Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem most 40es van hátul, az elég kicsike
hamarosan lesz 47es avval már lehet használva lesz az alja is, most csak akkor ér hozzá ha tolom vagy épp levegőben van a gép, szóval ritkán
nekem már lent is rajta fut a lánc a nagy hátsó lánckerék miatt
alulra tökmindegy mi van téve azon nemigen fut a lánc nekem a régi gépen egy kis műanyag cső volt( függönykarnis eltört darabja) azon meg valami gumidugó
a mostanin lent-fent az a gumi(fibro gumi, prés szerszámokban alkalmazzák általában) van teljesen jól szuperál és csendes
előbb-utóbb el fogja koptatni a csavart, de addigra én már nem is fogok tudni motorozni.......
ja leszedtem a felsőt és azon nekem is ilyen gumis műanyag cucc van.... alulra csináltam danamidból egyet, jó lesz az..... most, hogy láttam a felső összetételét, már értem miért ért bele néha néha a lánc a vázba,mert már csak a belső persely műanyag volt csak, gondolom a külső gumis feladta vagy nem is volt, nem is néztem sosem, csak most hogy nagyobb lánckerék lett rajta könnyebben bele tudott ütni a vázba mert közelebb került hozzá
Azaz az XT-re Ufo görgő lett, az univerzális, műanyag és csapágazott. 8-as csavarral fogatod fel. A gyári értelemszerűen passzol a régi helyére. Árban ugyan az. Egyik ebben, másik abban jobb. Én a TT-nál a gyári mellett döntöttem, a helye meg van, csak a görgő kell, a gumis cucc, amit a műanyagra fogok ráhúzni. Nem zörög, és szerintem az jobb, mint ha csapágyazott lenne.
Én vettem az XT-re! Most meg a TT-re. Kb ugyan annyi, csak az xt-re csapágyazott lett, de ez műanyag és "zörög". A TT-re gyári lesz, az gumis, nem csapágyazott., az meg csavaron forog egy műanyag betéttel.
báááááázmeg.. igazad van :D:D erre nem is gondoltam.. :D köszi :D viszont szelephézagot még nemvágom..
ŐŐ dupla?! ŐŐ jó a szelephézag méret!
valaki válaszolna aki tudja? ez rosszabb mint a ktm topic
Hú az kemény,de legalább addig is motorozol
én simán tudok menni 20km távon 60at is és teljesen máshová érkezni
Én elég jól tájékozódom,mondjuk nagy távokat nem vállalok be
ilyen hidegben minden messze van
amúgy olyan 150 aszfalton, földúton nem tudom mennyi lenne
de ahogy az eltévedő képességem ismerem meglenne a 400km
Ahogy nézem nem.
Babod is messze van tőled föld úton?
nem vagy túl közel
Gyere felénk,mi megyünk szántani
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlen 2KF/3AJ jó állapotú hengerfej egy jó állapotú 34L-es hengerfejért?
Nekem nem megy rá a 3AJ-s hengerre, a rögzítő csavarok rossz helyen vannak. :/
nekem valami gumiszerű izéből van semmi csapágyazás
még lötyög is a csavaron egy kicsit, nem kell oda precíz dolog
32mm a külső átmérő
nafasza
akkor mehetek kukoricát törni
pedig nem szeretem
jövő héten a miénket szedjük szóval az tuti nem jó
utána meg majd látjuk
Ne haragudj már, de a holnapot mégis le kell mondanom, ma jöttem haza, aztán bejelentették a holnapi programomat... De jövőhétvégén mehet, illetve okt 23tól itthon leszek nov. 3ig akkor is mehetünk akármerre.
Vett már valaki alsó láncvezető görgőt? Mekkora a gyári külső átmérője? (gondoltam rá, hogy esztergáltatni kellene danamidból, de ahogy nézegettem elvileg csapágyasak, bár annak a helyét is ki lehetne marózni, de így kitudja mennyire jönne ki, megérne-e vele foglalkozni vagy érdemesebb megvenni készen)
hali! 2000 es TT-R 600 ason gyárilag milyen karbi van? és mekkora a szelephézag? 0,10? 0,15?
Okés, ha közbe jönne valami akkor meg írok itt vagy smst.
nem jósol esőt
10óra ott ahol múltkor elváltak útjaink?