Raktam bele egy új 24-es denso gyertyát. Kimentem, de ma nem csinálta, pedig mentem annyit, mint múltkor és rendesen megpörköltem, jobban, mint valaha . Ettől persze nem biztos, hogy jó, csak van remény. Jó pont, hogy jó régi, de belevaló ngk volt benn, a "rossz", hogy szép barna.
Próbáld még ki, hogy a szívócsonkok környékét befújod féktisztítóval miközben jár a motor, ha felpörög akkor ott falsot szív, attól is durroghat, ha jól tudom.
Van van, de olyan a jelenség mint amikor kevés neki, mert akkor sem kormor ha dadog durrog. Vagy amikor vizees, de azt már próbáltam, nem az. Ma dobok bele egy másik gyertyát, ha nem lesz jó, szétbombázom.
Nincs fordulatszámmérőm, de míg el nem forgattam ma is rendesen, nem csinálta, de 3000 fölé sokszor fordult, de ez csak a próbálgatás miatt. Mikor elforgattam 2.-ba úgy isten igazából, utána 3 és dadogás már egész kis fordulaton jelentkezett, utána helyreáll, de nehezen tér észhez. Holnap dobok bele egy másik gyertyát, és nyargalok vele egy kört, úgy is hamar rájövök ha nem az a baja, mert hála Isten mindig csinálja. Ezen a motoron még a karbi sem nagyon volt szétszedve szerintem, mert a csavarok érintetlenek.
Na kimentem én is egy körre. Nem csináltam semmit a motorral, annyi, hogy a karbiból leengedtem a benzint, hátha víz van benn. Semmi gond egészen addig, míg meg nem pörgettem a motort rendesen. Megpörgetem 2.-ban, húzom a harmadikat és már durrog is meg torpan meg minden, és nagy nehezen tér csak észhez. Szombaton nekiállok. Remélem csak karburátorpucolás, vagy gyertya kell neki.
ez a karbiban van a vákum részénél.
http://www.ebay.com/itm/1983-Y...
Face-en nem vagyok!
Alig várom!