Csak egy tipp!
Ha nem szeretne senki se így járni ahogy én,akkor cserélje a vezérmű láncot ha csak egy kicsit is van hangja neki mert ilyen károkat okoz ha átugrik!
vadi új lánc volt....csak valami fos 9 ezres értékű
és egyszer már ledobta aznap, meg lett spanolva aztán párszáz km alatt annyit nyúlt hogy levágta mégegyszer, csak elég bénán mert begyűrte megszaggatta
Tesztre bőven jó, a hátsó lánckerék lájtosan használva még egy szezont elmenne. A láncot nem tudom milyen állapotban van, azt meg kell hogy nézzem, de pár ugra-bugrát kibír az is szerintem.
A srác benézte akkor, mondjuk én egy szétnyúlt szar lánccal nem indulnék neki Romániának...
igazándiból csak annyira kell hogy tesztenek átugráljak pár farönkön meg raklapon
használt cuccal nem kockáztatok, épp a hétvégén volt láncszakadása az egyik gyereknek még aradon, szerencsére volt aki hazahozta
de ha épp a fogarason szakad el akkor benne lett volna pár tízezresbe mire hazajön
Ezt még nem láttam, csak a rövidebb verziót, de abból is kiderült hogy szép helyeken jártatok ismét, meg az, hogy sok marhaságot bevállalsz azzal a nagy döggel, amire én azt mondanám, hogy köszi inkább kihagyom.
nemrég voltam arra földúton
ha lesz időm elugornék érte hétvégén, úgy is defektes a hátsóm így ki kell venni a kereket, aztán a villa kidobása onnan már csak pár perc
hondát úgy is meg kell járatni, május óta be sem volt indítva
nekem van egy szettem 15:40 áttétellel
ha bejön a nagyobb csere akkor ha kell, megbeszélhetjük
igaz nittelve van de negyed óra kikapni a villát aztán nem kell másik nittelőszem
olyan 3500 km lehet a szettben
utcára tökéletes 110el megy vele 4.ben 5.ben nem mertem megnézni
merrefelé laksz?
csak tesztnek kellene, a hétvégén jókat cumiztam a 40es hátsóval
és rájöttem hogy úgysem bírom ki hogy ne menjek fogósabb terepre evvel a nagy döggel
Én 10w40-est tettem felújítás után a motorba, a kisebb illesztési hézag miatt(fúrva volt) aszonták hogy ez így fasza lesz.... az lett. Amúgy szerintem nem lesz különösebb baja a sűrűbb olajtól se.
Ha nem szeretne senki se így járni ahogy én,akkor cserélje a vezérmű láncot ha csak egy kicsit is van hangja neki mert ilyen károkat okoz ha átugrik!
és egyszer már ledobta aznap, meg lett spanolva aztán párszáz km alatt annyit nyúlt hogy levágta mégegyszer, csak elég bénán mert begyűrte megszaggatta
http://youtu.be/PbHzb8lnkxs
A srác benézte akkor, mondjuk én egy szétnyúlt szar lánccal nem indulnék neki Romániának...
inkább lehúztam az oldalán
videón nem látszik ám rendesen milyen meredek volt
használt cuccal nem kockáztatok, épp a hétvégén volt láncszakadása az egyik gyereknek még aradon, szerencsére volt aki hazahozta
de ha épp a fogarason szakad el akkor benne lett volna pár tízezresbe mire hazajön
Képet csináljak róla? Csak hogy tudd mire számíts.
http://youtu.be/ABZyNTBNxcE
ha lesz időm elugornék érte hétvégén, úgy is defektes a hátsóm így ki kell venni a kereket, aztán a villa kidobása onnan már csak pár perc
hondát úgy is meg kell járatni, május óta be sem volt indítva
ha bejön a nagyobb csere akkor ha kell, megbeszélhetjük
igaz nittelve van de negyed óra kikapni a villát aztán nem kell másik nittelőszem
olyan 3500 km lehet a szettben
utcára tökéletes 110el megy vele 4.ben 5.ben nem mertem megnézni
csak tesztnek kellene, a hétvégén jókat cumiztam a 40es hátsóval
és rájöttem hogy úgysem bírom ki hogy ne menjek fogósabb terepre evvel a nagy döggel
esetleg mellé egy darabka 520as lánc tesztnek
én még sosem csináltam
óvatosan tekergesd a csavart mert eltörhet a fedél
Új olajcserénél csak az olajszűrőnél kell légteleníteni TT600-at?
Köszi :)