Gerecsét felhívom, bár múltkor nem voltak a toppon... Amúgy még semmi nincs hozzá, mondom egyszer szétszedem, hátha csapágyboltban is lesz hozzá. Tavaszra pipec lesz, már elegem van megint a sárból. A végére mindig megutálom
Kormánycsapágy csere közepén vagyok, de a kontra körmös anyát csak roncsolással tudtam szétszedni. EZ egy olyan alkatrész, ami alul körmös, de kb 5 cm magas (alatt van egy hagyományos körmös anya). A kontrán elül végig van menet, kívül pedig csak a tetején, hogy a felső kifli fölött még rá tudjak egy anyát csavarni. Szerintetek ilyet honnan tudok beszerezni?
a heidenaunak volt egy crossgumija ami hihetetlen jól tapadt a vizes aszfalton
csak nem tudom hogy a k69 vagy a k79 volt
4 éve az volt a hondán egy 3 napos túrán 2,5 napig esőben mentünk, néha leért a csizma olyanokat döntöttem aszfalton
de olyan 70% hogy a k69 volt
de az nem volt e-betűs, hanem not for highway use......
hátul a 6days exreme tökéletes választás, sokat bír, vizes aszfalton is meglepően jól tapad, sárban 1bar alatt jól muzsikál
előre nem tudom a 6days eleje fos, töredezik a széle nagyon gyorsan
esetleg mitas c11 az is e-homológ de nem tudom mit csinál vizes aszfalton hondán az volt de nem mentem sokat vele
nekem is kellene valami előre de tanácstalan vagyok
Köszönöm, így behozta.
Amennyi alkatrészt ad hozzá, csak egy váz kéne azt lhetne építeni a másik XT-t, majdnem :)
Ini neked a ténérén milyen gumik vannak? Nyárra szeretnék felrakni valami normális bütykös gumit ami terepen is szuperál és az aszfalton sem csúszik nagyon és persze E-s, hogy a rendőr se szóljon.
ha esetleg érdekel valakit egy jó állapotú túraendúró:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xtz_660_
tenere-7528524
a honda dream szervizvezetőjének a gépe, szóval nem sufniban tákolt
amennyi kacatot ad mellé nem is rossz az ár
én még nem láttam olyan karbit(kivéve a pillangószelepes vákuumos) amit egy gyors teligázzal ne lehetne megtorpantani egy picikét
még a husky is agyal egy minimálisat ilyenkor, pedig azon már űrtechnikás karbi van az xt-hez képest
Mennyiért / hol vettél kormány csapágyat?
Kormánycsapágy csere közepén vagyok, de a kontra körmös anyát csak roncsolással tudtam szétszedni. EZ egy olyan alkatrész, ami alul körmös, de kb 5 cm magas (alatt van egy hagyományos körmös anya). A kontrán elül végig van menet, kívül pedig csak a tetején, hogy a felső kifli fölött még rá tudjak egy anyát csavarni. Szerintetek ilyet honnan tudok beszerezni?
sosem állított meg még eddig yard
vékony lemezből ki kell vágatni lézerrel egy e-betűs számsort aztán beleégetni
csak nem tudom hogy a k69 vagy a k79 volt
4 éve az volt a hondán egy 3 napos túrán 2,5 napig esőben mentünk, néha leért a csizma olyanokat döntöttem aszfalton
de olyan 70% hogy a k69 volt
de az nem volt e-betűs, hanem not for highway use......
előre nem tudom a 6days eleje fos, töredezik a széle nagyon gyorsan
esetleg mitas c11 az is e-homológ de nem tudom mit csinál vizes aszfalton hondán az volt de nem mentem sokat vele
nekem is kellene valami előre de tanácstalan vagyok
Amennyi alkatrészt ad hozzá, csak egy váz kéne azt lhetne építeni a másik XT-t, majdnem :)
Ini neked a ténérén milyen gumik vannak? Nyárra szeretnék felrakni valami normális bütykös gumit ami terepen is szuperál és az aszfalton sem csúszik nagyon és persze E-s, hogy a rendőr se szóljon.
de itt egy képesmotoros:
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xtz_660_
tenere-7528524
a honda dream szervizvezetőjének a gépe, szóval nem sufniban tákolt
amennyi kacatot ad mellé nem is rossz az ár
motorosoknak, és pecásoknak(is)
persze ez nem üzemszerű használat
menet közben ilyeneket nem illik csinálni
még a husky is agyal egy minimálisat ilyenkor, pedig azon már űrtechnikás karbi van az xt-hez képest