Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen... Azokban a nagy melegekben 2szer ha mentem a motorral, egyikünknek sem jó.
Na meg a hőmérséklet is egész kedvező, én ezt szeretem, nem a 40 fokban lábtartóig érő porban való "motorozást".
Főleg mostanában, olyan faszák a földesutak az esőtől, 3napja minden nap megyek. Tegnap olyan jó kört mentem egyik haverommal, hogy elgondolkodtam, hogy megtartom az xt-t.
Nincs rendszám rajta.... Feleslegesnek találom ide, meg amúgy sem szeretek aszfalton közlekedni.
gondolom rendszámos nincs, mert lesz egy mátrai túra, de oda kellene rendszám is
kecskemét-gyöngyös offroad, utána mátrai tekergés másnap, harmadnap meg aszfalton haza
Hát ezt a részt elég nehéz szeretni, vagy inkább úgy mondanám hogy nincs is mit szeretni rajta... Azzal nincs gondom, jó ismerősöm a természet védelmis csóka. Arra gondoltam, ha terveztek valamerre távolabbra, szívesen csatlakoznék, nem sűrűn megyek, ezért úgy vagyok vele, hogy ha úgyis csak ritkán jutok a motor közelébe akkor legalább az pár alkalom egy jó kiadós motorozás legyen.
az a baj hogy megutáltam azt a részt
már huszonpár éve is arra verettünk(a réten) szimóval, szelidre, hartára stb
most meg mindenhol villanypásztor van
múlt évben kínlódtunk egy napot aztán semmire se mentünk(csak kékesig a csatornaparton) de a rét full szar
bár mostanság minden nagyon szar, már a kígyós part egy része is természetvédelmi terület lett, meg felénk is a homokdombok stb stb
itthon szerintem nem voltam 100km földúton egész évben
De attól még jöhetsz erre, vagy szólj ha erre jártok aztán ha lehet hozzátok verődök.
Hát nem, mindegy jó lesz kutyát dobálni...
Lábtartó nélkül próbáltam indítani összerakás után, aztán valahogy úgy átfordult hogy a kar hátulja ütközött a deklivel.
Egyszer volt már ilyen szitu, meg az előző tulajnak is, látni a nyomokat. Amúgy 1500-ért befoltozták, szerintem a tiedet is kihoznák ennyiből max.
akkor ez nagyon nem jött össze
175 mm-t mértem, úgyhogy ez lekváros bukta nokedlivel.
elméletileg azt is tudja.....gyakorlatilag ki tudja....
de ha elpostázod megpróbálom megcsinálni, ha nem sikerül akkor buktad a postaköltséget, ha sikerül megegyezünk "ócsóé" aztán lesz egy tartalékod
én meg annyit nyerek vele hogy tudom hogy mit lehet csinálni és mit nem......
a sima alumíniumot tudja, a spiáterből kitörik, több teszt nem volt még
bár a felni tuti nem 100% alumínium mert attól keményebb
Ez az, hogy nekem nincs gázos pákám, meg gondolom a felni nem magnéziumból van... :)

Amúgy nincs annyira elszállva e-bay...
Ami itthon majd 10eFt volt (robeszhoz km óra meghajtó), azt e-bay-ról 6eFt-ból szállítással együtt, míg itthon bontottból volt ennyi az ára.
Szerintem azért még sok dolog van ott kedvező áron. ;)
sima natúr gázos pákával lehet csinálni
az a hts meg olyan 250ft egy szál mint a ceruzabál olyan vastag meg 20cm hosszú
az ebay meg kurva drága lett, pár éve sokkal "akciósabb" volt
de kb mint itt az apróhirdetések
ami a boltban 10 pénz az az apróba használtan 9.......
Jó lenne, ha lenne ilyen forrasztócuccom... :/
Úgyis kellene még berúgókar is sajnos.
Azért köszönöm a tanácsot.

Amit viszont nem értek, hogy a berúgókar meg dekli bontottan drágább e-bay-en, mint itthon.
Érdekes, hogy van olyan dolog, ami olcsóbb itthon. :D
forraszd meg
nekem a felni volt elrepedve hts2000el megforrasztottam aztán elvan
egy próbát megér, mivel így is szar elrontani már nem tudod
Azt hogyan? :O :D

Nekem ott a berúgókar szimeringjénél van egy repedés és szivárog az olaj... :/
Megpróbálom majd Gerecsemotor, hátha.
az xt elméletileg egyforma
mérd meg mekkora a felfogatási csavarok közepén az átmérő
ha 145mm akkor jónak kellene lennie mert a tt-re 175mm ír
a tt600re ami megegyező katalógus szerint az xt-vel
Aha, most nézem én is, hogy még a hátsó se stimmel...
van....
a régi xt-k lánkerék tengelye és a 2kf-től kezdődő xt-é más!
Xt és xt között is van különbség? Mer én asszem egy 2kf-esről vettem jó pár éve egy első lánckereket, az jó volt...
most nézem hogy a tt és az xt hátsó(első is) lánckereke nem is egyforma
a tt 853 az xt meg 857 számú
és a méretek is nagyon másak
Nekem van egy deklim, annyi hogy a berúgó ütött egy lukat rá de ettől függetlenül alig használt, megkímélt.
Üdv!

Számít valamit, hogy előre 80/100 vagy 90/100-as gumi kerül?
Sziasztok!

Van valakinek eladó berúgókar és kuplungdekli?