Jó vidi!
Nem bánám HA 1szer valahol valaki valamikor megszervezne olyan összeröfenést ahol az ilyen régitípusú gépek gurulhatnának 1 jól mondjuk akkár egésznapos is lehetne!XR XT KLR TT...stb álló 1 henger Nem Somogybabodra gondolnék......
Nekem is feltűnt, de mivel mi lassú motoros videót készítünk így nem hallatszik sokszor. Viszont belegondolva tényleg elég sz*r, ha mondjuk egy utcai felvételt kéne vele készíteni folyamatos 90 vagy afeletti sebességnél. Mindegy, hála az égnek nem az enyém
Értem,az erdő vízhang felemeli gondolom.
Enyémre is kellene valami halkabb meg nem ennyire nyitott,csak lusta vagyok neki állni + kevés infót találok 4t dobokról
Találtam egy jót, még napsütésben munka után mentünk egyet az XR-TTR párossal, csak 1.6giga, 160 percet ír ki feltöltésnek, ha minden jól megy, holnap mutatom, az a videó még látványos is 1-2 helyen.
Az én videóimat se lehet nagyon élménydúsnak nevezni. Az a baj, hogy nem tudom mivel megvágni, nem ismerek egy normális szerkesztő/vágó programot se. A vidik meg 30-40 percesek, az úgy egybe meg már tényleg unalmas
Ha tudsz ajánlani egy jó vidi szerkesztőt akkor én dobok fel párat, igaz én már rojtosra néztek őket
Nem bánám HA 1szer valahol valaki valamikor megszervezne olyan összeröfenést ahol az ilyen régitípusú gépek gurulhatnának 1 jól mondjuk akkár egésznapos is lehetne!XR XT KLR TT...stb álló 1 henger Nem Somogybabodra gondolnék......