Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó vidi!
Nem bánám HA 1szer valahol valaki valamikor megszervezne olyan összeröfenést ahol az ilyen régitípusú gépek gurulhatnának 1 jól mondjuk akkár egésznapos is lehetne!XR XT KLR TT...stb álló 1 henger Nem Somogybabodra gondolnék......
Nekem is feltűnt, de mivel mi lassú motoros videót készítünk így nem hallatszik sokszor. Viszont belegondolva tényleg elég sz*r, ha mondjuk egy utcai felvételt kéne vele készíteni folyamatos 90 vagy afeletti sebességnél. Mindegy, hála az égnek nem az enyém
hát én tuti odaszarnék a cég lábtörlőjére ha 140ért ilyen hangfelvételeket csinálna a gép
Alig várom!
88 perc múlva elérhető lesz. Tegnap megszakadt a netem feltöltés közben azt ráhagytam
Hun a videjó?
Ennyi naturba a gopro3 black 140ért. A minőség jobb gépen, a hang ugyan az, mint youtuben.
gyárilag ilyen a kamera?
valami szivacsot nem lehet betenni a mikrofon elé?
elég vad a szélzaj
Töltök én is egy 20 perceset. Tököm se kínlódik már a vágdosással
Nekem nem az a lényeg.
Pont a lényeget kerülitek ki
A SARAT!
Valaki tudja, hogy a váltónak a kuplungos feléről hogy lehet lehúzni a fogaskereket?
Na, akkor hátha valakit érdekel, ebben a pangásban.
TÖltöm felfele a tegnap ígért videót. 172 perc és kész! Valamit csináltál Te is?
Értem,az erdő vízhang felemeli gondolom.
Enyémre is kellene valami halkabb meg nem ennyire nyitott,csak lusta vagyok neki állni + kevés infót találok 4t dobokról
Gyári. Erdőben szól csak így!
Milyen dob van a TTR-en,gyári?
Van egy ilyen VIDEÓ, a Taki húzza neki, simson után bátor volt vele. Nem tartalmas, csak feldobtam. Amúgy még találsz 3 videót ott.
Na fasza! Amúgy most néztem a movie makert, de nem támogatja az mp4-et...úgyhogy keresgélek tovább.
Vagy lehet én is feldobom egybe a youtubra....
Találtam egy jót, még napsütésben munka után mentünk egyet az XR-TTR párossal, csak 1.6giga, 160 percet ír ki feltöltésnek, ha minden jól megy, holnap mutatom, az a videó még látványos is 1-2 helyen.
Nem baj, jó lesz az ezekre az ingerszegény hétköznapokra
Jajj, ránéztem az XT-s on boardomra, kb mint a lassított felvétel :( Nagyon gyöngén adom elő . AZ emlékek megszépültek
Windows movie marker, nekem azzal vágták meg, meg van olyan is, amivel még az xt-vel megyek, körbenézek.
Az én videóimat se lehet nagyon élménydúsnak nevezni. Az a baj, hogy nem tudom mivel megvágni, nem ismerek egy normális szerkesztő/vágó programot se. A vidik meg 30-40 percesek, az úgy egybe meg már tényleg unalmas
Ha tudsz ajánlani egy jó vidi szerkesztőt akkor én dobok fel párat, igaz én már rojtosra néztek őket