Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jelölj be,pár dolgot kérdeznék https://www.facebook.com/jozse...
Fent, igaz nem vagyok túl aktív ott se.
Ez mondjuk úgy kb. 3-4 hónapos adat, akkor még vad voltam, esés után viszont már egy kicsit visszább vettem a lendületből.
facén fenn vagy Skeleton?
Én csak terepen használom,és nem rúgom még a gépet de a 8 litykó az nagyon sok sztem,ott valami nincs belőve
Szerintem home made dobok így első ránézésre, aztán kitudja...
TT teszi a dolgát? Egy fogyasztási adatot tudsz majd adni?
Kicsit sokallom a 8 litert én...
Igazából mér csak a TT-é van meg,nem én csináltam de nem is tudom hogy gyári vagy házi kipuffok,savállóból vannak és álom szép hegesztéssel.Ja és király hangja van vele
Hát akkor passzolok...aztán lehet addig jó míg van egy kis hangja, és ha már nem hallani akkor van gáz.
A kipufogókat azokat te gyártottad a motorokra? (XT-TT)
Én ezt 4-be és 5-be is hallom,kis fordulaton
Nekem is van 3. sebességbe egy kis hangja a váltónak, de úgy tudom hogy ez típus betegség(59X). De javítsatok ki ha tévedek.
Akkor hallom mikor nagy fokozatba van a gép,és kis fordulaton ráhúzom a gázt.
Én nem tudom milyen hangot hallasz, de az enyémnek a váltójának semmi hangja nem volt. Nem akkor hallod néhány pillanatra, mikor erőlteted, mondjuk parton felfelé, de kb. le akar fulladni?
Nem régóta van Yamahám ezért nincs tapasztalatom vele.
Fel lett újítva a motorja az teljesen zörej mentes lett,viszont mikor megyek vele és elkezdem húzni,az alsó fordulat tartományban hallok a váltóból egy hangot,ami nem daráló-kattogó vagy nyöszörgő.
Az a kérdésem van ezeknek egy jellegzetes hangjuk,vagy valami gáz van a váltóba ?
Okés, tőled függ, én bármikor szabaddá tudom tenni magam, pénteket kivéve.
Ini ha gondolod nekem van egy 48 fogas kipróbálás céljából oda tudom adni csak legyen hozzá láncod.
ha esetleg van valakinek feleslegbe kocka indexe az xt-re arra vevő lennék, most nézem már csak egy van tartalékba....
gyorsabban fogy mint amire számítottam
most tudatosult bennem hogy a szombat munkanap, vasárnap meg nem tuti hogy tudok menni
de megpróbálom
15 van majd felrakom próbára,de az is kevés lesz az 50 hez,valószínű nekem 14-45 lenne a legjobb,ott talán jobban átjön a nyomaték ami a 600 ban van
próbáld ki egy 15ös első lánckerékkel mit csinál
nem egy nagy befektetés(kb 3000ft még újonnan is)
tuti gyorsabb lesz
értem,ez nekem is lassú pedig csak földön megy a gép
50es már nagyon sok
én a 45 és a 47 között vacillálok épp
mert aszfalton is kellene azért használni, és nem akarom szétforgatni 90es utazóval
Annak kellett egy fúrás és egy hajtókar,most járatom be
Jahogy most az XT-ről volt szó....Azt hittem a TT...
TT-nek mi volt a bánata egyébként?
Ez egy nagyon friss dolog,még nem kezdtem el felújítani lehet nem is fogom mert van egy TT is az most készült el teljesen!
Szabad tudni, hogy mennyibe állt meg a felújítás?