Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahh, szkúzi van! írjuk a ,,késő estére'' ezt
Csapágy: új is akár, vagy jó állapotú használt, és ezt így hogy-ért volna?
Ujakat elirtam Bocsi!
Elsö Fogaskerék védö burkolatra gondoltam!
Hello!
Idomok azok köszi nem kellenek, azoknak a vázban lévő gumibefogója kellene... :) csapágy témánál nem értem hogy mit szerettél volna mondani az ,,ajak''-al, igazából főtengely csapágy kellene az hogy bontott vagy után gyártott, márkás vagy nem abból nem tudom melyik lenne a patent. vélemény esetleg?
Köszönöm gyors válaszod! Üdv!
Burkolatom van de az 96 osé ! majd csinálok képet! csapágyakat meg gondolom ajakat akarsz bele nem? ÜDV!
Azt a gépet már hónapok óta árulja.Ennyibe már rég elment volna szerintem,ha patent.Esetleg alkudva kelt volna el,de még mindig fent van.A videót is x idővel később rakta fel.Kíváncsi lennék mit árul...
Hello,sziasztok!
Jó ismerősök, azt mondták hogy itt meglelem emberem a segítségben! Alkatrészekre volna szükségem.
'90-es XT600-hoz kellenének a következők:

- Tűgörgők (ebben az esetben az a fajta kéne ami a lengővillának a tengelyénél található)
- Lengővilla vég + gumi(a lengővilla belső részén található ahol a tengelyek mennek át, azoknak a végén vannak ezek, 2 fajta van, az egyik magasabb mint a másik, a magas a lengővilla az alacsonyabb pedig a rugós taghoz tartozik)
- Izzó befogók
- Vázban lévő gumik (amikbe bele lehet dugni az oldal idomokat, természetesen ha nem öregek)
- Hátsó fogaskerék gumik (4 gumi pár, az enyémben összekötéssel van megoldva és 1DB el volt szakadva ezért kotyogott)
- Első fogaskerék védő/burkolat
- Dugó/gyűrű
- Blokk: csapágy készlet, szimering készlet, tűgörgők, (minden apróság, mivel a motoromnak főtengely csapágy problémája van)
-Komplett légszűrőház
Itt van pár kép a problémás alkatrészekről, illetve amiket szeretnék kicserélni. Olyan 15.000-18.000FT körüli összegben szeretném ha megállna, bárki tud írjon hogy mit mennyiért és annak már előre meg is köszönném segítségét!
Üdv: Ádám!
Áhá mondjuk nekem is elég kemény a tt én :D ezek ilyenek vagyis ami volt nekem 600 as az mind kemény volt
Gyárilag nem az 100%!
De lehet ilyet venni, én a simson-ra akartam is sokáig
Ez ráadásul pont ugyan olyan:
Hidraulikus kuplung
gyárilag hidros a kuplung?
Akkor jól sejtettem
Meg ahogy tépi a gázt. Nem vagyok benne biztos hogy máshol nem így lett pörgetve. A srác is elég fiatalnak tűnik de az is igaz hogy attól még vigyázhatott rá
ezt sem hidegen indította be
Ennek a mocinak itt van a tulaja?
Van esetleg a motorról róla valami véleményetek? Videó is van róla, jobb alul.
Eladó Yamaha TT600
http://www.autostars.hu/teszt/...

Itt van tisztán leírva.
az xt tank
ahol a fejidomtartó fülek vannak ott lehet valami repedés mert óvatosan szivárog, már fel is mart egy csomó festéket
Melyik lyukas?
nekem meg a tankom defektes
szóval baj mindenhol van
Már intézem a másikat, de ez nem normális állapot. Most hogy már csak egyik fele fogja, még így sem tudom kivenni, pedig már mindegy neki. Hihetetlen. A 29 éves xt-nél hullott minden darabokra ha megráztam, ezen meg már a 3. alkatrész ami kuka, mert "öreg" a motor. Pedig nincs vas kezem. Típus azonos lesz elvileg, minden megy át az enyémből szerintem.
Én meg megőszülök mindjárt.
Ha meg kiderül és véletlen oltári nagy baromságot mondtam, akkor bocsi.
Egyenes ági rokon, de a NAV oldalán erre kiterjedő részt nem találtam. Én is így olvastam, hogy a kétszeresét kell fizetni, csak nem tudtam, hogy minek. Köszönöm a segítséged.
Nekem mindegy amúgy, hogy melyik párt van hatalmon, ki a miniszterelnök, csak csinálják normálisan. Ezt csak azért írtam le, nehogy azt mondjátok mszp-s vagyok vagy jobbikos. De sajnos ez a fidesz maradni fog úgy gondolom. 2/3ad már nem lesz meg, de a 2/3ados tv-eket már úgyse fogják tudni módosítani jó darabig. Fidesz meg szépen újraosztott mindent, aztán el vannak mint Marci Hevesen.
Nem akarok Neked hülyeséget mondani, de mintha úgy lenne, hogy a vagyonszerzési illeték kétszerese a gépjárműveknél, amit pl egy autóátíratásnál is fizetsz az okmányirodában annak a 2szerese. De ha egyenesági rokontól örököltetek, akkor lehet nem is kell illetéket fizetni, de ezeket nem tudom annyira.
ha a típus egyezik akkor minden kompatibilis, csak a fúvókákat tedd át
ha más típus akkor meg majd kitalálod mi mekkora legyen, ha elsőre nem sikerül akkor ötödikre
eddig 3 xt karbit szedtem szét, mind 90 előtti volt és mindegyikből kiesett az a stift csak oldalra kellett fordítani és megmozgatni az úszót
ne tanuld meg mindjárt itt a választás utána ha nem narancs lesz a fő szín akkor fele jogszabály megy majd a kukába......