Hello!
Idomok azok köszi nem kellenek, azoknak a vázban lévő gumibefogója kellene... :) csapágy témánál nem értem hogy mit szerettél volna mondani az ,,ajak''-al, igazából főtengely csapágy kellene az hogy bontott vagy után gyártott, márkás vagy nem abból nem tudom melyik lenne a patent. vélemény esetleg?
Köszönöm gyors válaszod! Üdv!
Azt a gépet már hónapok óta árulja.Ennyibe már rég elment volna szerintem,ha patent.Esetleg alkudva kelt volna el,de még mindig fent van.A videót is x idővel később rakta fel.Kíváncsi lennék mit árul...
Hello,sziasztok!
Jó ismerősök, azt mondták hogy itt meglelem emberem a segítségben! Alkatrészekre volna szükségem.
'90-es XT600-hoz kellenének a következők:
- Tűgörgők (ebben az esetben az a fajta kéne ami a lengővillának a tengelyénél található)
- Lengővilla vég + gumi(a lengővilla belső részén található ahol a tengelyek mennek át, azoknak a végén vannak ezek, 2 fajta van, az egyik magasabb mint a másik, a magas a lengővilla az alacsonyabb pedig a rugós taghoz tartozik)
- Izzó befogók
- Vázban lévő gumik (amikbe bele lehet dugni az oldal idomokat, természetesen ha nem öregek)
- Hátsó fogaskerék gumik (4 gumi pár, az enyémben összekötéssel van megoldva és 1DB el volt szakadva ezért kotyogott)
- Első fogaskerék védő/burkolat
- Dugó/gyűrű
- Blokk: csapágy készlet, szimering készlet, tűgörgők, (minden apróság, mivel a motoromnak főtengely csapágy problémája van)
-Komplett légszűrőház
Itt van pár kép a problémás alkatrészekről, illetve amiket szeretnék kicserélni. Olyan 15.000-18.000FT körüli összegben szeretném ha megállna, bárki tud írjon hogy mit mennyiért és annak már előre meg is köszönném segítségét!
Üdv: Ádám!
Akkor jól sejtettem
Meg ahogy tépi a gázt. Nem vagyok benne biztos hogy máshol nem így lett pörgetve. A srác is elég fiatalnak tűnik de az is igaz hogy attól még vigyázhatott rá
Már intézem a másikat, de ez nem normális állapot. Most hogy már csak egyik fele fogja, még így sem tudom kivenni, pedig már mindegy neki. Hihetetlen. A 29 éves xt-nél hullott minden darabokra ha megráztam, ezen meg már a 3. alkatrész ami kuka, mert "öreg" a motor. Pedig nincs vas kezem. Típus azonos lesz elvileg, minden megy át az enyémből szerintem.
Egyenes ági rokon, de a NAV oldalán erre kiterjedő részt nem találtam. Én is így olvastam, hogy a kétszeresét kell fizetni, csak nem tudtam, hogy minek. Köszönöm a segítséged.
Nekem mindegy amúgy, hogy melyik párt van hatalmon, ki a miniszterelnök, csak csinálják normálisan. Ezt csak azért írtam le, nehogy azt mondjátok mszp-s vagyok vagy jobbikos. De sajnos ez a fidesz maradni fog úgy gondolom. 2/3ad már nem lesz meg, de a 2/3ados tv-eket már úgyse fogják tudni módosítani jó darabig. Fidesz meg szépen újraosztott mindent, aztán el vannak mint Marci Hevesen.
Nem akarok Neked hülyeséget mondani, de mintha úgy lenne, hogy a vagyonszerzési illeték kétszerese a gépjárműveknél, amit pl egy autóátíratásnál is fizetsz az okmányirodában annak a 2szerese. De ha egyenesági rokontól örököltetek, akkor lehet nem is kell illetéket fizetni, de ezeket nem tudom annyira.
ha a típus egyezik akkor minden kompatibilis, csak a fúvókákat tedd át
ha más típus akkor meg majd kitalálod mi mekkora legyen, ha elsőre nem sikerül akkor ötödikre
eddig 3 xt karbit szedtem szét, mind 90 előtti volt és mindegyikből kiesett az a stift csak oldalra kellett fordítani és megmozgatni az úszót
Csapágy: új is akár, vagy jó állapotú használt, és ezt így hogy-ért volna?