Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

0,8-ra engedtem le elöl-hátul, de kicsit meg-meg csúszik a hátulja, igaz ilyen mocsaras sárban.... lehet nincs is olyan gumi ami ne csúszna meg
Én kemény csúszós terepen vettem észre, hogy nem tudtam menni a motorral felfelé. Lefelé is csúszott. Ha kicsit húztam neki már pörögtt is el, ha hátraültem emelte az elejét. Leengedtem, és és föld lett a változás. Teljesen motorozható lett a pálya. A kis nyomással viszont vigyázni kell. A cr-be nem volt sok és fel is ütötte a gyerek a felnit, pedig csak erdőben ment vele, tehát nem kőkemény terepen.
ilyen 0,5 felé lenne a legjobb
de ez függ a gumitól is
tisztuláshoz meg pörgetni kell, ha csak gurítod akkor full laposan is berakódik
Sáros terepen, milyen guminyomással jó mennyi?
Gondolom minél alacsonyabbal...... csak olyankor nem rosszabb az öntisztulása a guminak?
XT-re a be 0,05-0,10 ; ki 0,12-0,17..
Blokk ugyan az, ugyhogy biztos jó
valaki mondja már meg a szelephézag méretét TT 600 R en.. 2000 es..
ilyen van
Sziasztok!
XT600E-hez keresek balansztengelyt.
Ha valakinek kallódik otthon a garázs mélyén, ne fogja vissza magát, és jelezze.
Én nem tudok egykerekezni, és nem is nagyon akarok. Ahogy előttem is írják a TT az egy olyan motor, ami erős a maga formályában, de nem kell tőle félni, mert nem fog hanyatt vágni. A hondát hagyjuk. Én Yamaha párti vagyok és hondám mostanában nem lesz. Megutáltatták velem!
milyen jó az már mikor mész felfelé valami trágya terepen és még arra is koncentrálni kell, hogy nehogy erősebb gázt húzzál és a nyakadba vedd a paripát.... biztos jó, de én sem vágyok rá
aztán az mire jó?
én nem kedvelem ezt az emelgetősdit
az xr4 nem egy izomgép de eleinte dobtam pár hátast vele meredekebb emelkedőkön
mennél 1 KTM el.. rájönnél h többet nem akarsz hondára ülni.. :D mert az is minden sebességbe hozza az elejét.. :D
Akkor jól raktam össze.... kösz a választ!
Felül legyen a sűrűbb menet .
nincs, 10 munkanapon belül küldik....

amúgy a villarúgónál a sűrűbb résznek lent vagy fent kell lennie?
szerintem a nagyvasnak sincs raktáron.....
ja néztem őket is, hogy ők lennének a mo-i forgalmazók.... de ha van a nagyvasnak is, akkor jó onnan is.... vagyis én csak akkor költenék rá, ha papíros lenne a gép
Itt kérdezted?
olyan progresszív rugót simán vennék, de csak rendelésre hoznak és előleget kérnek
én meg olyant nem tudok intézni nekik
néztem én is az athena-t sok helyen azt árulják
Nem azt mondom, hogy brutál fogja,de "nehezebben" jár mint a régivel..... de lehet normális és így is kell fognia, nem értek hozzá.
A régi szimeringel
mivel ütötted be?
A TT-be Athenát vettem.
Eddig várakozáson felül teljesít és nem is volt drága!