Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elhibáztam megint!

www.manualedereparatie.info.pd..." target="_blank">itt
Itt is van!

www.manualedereparatie.info.pd..." target="_blank">Letöltés
Ellüldöm a toldacuccal
Próbáld meg please újra elküldeni a toldacuccot-al...
Ma mentünk egyet a gépsárkánnyal, nagyon kajak, kicsit fura még a terepezés nekem, hogy járkál a gép hátulja, de majd gyakorlok.
Asszony pitbike-ozott egy ismerősével, lassan megtanulja, azt hiszem neki egyelőre azt veszünk nem DT-t...
Nekem volt simsonom, annál azért sokkal jobb, pedig azt is igen karban tartottam, új rugók, friss olaj, minden rendben volt vele. Azt hozzáteszem, hogy ez nekem most használati eszköz és nem hobby. Arra pedig nagyon jó. pöcc röff mindig, megy, kényelmes (viszonylag). Ha m,inden jól megy, tavaszra veszek valami terepgépet újra. De valami kőkeményet akkor már
Én is kerülgetek vele minden kátyút, nem valami jó a futóművük. Barátnőmnek mondtam 1-2éve, hogy használja nyugodtan, ki is próbálta, tetszett Neki, csak közép sztenderre nem bírja felrakni.
ha ilyen nagyobb dolgokat küldözgettek tegyétek fel ide:
http://www.toldacuccot.hu/
egy sima reggel 750mega megy fel egyszerre
Még nem jött át!
Remélem is
a jog-ba is kb ennyi van
attól szarabb motorom sosem volt, az megtalál minden úthibát
egy szalmaszálon áthajt az ember már koccan a fog
Nekem is van robogóm egy piaggio nrg mc3 újonnan vettük 2004be. Azóta van benne 5900km, szerintem ez mindent elárul mennyire "szeretem"
Ja annyit, hogy a 30 éves terepmotorom jobb állapotban volt mint ez. Bár blokkilag rendben van, legalább is úgy hallom
Eléggé hiányzik a nagymotor. Ez csak arra van hogy munkába járjak, meg ide-oda elfutkozok vele. Fogyasztást már mértem 2,7L/100km-re jött ki, de volt benne nyélgáz is, szerintem lejjebb lehet vinni még kicsivel. Hamarosan jön az ősz/tél, aztán tavasszal ha sikerül gyűjtenem, akkor veszek egy yz-t, de legalább egy TTR-t, WR még drága. (TTR ésszerűbb lenne). Talán összejön.
Vigyázz vele nagyon, nehogy hanyatt vágjon!
Elküldtem a G-mail-re.
Grat! Sms-ben küldte több címet is. A gmail-t erőltesd!
Rendben, várom, ha ugyan azt küldöd, akkor nem tudom miért nem küldi el. De mindenképpen megpróbálom még.
Szombaton megvettem a gépállatot, hát nem mogyoró lett . 2ütem, léghűtés, egyszerű és nagyszerű. 1-2 esztétikai hibája van, de kit érdekel
Inkább sms-be megy.
Meg írnád ide még egyszer a címet? Nem hiszem, hogy nem tudom elküldeni, mert 2MB sincs. Jön vissza E-mail, hogy sajnáljuk bla bla bla.
Köszi az ötletet, már meg is rendeltem :)
Egy 5-ös volt a pár + posta
Hívd fel a Gerecse Motort! Nekik 100% hogy van!
Nem jött egyik e-mailomra se meg.
5MB a határ amit írtam sms-ben.