Kérdeztem már csikát is, hogy nem ismer valamilyen céget aki hajtana új rugót, de mondta, hogy nem. Egyszer hallottam, hogy van egy cég szegeden aki csinál ilyet, majd utánakérdezek, jó lenne valami erősebb rugó bele.
én egy párszáz ft-os műanyag "vágódeszkából" csináltam karikákat aztán azokat tettem be, 7mm vastag volt, aztán lett beletéve 3 db
de nekem még így is lágy felcuccolva valami izmosabb rugót kellene vadászni bele
Elsőnek én elküldtem belsodnek a cdimet, mindkettőnknek 43f-je van, hogy 100%ig biztos legyek benne, hogy az a baja. Nálam kiderült, hogy tényleg az a szar. Beszéltem gerecse motorral, 40ért adtak volna gyári új cdi-t. De neten találtam egy embert, aki csinál cdit xt-re 8200ftért. Szerintem kedd-szerda magasságába fog rákerülni az új cdi a motorra, ha jó lesz akkor megadom az elérhetőségét a férfinak.
Okés, örülök, hogy odaért. Ráér ám, mert jövőhéten még itthon vagyok utána meg már nem 1hétig. Ha gondolod 28án vagy 4-én fel is tudom venni, Nagykanizsa mellett megyek el.
Nekem az a bajom vele, hogy nagyon ül a hátulja. Ha meg ráülök még lentebb van, pedig maxon van a rugó keménysége. Csillapítása fasza nagyon csika megcsinálta tavaly ilyenkor a hátsó telómat. Danamid ha már Neked nem kell eladod?
Heló! Én megcsináltam, és még van is egy karikám, mert kettőt csináltak nekem. Fehér danamidból van igényesen, esztergával megcsinálva. Sokkal jobb lett a rugózás és csak ajánlani tudom, hogy csináld meg!
Mailom az adatlapomon, legutóbb Belsőddel úgy csináltuk, hogy ő feladott Nekem valamit, aztán én a végén befizettem a számlájára a pénzt. Ha Neked most is jó így, akkor feladom meglátjuk mennyi lesz a posta, aztán befizeted egy otp-ben a számlámra és akkor utalási költség sincs. Csak annyit kérnék, hogy a postán ajánlva adjuk fel, nehogy elvesszen.
A tank már tele van :), lábtartók ma jöttek meg. Hétvégén a zegi talira megyünk így nem ugrálunk, majd talán vasárnap :)
Nem kellene valakinek a gyári XT600 84-89 Service & Repair Manual?
Ebayen megvenném, cirka 3500 pénz, és CD-n küldik le. Eloszthatnánk a költségeket :) ha valakinek még kéne.
Megtudnátok mondani, ki csináltam meg az Ini féle danamidos megoldást a hátsó telóra, hogy keményebb legyen? Ha jól emlékszem rakott fel róla galériát is, de sajnos nem találom. Előre is köszi.
Ha lecsattan a dekompresszor, akkor rúghatod nyugodtan. A vészleállítót ne felejtsd és a szívatót sem. Mondjuk utoljára mikor mentem vele, mielőtt elvittétek, akkor "csak" 5.-re indult el, bár benzin alig volt benn.
Átjött köszi!
A berugókart tegnap megmókoltam, szerintem nagyobb golyót raktam alá mint ami oda való, mert az istenért nem tudom semmilyen technikával kihajtani, csak ha egy fogpiszkálóval benyomom a golyót kívülről. Elég körülményes, majd kitalálok valamit.
A berugással is komolytalankodtam vagy 20 percet mire sikerült :)
Nem tud valaki egy jó kis eladó pitbike-ot Zalában eladót az asszonynak?
Amúgy így néz ki, ha benn van, nem látszik, ha nem nézegeted, de én amondó vagyok, ha egyszer belenyúlok, akkor próbálok igényesen.
de nekem még így is lágy felcuccolva valami izmosabb rugót kellene vadászni bele
Elsőnek én elküldtem belsodnek a cdimet, mindkettőnknek 43f-je van, hogy 100%ig biztos legyek benne, hogy az a baja. Nálam kiderült, hogy tényleg az a szar. Beszéltem gerecse motorral, 40ért adtak volna gyári új cdi-t. De neten találtam egy embert, aki csinál cdit xt-re 8200ftért. Szerintem kedd-szerda magasságába fog rákerülni az új cdi a motorra, ha jó lesz akkor megadom az elérhetőségét a férfinak.
Bálint: Ha kell, akkor eladom
Józsi: Benn van igen, én tettem bele. Ettől kemény lesz a rugózás, olyan mintha fel tudnád spanolni mondjuk az XR teleszkópját, csak ez fix.
Bálint: megjött a könyv, köszi! Jövő héten dolgozom rajta :)!
És:
Nincs valakinek egy eladó emelője? Tegnap eléggé bírkóztam egy alacsony farönkkel+2térkővel, hogy összejöjjön a lánctisztítás :)
http://hasznalt-konyv.vatera.h...
http://hasznalt-konyv.vat
era.h...
http://hasznalt-konyv.vatera.h...
Be is digitalizálom utána :)
Mailod? Írnék címet. Mennyit kérsz a postáért?
http://www.tenere.hu/letolthet...
Nem kellene valakinek a gyári XT600 84-89 Service & Repair Manual?
Ebayen megvenném, cirka 3500 pénz, és CD-n küldik le. Eloszthatnánk a költségeket :) ha valakinek még kéne.
XT600 A\AC az nem a 84-89 ugye?
Megtudnátok mondani, ki csináltam meg az Ini féle danamidos megoldást a hátsó telóra, hogy keményebb legyen? Ha jól emlékszem rakott fel róla galériát is, de sajnos nem találom. Előre is köszi.
A berugókart tegnap megmókoltam, szerintem nagyobb golyót raktam alá mint ami oda való, mert az istenért nem tudom semmilyen technikával kihajtani, csak ha egy fogpiszkálóval benyomom a golyót kívülről. Elég körülményes, majd kitalálok valamit.
A berugással is komolytalankodtam vagy 20 percet mire sikerült :)
Nem tud valaki egy jó kis eladó pitbike-ot Zalában eladót az asszonynak?