Hát gyerekek ez a nagy Qrva helyzet!
Úgy vettem észre a lánc igen csapkodot menet közben ...... ráhajoltam az ülésre és megemelgetem a kereket ja és mindezt természetesen emelöbakon
Nos akkor!
Szóval midkét oldalt szimering van a bel meg csapágy(szem) csak a számát nemtom és ezért nemmerem kiszedni + lóg kb.1.5-2 cm!
Már cseréltem csapágyakat a kutyacsontba de csapszeget is valószinü kell mert azis elfosta magát
nem tudom mivel kompatibilis
még az enyémet sem, pedig az is egy kicsit oda van
régen gyártott hozzá a wilbers külön rugókat de állítólag már nem. csak komplett rugóstagot 200ezer felé
igazándiból nem tudsz vele mit kezdeni
ha kitámasztod a rugót akkor 'erősebb' lesz de ugyanúgy összekoppan
ráadásul ezeknek is olyan fos a hátsó rugóstag hogy át kell alakítani, mert nem szétszedhető
esetleg nézel bele valami izmosabb rugót bontóból
de ha a közepe könnyen jár akkor az új rugóval is szar lesz menni csillapítás nélkül
szóval zsebbe kell nyúlni, jó mélyen
Köszke! De nem lehet itthon meg csinálni?Nem vok most elengedve! Egyébként nem vészes a dolog,mert csak akkor koppan,ha homokbányába veretjük, ott is 1-2 helyen!Egyébként nem szokott
Izé hozé, akkor most mi? Szemcsapágy? Ha igen, akkor kiveszed beviszed csapágyboltba és veszel, ha speckó méret akkor meg Yamaha. CR-be 7 ezer FT volt a a sz*r. Szilentet meg szerintem csak gyárit tudsz. Amúgy mi a baja? Mert ha picit lóg, nehogy szétszedd, ha nagyon akkor szedd.
Igen énis erre gondoltam de számot sehol sem találtam viszont addig nemszedem ki mert ha nemtalálok helyete akkor "meggyyütünk" !
Esetleg ha tudnál számot akkor azt danke schön !
Nagy vas sem hozza. Megoldok mindent, csak plmegint csak vasárnap tudok vele foglalkozni. Mondjuk azon meglepődtem, hogy kormánycsapágyat tudtam a Technoroll-ban benni, vagyis nem speckó méret. 8400ft volt a 2, Koyo-ba.
fene tudja
a hiánypótlás nem kókányolás
pl a cagivámba is csinálni kellett mert ahhoz sehol sem volt semmilyen kivitel
abba olyan forma volt mint egy cilinder
nem lehet házilag csinálni
vannak ezek az ívben kapható szivacsok többféle vastagságban
haver xl600asát ilyennel javítottuk fel
vagy beszerezni egy nagyobb twinairt aztán kivágni belőle
mekkora szivacs kell bele?
Üdv ! ha valaki érez egy kis kihivást! ;) vegye meg!:D