ég és föld a két gép,kipróbáltam a KTM-et olyan volt mintha 1 bicajjal mennék,de nekem nem tetszett mert kényelmetlen meg kiszámíthatatlan gép a 2t.
Húzom neki,egy darabig semmi aztán megjön az erő megérem megfogni!
Nekem kevésnek tűnik a 14-50,így a gép pont 140-et tud vele.
Nagyon hamar leforog meg gyorsul is,de ami a lényeg hogy elveszi a nagy lökettérfogatú 4t előnyét.
Pont tegnap csináltam egy vidit róla,nézd meg és ítéld meg milyen.
Ja még annyi hogy 120kg vagyok,egy kisebb súlyú ember alatt hamarabb leforog. http://www.youtube.com/watch?f...
Heló! 30,8kw-ra jön ki, mivel 42Le-s papíron. A 14 - 50-es áttételre mi a véleményed? nekem most 15-44 van fenn, de felénk ez kicsit sok még a tt-vel is.
Balint-aprilia. Az xt csak érzetre volt gyenge. A lépést tartja az xr 600-al és a ttr-el is tudná biztosan. Fene tudja nem olyan robbanékony, mint ezek a "versenyednurók", de erdőbe még rövidebb áttétellel szerintem helyt áll. Inkább a futómű volt ott "kevés" komolyabb terepen. Ezeket csak azért írom, mivel most már van összehasonlítási alapom.
Mikor lerohadtam az XT-mmel a cdi miatt, haverom dr-jével jöttem haza 30km kb. Igaz az ő motorja 800km-ert ment felújítás óta (dugó,hengerfúrás minden...) Enyémbe meg csak egy dugót cserélt az előző tulaj, de furva nem volt. Ezerszer jobban ment az a dr mint az én xtm. De valamelyik nap mérek benne egy kompressziót, nagyon kíváncsi vagyok mit mutat majd.
Persze,minimum 20 kiló van köztük,egy 250 KTM-el mentünk egy rövid versenyt,elején elment de utána behoztam és megelőztem.
Nagyon mennek ezek a 2t gépek 70-80ig nem lehet megfogni mert könnyűek és robbanékonyak.
most nézelődtem kicsit neten és az XT 48,1Nm/5500 a DR 49,5Nm/5000...... nem értek hozzá, hogy ez a különbség jelentős vagy sem, de lehet ez is hozzátesz, hogy a DR jobban ugrik
ha csak egy motorom lehetne szerintem ezt választanám én is
nem is annyira nehéz de nem is annyira fapados, és menni is megy annyit amennyit én szeretnék
Erről a motorról lenne szó, előre hátra adtak hozzá gumikat, amik szinte újak. Olajcsere, lánc csere, plusz 1-2 apróság. Eddig nagyon tetszik, teljesen más világ mint az xt.
Fényképeket majd csinálok róla, 15-44-es áttétellel is jobban szedi a lábát az xt-nél. Lánc az sajnos kell rá. Én most már csak 98kg vagyok, 187cm, de "nehezen" ér le a lábam.
Én kicsit ki akarom belezni a gyárit, mert elég halk, de nem tudom milyen irányból nyissam meg......
Ti mivel szoktátok a kipufogót kitömni? Én tavaly nyáron vettem ezt a kerámia gyapotot, de nagyon úgy hallom, hogy szétégett benne...
nem mondom hogy a legrövidebb, de út....
utána meg megyünk vakon
pontosabb útiterved van?
Húzom neki,egy darabig semmi aztán megjön az erő megérem megfogni!
Nagyon hamar leforog meg gyorsul is,de ami a lényeg hogy elveszi a nagy lökettérfogatú 4t előnyét.
Pont tegnap csináltam egy vidit róla,nézd meg és ítéld meg milyen.
Ja még annyi hogy 120kg vagyok,egy kisebb súlyú ember alatt hamarabb leforog.
http://www.youtube.com/watch?f...
Balint-aprilia. Az xt csak érzetre volt gyenge. A lépést tartja az xr 600-al és a ttr-el is tudná biztosan. Fene tudja nem olyan robbanékony, mint ezek a "versenyednurók", de erdőbe még rövidebb áttétellel szerintem helyt áll. Inkább a futómű volt ott "kevés" komolyabb terepen. Ezeket csak azért írom, mivel most már van összehasonlítási alapom.
Nagyon mennek ezek a 2t gépek 70-80ig nem lehet megfogni mert könnyűek és robbanékonyak.
láttam hirdetsz 1 CR-t meg 1 TT-t.
Tudom nem egy kategória a két gép,de had kérdezzem meg motor erőre melyik jobb,erősebb?
Ennek a motorja 30KW vagy 34KW ?
nem is annyira nehéz de nem is annyira fapados, és menni is megy annyit amennyit én szeretnék
nem izzadt annyit terepen mint én