Hátul 48 fogas lánckerekem van, de gondolkodom rajta hogy csináltatok 52 vagy 53-t....... van értelme, lenne észrevehető változás ezzel a pár fog növeléssel vagy csak felesleges pénzkidobás?
szerintem az a számom ami volt, 1316 a vége
van egy aszfalt út ami vadkertről megy a tóhoz
na annak a végén kellene összefutni, azon megyünk úgy is tovább
Okés, számod ugyanaz a 20as? Illetve a vadkerti tónak melyik részére gondoltál? Ott ahol valami kemping szerűség van és véget ér a betonos út azt hiszem a tanösvény felé is ott lehet rámenni, vagy pedig ha közúton jössz akkor nem kanyarodsz le a tóra jobbra, hanem annak a végén?
Defekt javításhoz sajnos semmim nincs. Viszont az xt-t szétszedem darabjaira a szerszámaimmal. Szóval van nálam egy csavarhúzó, meg egy 10es villáskulcs. Kötél van nálam még, meg egy imbusz készlet 1.5-10ig.
szóval neked olyan 80km lesz a kút akasztón
de ha tudsz egy rövidebb utat akkor lehet több is
onnan szelid kb 20 a duna meg 10(légvonalban) szóval csak beleférünk 150-be oda vissza
szerszámokat szoktál hozni?
persze nem motorgenerálhoz, hanem mondjuk egy defektjavításhoz
Nekem is olyan, 130-140km megyek el ha huz neki meg dombozok, aztan tartalekra kell rakni. Csak nem szeretek ugy menni mar, veletlen kifogy aztan megszivom.
akasztón lehet tankolni, kint van a faluszélen, ott megyünk el mellette 100méterre
nekem is kell tankolni mert jó ha félig van
kb olyan 35km a vadkerti tótól
nekem előbb kifogy mint neked, az enyém rengeteget eszik. max 150km egy tank
én esek-kelek örökké, képes vagyok 2 keresztben álló fűszálban is elszállni
szóval ne gyere közel
az előbb téptem egy kis kört nem lesz gond a hideggel tök gyorsan fel tud ugrani a hőmérséklet 15 fokra (ahogy öregszem úgy fázom egyre jobban)
de készülj ám hogy ez ilyen nagypapis túra lesz, de ha gondolod szentimre felé eltéphetünk homokdombokat mászni
vagy bemelegítésnek egy kis homokbánya? szinte útbaesik
Pont akartam irni, hogy te vagy a csali a rendoroknek, ugyis rendben van minden papirod. Tengerpart is mehet, csak az a baj, hogy 2 ilyen izmos felsotesttel nem birjuk majd a csajokkal. Viszont en regen nem estem mar, de eltevedni en is barmikor eltudok.
ja tényleg a yard
tegnap egész délután nálunk baszakodtak, még este is láttam őket amikor mentem melóba
bár engem nem zavarnak mert teljesen tiszta vagyok
nem voltam kékesen vagy 10 éve, akkor is rokonlátogatóba. múltkor is csak a széléig mentünk
bálint a főnök, oda megyünk ahová akar akár kiköthetünk valami tengerpart mellett is
2 dolgot nagyon tudok: esni meg eltévedni
Azt a nagy fehér hangárat kékesnél (illetve hangárakat mert 3 van, csak a másik 2 zöld) azt tudod hol van nem? Na ott fogom baszni a rezet majd benézhettek, ha gondoljátok.
Hátul 48 fogas lánckerekem van, de gondolkodom rajta hogy csináltatok 52 vagy 53-t....... van értelme, lenne észrevehető változás ezzel a pár fog növeléssel vagy csak felesleges pénzkidobás?
van egy aszfalt út ami vadkertről megy a tóhoz
na annak a végén kellene összefutni, azon megyünk úgy is tovább
ennyiből szerettem a 6days gumit az simán hazavitt defektesen is, bár kicsit salakmotoros módon
de ha tudsz egy rövidebb utat akkor lehet több is
onnan szelid kb 20 a duna meg 10(légvonalban) szóval csak beleférünk 150-be oda vissza
szerszámokat szoktál hozni?
persze nem motorgenerálhoz, hanem mondjuk egy defektjavításhoz
nekem is kell tankolni mert jó ha félig van
kb olyan 35km a vadkerti tótól
nekem előbb kifogy mint neked, az enyém rengeteget eszik. max 150km egy tank
szóval ne gyere közel
az előbb téptem egy kis kört nem lesz gond a hideggel tök gyorsan fel tud ugrani a hőmérséklet 15 fokra (ahogy öregszem úgy fázom egyre jobban)
de készülj ám hogy ez ilyen nagypapis túra lesz, de ha gondolod szentimre felé eltéphetünk homokdombokat mászni
vagy bemelegítésnek egy kis homokbánya? szinte útbaesik
tegnap egész délután nálunk baszakodtak, még este is láttam őket amikor mentem melóba
bár engem nem zavarnak mert teljesen tiszta vagyok
bálint a főnök, oda megyünk ahová akar akár kiköthetünk valami tengerpart mellett is
2 dolgot nagyon tudok: esni meg eltévedni
kalandtúra
egyszer volt ilyen akkor autóval keveredtünk el a réten ráadásul sötétben, de végül csak átjutottunk akasztóra