Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van egy unalmas, viszonylag jó minőségű, de mondjuk Te is rakhatsz fel, neked van saját Goprod is :) Elég ha fél perces is, az is megnyugtatná a kis lelkemet
Valaki dobhatna fel jó minőségű hd videót, TT-XT-vel kapcsolatosan.
Nagyon hallgat mindenki, nem igen van téma! Mi az oka, nincs szezon?
Jaja, jól van rendben!
13as a legkisebb, olyan van fent
csak elég jól reszeli a villavédőt
14essel meg már túl gyors
nagyon darabosat nem akarok mert azért nem gyenge jószág, és nem menesztős a lánckerék szóval kapja az ívet rendesen
Maximum ha lenne hozzá valahol patentszem, mert tudok egy kis darabkát adni hozzá, hát mindegy, esetleg előre kisebbet tenni, vagy mekkora van a husqvarnán?
mivel nagyobb láckerékhez kellene akkor ez nekem is rövid, mert épp néztem hogy 3 foggal lehet nagyobbat szerezni hozzá az 3 csap szóval 116 csap kellene
112 csapos, viszont 4 csapnyi szemet még tudok mellé adni! Tudom, nem a legjobb ha külön van, de ez van, 15-44-hez 112 csap kellett csak. Amúgy SMC 520 HDX-ről van szó, ez van a láncon.
Megszámolom!
ha több mint 112 csap akkor lehet kellene
kicsit nagyobbítani kellene a husky hátsó lánckerekét
Megszámoljam most, érdekel?
a csapokat kellene megszámolni, utána tudja az ember milyen hosszú
A DID-el meg a Reginálval nem kompatibilis, viszont egyik sem a másikkal
99%, hogy smc, mert a ktm-eket hozta annak idején a google :) Amúgy nem tudom milyen hosszú, ha érdekel, megszámolom ( mit számoljak pontosan?) Árra meg, mivel ismeretlen, ellenben nem nyúlik, egy 5-ösre gondolok. Annyiból még lánckereket sem tudok venni :)
amúgy nekem a cagiván olyan lánc volt hogy 2 patentszem és be volt toldva a láncba mert rövid volt
de az saját fajtája lett pluszba betéve, 2 féle típusú lánc lehet nem kompatibilis
tuti smc? mert kmc-ről hallottam már
hány csapos? mennyi az ára?
Szevasztok, valakit nem érdekel egy 520-as lánc? SMC márkájú, a ttr-ről venném le, áttétel módosítás miatt (14-50) és ahhoz hosszú lánc kéne. A google nem hozza, hogy milyen is ez, én is féltem tőle, de a motorom nem nyújtott rajta semennyit 600km alatt. Gerecsétől vettem, ha valakit komolyan érdekelne, válaszolok mindenre. Ja patentszemes, és gyűrűs láncról van szó!
ilyenek ezek
Sose fogom elfelejteni, mikor október elején elmentünk megnézni a motort, szerelőm megnézte kipróbálja, mondta, hogy minden fasza vele, én addig direkt még rá se ültem. Mondom akkor az eladónak, hogy kipróbálnám én is, mondta persze nyugodtan. Kikanyarodtam Tőlük, megyek vele egy 200-300métert lámpás kereszteződés. 2sávos, én megyek egyenesen, beáll mellém egy kék twingo jobbra kanyarodó sávba, átnézek, ablak le volt húzva, egy 20-25éves csaj ült benne, mosolyog rám, nézem a lámpát, majd megint jobbra, még mindig néz, továbbra is mosolyog. Már én voltam zavarban, szokatlan volt, hogy egy tárgy miatt...
muffot fogni is kitűnő, azok valamiért nem tapadnak az endúróra csak a sportgépre
beszerzel párat és megkeresik a motorozásra valót
Hülyét is kapnék. Amúgy többet evett az xt mint az fz eszik. Vegyes használatban 6litert eszik xt meg 7körül evett. Ha meg jön a jó idő városba úgy se használom, tudom jól mutat a fagyizó előtt, de nem azért vettem. Jó időbe mindig bicajozok, kb 10-15perc alatt bárhová odaérsz.
egy 125ös ybr-el eléggé le lehetne csökkenteni az utazási költségeket
Muszáj lesz, haverjaimmal mindig azt terveztük, hogy el megyünk egy motoros túrára. Nyáron fogunk menni, oda kell a pénz.
szeptember már egy másik év
Az még 11 hónap. Kibírod?