a régi ténérén valami marving dob volt
az olyan mértékben volt csendes hogy szemből 50méterre sem hallatszott hogy jön
és sokkal nyomatékosabb volt alul mint a mostani gyári csővel
bár lehetett az áttétel miatt is
de már berendeltem egy 15:47es szettet majd meglátom milyen lesz ez a mostani 40es hátsó nem az igazi
Jaja. Most visszaraktam a gyari dobot, mert mindjart megyek motorozni egyik haverommal, az arrow meg mar csak popszegecsre var. Csak nekem nincs olyanom, lehet rajta is hagyom a gyarit, tokre tetszik most a hangja, meg nem hallanak 1kmrol.
az a sárga szöszmösz nem sokáig bírja, de egy napot bírnia kell
egy eladás előtt álló sportgépet tömtünk meg ilyennel
állítólag a kőzetgyapot jobb, de az sem bírja addig mint ami a kipuffba való
Na ennyit erről a nagy kerámia gyapotról, bár lehet csak engem basztak át. Tavaly kitömtem ezzel a kerámia gyapottal a dobomat, gondoltam ma úgyis ráérek, Ini meg utálja ha hangos a motor, kedvezek neki, megnézem mennyire égett szét, aztán sima üveggyapottal kitömöm még pluszba. Szétszedtem és a kipufogóm tök üres! Ha nem én tömtem volna tele akkor el sem hiszem, hogy így kiég.
En is vele csinaltattam a hatsot, tokeletes lett. Motorszerelo haverom is az ilyen levegos hatso telokat oda kuldi el, egyszer volt, hogy az egyik tonkrement 1-2heten belul de csika garanciaba megcsinalta. Kuldd el Neki nyugodtan.
akkor az nem lehet nagy összeg
nekem egy éve volt kb 4500 a yamahától, karmantyú+porvédő+egy karika ami tartja a porvédőt
írj nekik: yamahaworld@akh.hu
Azért örülök neki, szeretek terepen menni, csak ezek a kezdeti nehézségek, mire az ember kicsit rendbehozza. Ez volt az XT-n is, csak ez már tudatos. Most már tudtam, hogy ilyen lesz ha motort veszek. Csak nincs sok időm foglalkozni vele. Ha meg lenne akkor meg hajtanám.
Akkor jó, szerintem elküldöm neki. hétvégén lecserélem az olajat. Kiváncsi leszek az Actevo-ra. Hirtelen ilyet tudtam szerezni. Talán nem lesz váltóakadás. Vagy az csak az XT-vel fordul elő?
2 ismerős is csináltatott már nála, panasz nem volt vele egyiknek sem
egy másik fórumon olvastam hogy valami motort vettek avval volt némi gebasz, de nem teló téren
Az a gáz mikor bementem a Kaposvári Yamahához dugó készletért először 27e mondtak másnap meg mikor vittem az előleget (mert kértek) 70e lett belőle.
Tehát az kilőve,mert valószínű le akartak húzni!
A gyártó nem tudom ki mert nem látok rajt írást,csak egy jelzés van rajt.
Nem ismered a gyártóját?
JOE01
[31] május 22. 17:59
Na tőlük sikerül szerezni szimeringet is és porlehúzót is.... és az ár igencsak baráti!
Most vagy nem túl minőségi a cucc és nem lesz tartós vagy a motoros boltok qrva nagy haszonnal dolgoznak!
szimering 1050Ft/db
porlehúzó 920Ft/db
Máshol a porlehúzóért 7000Ft feletti összegeket elkérnek szóval igen kíváncsi leszek rá!
link: http://www.germalex.hu/
csika olyan 15 felé meggenerálozza
aztán át is nézi hogy minden jó-e
nekem pl valami kütyü hiányzott belőle aztán azért nem dolgozott rendesen
de valaki itt(ha jól emlékszem) tett már bele más fajtát, keress rá
Hol érdemes szimeringet rendelni az első teleszkópomba? SOkkot kaptam, a Gerecse visszahívott, hogy 16 ezer a szimering, 9 ezer a porvédő darabja. Biztosan van más megoldás.
az olyan mértékben volt csendes hogy szemből 50méterre sem hallatszott hogy jön
és sokkal nyomatékosabb volt alul mint a mostani gyári csővel
bár lehetett az áttétel miatt is
de már berendeltem egy 15:47es szettet majd meglátom milyen lesz ez a mostani 40es hátsó nem az igazi