Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 2.

200 alatt be se engednék senkit még az udvarra se, hogy megnézze a motort.... egy jó állapotú, nem leharcolt (nem festékleverődésre, karcokra gondolok, hiszen ez nem is lenne elvárható egy terepmotortól) motor simán megér 200+ összeget, attól, hogy lehet kapni 150-160 ezerért is, szarok rá, mert még majd annyit tuti rá kell költeni és tudjuk mi ára van az alkatrészeknek, főleg amit nem is lehet használttal pótolni.
Én 2 kilóért vettem, azóta kapott 2 új szívócsonkot, 2 új gumi van rajta, központi teleszkóp LM által átalakítva, felújítva, első teleszkóp felújítva.... meg fszom se tudja már mi van még, szóval én 200 alatt semmilyen körülmény között sem adnám ( nem is tervezem eladni, nem egy nagy összegű motor, hogy azt tudjam mondani, hogy csak áll a pénzem benne..... igaz nem használom nap, mint nap, de időnként jó vele racsingolni)
most vagy ti árazzátok túl a gépeket vagy én vettem nagyon olcsón
Komolyan mondom, visszavenném, ha úgy lenne, csak arra kéne használnom, amire való :(
Eladóvá vált "Belsod" volt motorja:

1984, XT600, megkímélt. Ez sajnos nem az év világom :)
szerintem ez nagy bele
az xt rugó(ha jól emlékszem) olyan ötven pár mm a belső átmérő a külső meg hetvenpár hosszra nem emlékszem
Menetkész tömeg: 237 kg, szóval jóval nehezebb mint az XT, ha méretre jó lenne, akkor ezzel nem valószínű, hogy lekoppanna az xt...
Itt egy rúgó, valaki nemrég keresett, vagy ilyesmiről volt szó.... lehet jó lenne méretben.
Nincsmit
Xt 600 Blokk eladó! hengertöl felfele nincs meg 90 elötti tipus !
2 kfs Hengerfej vezérmütengely szelepek együt eladó! ha egy be viszed olcsón eladó!:D
Szevasz láttam valamelyik oldalon van egy xt vagy tt eladó nállad meg van még ?
Csak terepen veretem!De én le cseréltem tavaly 2-szer is,mert úgy éreztem h szar az olaj!Most akkor meg próbálom a 20w50-et! Kössz mégegyszer!
Castrolt használok.. Motult akartam bele venni, de nem volt (drágább is), ezért maradt a castrol. Ha terepen gyűröd folyamatosan a gépet akkor szerintem minden "szezon"elején cseréld le.
Amikor csak tehetem mindig nyomatom!Km-be passz! Nem értem h mi a kur.a annyukért ajánlanak,mikor nem értenek hozzá! Szóval akkor 20w50! Köszike szépen! Te melyiket is használod? a Motult? DANKE
a 20W50-es Castrol vagy Motul 3000 tökéletes bele. Nekem is az van benne, meg itt még jó pár társunknak.
Mennyit mész vele? 1 max 2 szezon után
Szevasztok! Ti milyen motorolajat raktok a gépetekbe,és milyen időközönként cserélitek? 93-as 350 xt-m van és a motorosboltba a castrol power 1 10w50-et ajánlották! Az az igazság h nem vok vele meg elégedve! Kíváncsian várom a válaszotokat!
Igen, mondhatni azt. De a dolgát megteszi a legtöbb helyen Én konkrétan már befoltoztam vele pár blokk-ot és nem volt panasz rá!
Momentán nincs.Ebben sajna nem tudok segíteni.
Okay, kíváncsi leszek rá. Október óta nem volt beindítva az xt. Remélem ha a karbiból kiengedem a benzint akkor könnyen be tudom majd indítani.
Esetleg baráti körödben nincs olyan aki akar venni egy xt-t?
titok
de majd megmutatom
olyasmi mint ahol voltunk dombot mászni csak több van belőle meg egy csomó erdő-bozót
lehet csörtetni mint a vaddiszó
Akkor még nem leszek,legalább is nagyon remélem.Kicsit eljöttem melózni,de mindenképp írj!Ha véletlenül otthon vagyok,mehetünk.
Okés, ha megyek motorozni előtte írok itt. Február 1-10 között tuti Halason vagyok, szerintem megyek is motorozni, ha legalább 5fok lesz.
Ide hagy ne írjam ki... Amúgy nem hiszem,szerintem egy tizessel idősebb vagyok.
Na király, hogy hívnak? Hátha ismerlek.
Halasi vagyok én is.