám mi történt+azért ne nézzenek hülyének mert fiatal vagy )ÖK vannak érted ..éérted
Jó...F5 gomb nyomogatásával sikerült elérni, hogy működni kívánkozzék a tisztelt ügyfélkapu regisztrációs szógátatása.
Ezután "gépjárműkereső" szolgáltatás:
"A rendszám alapján csak tájékoztató jellegű informciók tölthetők le." És ennyi Nincs további link, nincs egy inputbox a rendszámnak.
Az okmányirodában abban maradtuk, hogy majd telefonálgatok, hogy körözik-e még a rendszámot, és mejd lekérdezik nekem. Mivel én ezeknek nem akarok napont telefonálni, mert engem, és pket is idegesítené, és a telszámla is szép lenne, mert 5perc mire kapcsolnak egy ügyintézőt.
De elméletileg(mint kiderül...), a körözött rendszámok listája az nyilvános! Hogy lehet hozzáférni?
www.magyarorszag.hu aztán ügyfélkapu...regisztrálni kéne.
elektronikus aláírással: megjelenik az ürlap, kitöltöm, aláírnám de nem működik
ideiglenes regisztráció: kitöltöm az ürlapot, "regisztráció elektronikus aláírás nélkül"
erre: "Hiba történt! A szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető! "
Ez a weblap full okmányirodafeeling!!! Az ember két perc után okmányirodában érzi magát...
én nemmernék belevágni ki tudja kifija/borja,mész alkatrészért aztán csak néz(el)nek mint a moziba.De ez csak az én meglátásom,ami lehet hogy rossz (én csak ismert/futo motort néznék)...lehet alkudni+ha lemész van ott több amiböl válogathatsz kedvedre(ha látod az azért más ám..)
Csáááá! Én tudok egyet! Tegnap este felraktam és már kaptam 2 e-mailt meg 1 telefont(igaz oda írtam h kettő után keressenek). Na mindegy.... Szóval van 1 eladó gépem skacok
Nem tudtok eladó jó állapotu TZR125 motort...rendszámos max 410eFt ig...ja és Békés megye elönyben................ sok sikert remélem összejön az eladás/vétel
Te hüje vagy csináld meg azt az MTX-et,minek vetted meh ha nemkell.......most költesz rá 30e és 1-böl jobban elviszik..(beindul+friss dugo....stb)ne légy barom,az RH-ra is kell költeni biztos.......der te tudod
Na én lassan kötöm felfelé magamat.
Szánalmas ez az egész, értetségi után se tudom mi lesz, matek még megy, meg az infót is értem, de mivel 4 év alatt nem volt egy normális tanárunk se ezért elég gáz lesz a szóbeli(gyakorlati az szánalmas, 3 kis programocska meg egy adatbázis és kész, és erre 1 órát anak , csak nem tudom mi a fasznak, C++ -t érettségi feladaton tanultam meg 50 perc alatt(adatbázis nélkül, de az meg kb 5 perc).
Szóbeli az viszont tényleg parás, a tanárokról csak annyit hogy én segítek a tanárnak mert mindig elbassza és az egész osztály leírná szarul, mondjuk protekciom is van , pont mint matekból, mást kibelezne a tanár ha jókait olvasna dolgozat közben
Peugeot boxert multkor nagyon megkínoztuk amikor véletlen elöbb végeztünk.
800 fölé nem ment a fordulat, alapjáraton végig 15km-t , 600as fordulaton még elmegy, sőt erős emelkedőn visszaváltás elött lesett 0 ra, ami kb 400nak felel meg
És kivonták a forgalomból.(Átiratás késése miatt, azaz egyelőre min. két hónapra)
Bazdki, azt monta az ügyintéző, hogy kérelmet írunk, hogy önhibámon kívül nem lett átiratva. Bementem még 15napon belül. Másik ügyintéző: "Ha lejár a 15 nap, nem tudok mit csinálni" Már ekkor majdnem szétrobbantam, hogy a faszt nem lehet mit csinálni, mondtam a kérelmet, jó nem gond még nem vonjuk ki. (Nem írtunk semmit.)
A rendeletben az áll, hogy a 15 nap lejárta utána felszólító levelet küldenek, mejnek kézhezvételétől számított 3napon belül még át lehet iratni, és csak az után vonják ki. ERRE KI VAN VONVA A FORGALOMBÓL.
HOLNAP REGGEL BEMEGYEK, ÉS LEBONTOM A BERENDEZÉST!
Hazajöttem, és valóban meg is jelent a rublika, ahova beírhatom a rendszámot. Zsír
Beírom a rendszámot, katt a "keresés" gombra. tölt...majd:
"FIGYELEM!
Hiba a rendszerben, kérjük próbálja meg később. Megértését köszönjük."
EZ AZ ORSZÁG EGY KÚRVANAGY VILLOGÓ RÓZSASZÍN LOL TÁBLA
amúgy én is szedtem már szét ügyintázőt, amikor 17éves koromban kiderül, hogy elírták a nevemet az anyakönyvi kivonatban. Lehegyták az "á" ról az ékezetet , és azóta tudom, hogy hivatalos nemven Szayer. Hát akkor kicsit lebontottam a jónép idegeit
Az érdi rendőrkapitányságra meg el is kell menni, és nekem még van két húzos vizsgám pénteken, meg hétfőn, ja meg holnap egy temetés, szal jövőhéten lessz asztalracsapás ha még mindíg bajuk van.
Ezután "gépjárműkereső" szolgáltatás:
"A rendszám alapján csak tájékoztató jellegű informciók tölthetők le." És ennyi Nincs további link, nincs egy inputbox a rendszámnak.
De elméletileg(mint kiderül...), a körözött rendszámok listája az nyilvános! Hogy lehet hozzáférni?
www.magyarorszag.hu aztán ügyfélkapu...regisztrálni kéne.
elektronikus aláírással: megjelenik az ürlap, kitöltöm, aláírnám de nem működik
ideiglenes regisztráció: kitöltöm az ürlapot, "regisztráció elektronikus aláírás nélkül"
erre: "Hiba történt! A szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető! "
Ez a weblap full okmányirodafeeling!!! Az ember két perc után okmányirodában érzi magát...
És ez nem csak enyém hanem fateré is lesz, ez a lényege a dolognak, nekem nincs is rá jogsim
Szánalmas ez az egész, értetségi után se tudom mi lesz, matek még megy, meg az infót is értem, de mivel 4 év alatt nem volt egy normális tanárunk se ezért elég gáz lesz a szóbeli(gyakorlati az szánalmas, 3 kis programocska meg egy adatbázis és kész, és erre 1 órát anak , csak nem tudom mi a fasznak, C++ -t érettségi feladaton tanultam meg 50 perc alatt(adatbázis nélkül, de az meg kb 5 perc).
Szóbeli az viszont tényleg parás, a tanárokról csak annyit hogy én segítek a tanárnak mert mindig elbassza és az egész osztály leírná szarul, mondjuk protekciom is van , pont mint matekból, mást kibelezne a tanár ha jókait olvasna dolgozat közben
800 fölé nem ment a fordulat, alapjáraton végig 15km-t , 600as fordulaton még elmegy, sőt erős emelkedőn visszaváltás elött lesett 0 ra, ami kb 400nak felel meg