mentünk a szokásos úton szelidre ott volt a drót, mivel kőrös felé nemigen van út mentünk felétek aztán majd lesz valami, de a "régi" útnál(tanya van kb a sarkon egy csomó kutyával) is volt drót, utána keveregtönk egy zsombékos részen is a drót mentén vagy 5-6km mire találtunk utat, szóval ki volt a tököm az egésszel
Hely a legkevesebb, azt tudok bőven. Az a baj, hogy Halasról én se, ez valahogy úgy lenne jó ha félúton találkoznánk. Egyedül én se nagyon szeretek kóvályogni.
ha a vadkerti tóig eljössz onnan el tudunk keveregni hartára, de nem lesz rövid és csak párszor keresztezzük az aszfaltot.
bár akasztó-harta között nem tudom mi van, épp nemrég keseregtem a sok drót miatt, de max átlökjük alatta a gépeket
Nekem mindig lenne kedvem menni, Inivel meg Bonuxal is. Csak kell egy időpont ami jó mindenkinek meg valami hely ahova menjünk. De benne vagyok csak egy du-n motorozásba is, csak nem találok el Hartáig földesen.
Dunára jelenleg egyedül vagyok, tavaly legalább 2en lettünk volna... Sose értettem, miért kell valakinek papucsnak lennie, ha van barátnő/feleség. Akikkel pár éve együtt motoroztam, azok közül szerintem idén volt aki elő se vette a motorját. Akivel meg nagyon sokat mentem anno, annak lett új csaja, egész nyáron egyszer hozta ki a motort a garázsból. De ha nekik jó, nekem is.
ja azt nem írtam hogy a vizes kép akasztó-szelid között készült pár éve
egy helyen belemásztam derékig érő vízbe, még jó hogy motor nélkül felderítő üzemmódban voltam
Szőrt szőrre? Gondolom mondtad neki, hogy az a dt olyan kevés mint apácazárdában a fitymacsattogás.
Egy időben szó volt dunai túráról...Voltatok már? Mielőtt eladod azért gurulhatnánk egyet, most nagyon benne vagyok.
1 érdeklődő volt, de cserélni akart volna 125ös dt-re. Igazából amennyiért fent van, tudom, hogy nem fog elmenni. Lentebb vihetném az árát, akkor idén meg lenne az utcai motorom. Jó is lenne eladni meg nem is, nagyon sajnálnám, de ha nem adom el akkor legfeljebb csúszik egy fél évet az utcai motor vásárlás és akkor ez is megmarad.
bár akasztó-harta között nem tudom mi van, épp nemrég keseregtem a sok drót miatt, de max átlökjük alatta a gépeket
Bálint kollégát kell meggyőzni, aztán felőlem mehet a dolog.
Én rokonnal mennék ha úgy alakul, majd szólj ha aktuálisnak érzed a dolgot.
egy helyen belemásztam derékig érő vízbe, még jó hogy motor nélkül felderítő üzemmódban voltam
Egy időben szó volt dunai túráról...Voltatok már? Mielőtt eladod azért gurulhatnánk egyet, most nagyon benne vagyok.
Ilyen kacsaúsztatót meg bármikor találni itt a környéken.
aztán 2in1-ben lehet nyomni
kevesebb költség nagyobb öröm
de azért az ilyen aszfalt érdekes
a rét meg akkor volt jó amikor állt a víz rajta