nekem most 40es van hátul, az elég kicsike
hamarosan lesz 47es avval már lehet használva lesz az alja is, most csak akkor ér hozzá ha tolom vagy épp levegőben van a gép, szóval ritkán
alulra tökmindegy mi van téve azon nemigen fut a lánc nekem a régi gépen egy kis műanyag cső volt( függönykarnis eltört darabja) azon meg valami gumidugó
a mostanin lent-fent az a gumi(fibro gumi, prés szerszámokban alkalmazzák általában) van teljesen jól szuperál és csendes
előbb-utóbb el fogja koptatni a csavart, de addigra én már nem is fogok tudni motorozni.......
ja leszedtem a felsőt és azon nekem is ilyen gumis műanyag cucc van.... alulra csináltam danamidból egyet, jó lesz az..... most, hogy láttam a felső összetételét, már értem miért ért bele néha néha a lánc a vázba,mert már csak a belső persely műanyag volt csak, gondolom a külső gumis feladta vagy nem is volt, nem is néztem sosem, csak most hogy nagyobb lánckerék lett rajta könnyebben bele tudott ütni a vázba mert közelebb került hozzá
Azaz az XT-re Ufo görgő lett, az univerzális, műanyag és csapágazott. 8-as csavarral fogatod fel. A gyári értelemszerűen passzol a régi helyére. Árban ugyan az. Egyik ebben, másik abban jobb. Én a TT-nál a gyári mellett döntöttem, a helye meg van, csak a görgő kell, a gumis cucc, amit a műanyagra fogok ráhúzni. Nem zörög, és szerintem az jobb, mint ha csapágyazott lenne.
Én vettem az XT-re! Most meg a TT-re. Kb ugyan annyi, csak az xt-re csapágyazott lett, de ez műanyag és "zörög". A TT-re gyári lesz, az gumis, nem csapágyazott., az meg csavaron forog egy műanyag betéttel.
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlen 2KF/3AJ jó állapotú hengerfej egy jó állapotú 34L-es hengerfejért?
Nekem nem megy rá a 3AJ-s hengerre, a rögzítő csavarok rossz helyen vannak. :/
Ne haragudj már, de a holnapot mégis le kell mondanom, ma jöttem haza, aztán bejelentették a holnapi programomat... De jövőhétvégén mehet, illetve okt 23tól itthon leszek nov. 3ig akkor is mehetünk akármerre.
Vett már valaki alsó láncvezető görgőt? Mekkora a gyári külső átmérője? (gondoltam rá, hogy esztergáltatni kellene danamidból, de ahogy nézegettem elvileg csapágyasak, bár annak a helyét is ki lehetne marózni, de így kitudja mennyire jönne ki, megérne-e vele foglalkozni vagy érdemesebb megvenni készen)
hamarosan lesz 47es avval már lehet használva lesz az alja is, most csak akkor ér hozzá ha tolom vagy épp levegőben van a gép, szóval ritkán