Szerintem home made dobok így első ránézésre, aztán kitudja...
TT teszi a dolgát? Egy fogyasztási adatot tudsz majd adni?
Kicsit sokallom a 8 litert én...
Igazából mér csak a TT-é van meg,nem én csináltam de nem is tudom hogy gyári vagy házi kipuffok,savállóból vannak és álom szép hegesztéssel.Ja és király hangja van vele
Hát akkor passzolok...aztán lehet addig jó míg van egy kis hangja, és ha már nem hallani akkor van gáz.
A kipufogókat azokat te gyártottad a motorokra? (XT-TT)
Én nem tudom milyen hangot hallasz, de az enyémnek a váltójának semmi hangja nem volt. Nem akkor hallod néhány pillanatra, mikor erőlteted, mondjuk parton felfelé, de kb. le akar fulladni?
Nem régóta van Yamahám ezért nincs tapasztalatom vele.
Fel lett újítva a motorja az teljesen zörej mentes lett,viszont mikor megyek vele és elkezdem húzni,az alsó fordulat tartományban hallok a váltóból egy hangot,ami nem daráló-kattogó vagy nyöszörgő.
Az a kérdésem van ezeknek egy jellegzetes hangjuk,vagy valami gáz van a váltóba ?
ha esetleg van valakinek feleslegbe kocka indexe az xt-re arra vevő lennék, most nézem már csak egy van tartalékba....
gyorsabban fogy mint amire számítottam
TT teszi a dolgát? Egy fogyasztási adatot tudsz majd adni?
Kicsit sokallom a 8 litert én...
A kipufogókat azokat te gyártottad a motorokra? (XT-TT)
Fel lett újítva a motorja az teljesen zörej mentes lett,viszont mikor megyek vele és elkezdem húzni,az alsó fordulat tartományban hallok a váltóból egy hangot,ami nem daráló-kattogó vagy nyöszörgő.
Az a kérdésem van ezeknek egy jellegzetes hangjuk,vagy valami gáz van a váltóba ?
gyorsabban fogy mint amire számítottam
de megpróbálom
nem egy nagy befektetés(kb 3000ft még újonnan is)
tuti gyorsabb lesz
én a 45 és a 47 között vacillálok épp
mert aszfalton is kellene azért használni, és nem akarom szétforgatni 90es utazóval
TT-nek mi volt a bánata egyébként?